Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 451
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Сега очаквам Ханде да отиде и на почивка с Гамзе и Мави по женски, а баджанаците да се забавляват по мъжки.
Мави все повече прилича на майка си

# 481
Ново от еп. 50 Wink

Gift Heart

Wink Подготовката е в разгара си ....

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 20:07 от mi_si

# 482
Чак сега забелязах Joy Финалът е на 8-ми и гоним 8 млн. туита. Първи епизод пък е излъчен на 8.07. миналата година. Символично, много осмици. А обърната хоризонтално е знак за безкрайност. Щастлива безкрайност за едни влюбени. Примерно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 483
# 484
  • Dupnica
Привет,
Наистина комбинация от поредни осмици, дано са на късмет за подобряване на рекорда и да може да се стигне 8 милиона туита - безкрайната любов на феновете! Gift Heart

Нашата приказка го заслужава! Flowers Hibiscus Sparkling Heart Flowers Cherries
Приятна вечер! Nature Sweat Drops Nature Zap Wine Glass

# 485
Това ще бъде нещо невероятно, да се направи 8 милиона и да се постигне Световен рекорд. Flowers Tulip Trophy
Нито един сериал в света, не го е постигал, а ние ще го направим и то с турска ром-ком продукция.  Flowers Bouquet
Ханде-Керем и компания ще останат завинаги в историята на киното (сериалите).

# 486
Скоро ще излезе новата реклама на BMW с Керем🤩

Lipton Türkiye заедно с фондацията за общински доброволци TOG организира проект, наречен "Цветни училища". Петима от записалите се ще бъдат изтеглени и ще имат възможността заедно с Керем да боядисват стаите и фасадите на училища, нуждаещи се от ремонт.

# 487
Скоро ще излезе новата реклама на BMW с Керем🤩

Lipton Türkiye заедно с фондацията за общински доброволци TOG организира проект, наречен "Цветни училища". Петима от записалите се ще бъдат изтеглени и ще имат възможността заедно с Керем да боядисват стаите и фасадите на училища, нуждаещи се от ремонт.

Тоз човек кога ще спи?!..... Сериали, реклами, спорт, мама и тати в Истанбул /ако е вярна информацията/... Сега и училища ще боядисва... Притеснявам се аз дали ще му стигнат времето и силите за Ханде... ?!...Wink Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 488
Готово, прибрах се преди малко, затова се забавих, отново се извинявам за закъснението! Hug
Фрагът с бг субтитри
 https://ok.ru/video/2584385292812  

# 489
  • София
Една невероятна сцена на нашите ЕдСер, сцена която ни донесе много заряд. В която имаше и болка и много любов. Тази сцена явно се е харесала и на други, защото е копирана и използвана и в друг сериал.

# 490
Една невероятна сцена на нашите ЕдСер, сцена която ни донесе много заряд. В която имаше и болка и много любов. Тази сцена явно се е харесала и на други, защото е копирана и използвана и в друг сериал.

Е, Линде ти сякаш се изненадваш ,че в дизитата постоянно се копират . Не помниш ли , когато Кемал и Нихан се боксираха в Кара севда преди няколко години .Така ,че никой не е открил топлата вода Grinning
Керем в момента е на гребена на вълната и се радвам ,че токова работи . Ще намерят и намират време и за себе си , убедена съм Heart

# 491
  • София
Фили, вярно че и в Карата имаше такъв сблъсък. Аз вече забравих, добре че ми припомни.
Цитат
Не помниш ли , когато Кемал и Нихан се боксираха в Кара севда преди няколко години .

В един от лайфовете на Ханде и Керем една фенка ги попита дали не могат да станат любовници в реалния живот.

И чудото взе че се случи...

Керем Бюрсин първо конфискува сърцето на любимата си Ханде Ерчел, а сега и очилата й ...

Красивият артист позира, докато носи слънчевите очила на Ханде Ерчел, по време на ваканцията им в Бодрум с любимата си.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 09:17 от БлагаВест

# 492
Готово, прибрах се преди малко, затова се забавих, отново се извинявам за закъснението! Hug
Фрагът с бг субтитри
 https://ok.ru/video/2584385292812  

Благодаря за фрага. Както винаги ще бъде мното интересен епизод с много Ханде в в него.

# 493
Момичета вижте какво "откраднах" от съседната тема! В първия момент много прилича на Ханде, а всъщност общото между тях е само, че и двете имат широки лица 😋

# 494
  • Кърджали
Това е Айча от "Приказката..". Съшо много красиво момиче, и страшно талантливо

Общи условия

Активация на акаунт