Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 190
  • 255
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте Simple Smile целувки и от нас Simple Smile
Напоследък гледам всички са много лаконични, но така е при това хубаво време Simple Smile
Ваня имаш една виртуална  Hug от мен. Горе главата, всички сме така Simple Smile
А Зари се е променила. Станала е още по-красива Simple Smile
Галя2 приятно прекарване утре вечер Simple Smile . Колкото за изхвърлянето на играчки, не ми се е случвало, но ние си нямаме кофа, само плик Crazy . А да видиш всичко каквото правят е абсурд. За това трябват 10-тина човека, и то специално обучени  Mr. Green

Ники, мести дрехи от чекмеджетата в коша за пране. Или направо слага в пералнята. Вече се научи да върти копчетата на печката, пералнята и миялната. Отваря външната врата. Говори много на бебешки и се опитва да повтаря много думи. Знае как казват всички животни от книжките му. Е малко някои животни го бърка, но за това е виновен баща му. Представяте ли си, да вземе да го научи да казва на котето "Пссссст", вместо "Мяу"  ooooh! ... и сега не мога да го отуча Simple Smile. Вече има апетит Grinning, че с това боледуване беше станал кожа и кости. Вчера се събуди с "Бау", като закрива лице с ръчички и с бау си маха ръцете  hahaha . Никои не го е учил, не знам как му идва на ум Simple Smile. Айде стига съм си хвалила гарджето, много целувки на всички и да слушате дечицата Mr. Green

# 16
  • някъде ... тук ...
Ние сме си в къщи с Гого - има сополи и кашля доста. Ще поседи в къщи до края на седмицата, пък от понеделник - пак на линия.

Поздрави на всички  bouquet

# 17
Здравейте! При нас времето все е мъгливо и мрачно, но пък ние не спираме да се разхождаме, прибираме се на обед да хапнем и да поспим и пак сме на вън до 7 - 7:30 часа.
Ваня, от време на време и аз изпадам в такива настроения, при това често ми се случва. И аз си мисля, че нямам сили вече, а и нямам мама наблизо да и погостувам. Отивай смело при мама и отпусни там. Чака ни дълга и трудна зима, но няма как ще се търпим и това е  Hug
Фроска, честита детска на госпожиците. Само сладки сънища и луди игри на нея. Гледам Флорчето я превзема смело.
Съкровище, в прединя постинг забравих да отбележа, че аватара ти е много сладък. Кали е станала разкошна, много сладка госпожица. Пропуснала ли съм да разглеждам нейни снимки, не помня да съм я виждала на големи снимки с такава перелина и шапка  Rolling Eyes
Иле, Зара ми се вижда много променена. Разбира се расте и хубавее, много е готина тази пакостница.
ЕлиТ, как се справяш с курса и Гого в къщи. Желая му бързо оздравяване. Както и на всички други болни дечица.
Момичета, благодаря ви за пожеланията, дано наистина успея да намеря свястна работа, че и тази тема ме депресира още повече. В този град всичко е с връзки и никъде не оценяват възможности, не че аз с едно образование съм придобила такива, но пък имам огрооооомно желание и хъс, ама айде ситига вас съм занимавала. Сега пиша мотивационни писма и съм тема хвалби и постижения.

# 18
  • някъде ... тук ...
...ЕлиТ, как се справяш с курса и Гого в къщи. ...
Ще пропусна утрешното занятие само (надявам се в понеделник да е на ясла). Иначе не ми е проблем да пиша домашни докато той си играе или спи.
По принцип не е толкова болен - бистри сополи и кашлица. В петък трябваше да му слагат ДТК, и аз предпочетох още снощи да го заведа да го види докторката. Не мога да и кажа - няма да идваме за ваксина, защото Гого има сополи, и да не и го заведа изобщо да го види Confused На Коларгол и Фитолор е.
Успех Вили  newsm10

# 19

Здравейте!

