Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 512
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Бабето знае ли, че Серкан й е внук?
Gift Heart

# 256
Все още не
Бабето знае ли, че Серкан й е внук?
Всички недоразумения започнаха едно по едно да излизат наяве Joy

# 257
Айде, всичко се разплете. Разбраха, че Еда е бременна!

# 258
Следват 30 мин. реклама Wink
819К
Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

# 259
Само не разбрах бабата разбра ли за Серкан ?

# 260
  • София
разбра

всички, всичко си признаха...

разбраха, че Ердем е извора на всички бременности и депресии...

# 261
  • София
А бабата не познава ли Айдан от преди? Нали Кемал е първата й любов - конярчето. Айдан разказва на Серкан, че майката на първата й любов е работила в дома на родителите й, че била откраднала нещо и затова Кемал напуснал без да каже нищо.

Много красив край! Ама трябваше да е мааалко по-дълга сцената на Еда и Серкан в басейна + една хубава целувка. Heart

# 262
  • Кърджали
В калабалъка и аз не разбрах бабата рзбра ли чемси има вмук на 35 години.

# 263
Всичко се разбра-Пина и Айдан не са бременни, Серкан е внук на бабата, а Еда не е в депресия и няма чувства съм Дженк.
Много свеж епизод. Хареса ми. Направо не усетих кога мина времето.😊Сега чакам фрагмана.

# 264
  • Кърджали
Не беше лоша серията, но на мен нещо ми липсва. Явно не съм свикнала на толкова лежерни серии.

# 265
# 266
Една идея повече ми дойде Ердем този епизод. Този сезон нямаше много екранно време, но наваксаха за 10 епизода.

# 267
На мен Ердем ми е излишен още от 1 еп.

# 268
  • Кърджали
Герот Ердем ми е толкова досаден и изнервящ, че нс мога от досада не мога да усетв и капка от онзи голям талант на Сарп за койтомговори цели екип. Добре че гледам на живо, та няма как са превъртам с мишката. Можеше да се го направят забавен без да е такъв идиот.

# 269
Не ме бийте , ама в епизода имаше малко повече тъпотии , отколкото можах да понеса   . Ердем си е Ердем ,ама Айдан , Айфер , Мело и т .н  бяха като в евтина комедия . Една доза по-малко ''хумор '' трябваше в полза на романтични Ед Сер + Кираз моменти .
Лека нощ , дружки
Утре ще гледам фрага

Общи условия

Активация на акаунт