Благодаря, момичета, за подкрепата и съветите. От днес май съм в по-добро настроение. Знам, че при моите родители ще си изкарам екстра. Уговорих майка ми вече да ходим някъде на екскурзия из страната. Ухааа, много се радвам. Живот и здраве, ще разказвам като се върнем и снимки ще покажа.
Вчера една приятелка ми беше на гости цял следобед, разнообразих се малко с нея. После ходихме до трета наша приятелка, която си отвори книжарница до нас и там 2 часа - приказки и смях. Беше забавно. Стилян много ме слуша, представи се перфектно.

Съкровищнице, недей да се самообвиняваш. Радвай се на твоето слънчице и хич да не ти пука. Болестите ще отминат, няма начин.
И другите болни също да оздравяват и да слушкат!

Хайде лек ден!

# 20
Илиянка сладката Зара е толкова чаровна, сладка - великолепна е. И как позира само - много хубава прическа си имате Simple Smile Много хубави снимки. Браво Simple Smile
Само може да ме радва постинга на "Интернет БаБе-то" ни. Много е хубаво, че се разбирате със снаха ти - а още повече че си прекарвате прекрасно заедно. Галя, приятно изкарване, а после да докладваш как се е справил дядо.
За изхвърлянето на играчки нямаме проблем, но малката беше хвърлила домашните чехли на баба си в кофата.А аз съвсем случайно хвърлях нещо после и ги видях Simple Smile - хубавото е че кофата е само за хартия Simple Smile
Ериа - много се радвам че Ники е добре - няма нищо по-хубаво от това да си дъдрорят на тяхния език - много са сладки. А колкото до Пссст - не се притеснявай - нали това ни кара да се разсмиваме Simple Smile
Вили дано успееш да намериш нещо, което да ти хареса. Изпращаме много целувки на Ицко. Той как е - ръсте и хубавее още повече - знам си аз.
Ваня радвам се че си успяла да разпуснеш малко и си прекарала хубав ден с приятелки.

Ние сме добре - приключихме с покупките за сега и очакваме празника да облечем костюма за Вси Светии. Черпя ви с едно жирафче Simple Smile

Най-вероятно аз ще работя него ден - затова малката ще ходи с вуйчо и баба да обикалят къщите и да плашат. Научи се да вика "Па" и "Буууууууууууу" за да плаши, но заедно с това от няколко дни си е наела някакъв много неподходящ начин да си налага това което иска. Пищи като луда когато не й дадеш това което иска. Шамаросах я по дупето, ама май няма смисъл понеже страшно много хора сме тук и всеки я глези и тя вече се чуди каква магария да направи. Затова си мисля че няма да е от полза и реших като се приберем в България да "установяваме" правилата Simple Smile
Нямаме търпение да видим тати вече, в същото време пак ми става притеснено за пътуването - дали ще се представи малката добре, да не плачи, да мине всичко благополучно. Ама аз май винаги съм така преди да пътуваме.
Сега по-добре да ставам че много дълго стана пак. Приятен ден на всички и дано няма повече болни дечица.

Последна редакция: ср, 25 окт 2006, 19:25 от hamelionche

# 21
  • Варна
Малеееее че страшно жирафче Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ще я изям аз вместо да и дам бонбони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря за компилментите от името на Зара. Тя се е научила като я питам "Какво правиш" ти ми отговаря "Бееиии", което означва Бели Party така че са ми ясни всички номера на юнчетата-дяволити.

Сетииии няма ли да се връщате?!?

Галя, радвам се че се разбирате със снахата, това е важно за всички!

Лека нощ и да спите в кош!!!
П.с. Изабела как сте? Sunglasses

# 22
Жирафчето е многооооооооо сладко Wink
Сега отивам да гледам и другите снимки Laughing

А Дари е наполовина вече добре, ама остава другата половина... #Cussing out Сигурно още поне седмица ще си влачим болестта. Има още сополи и кашлица, но няма Т, не яде добре, но пък дивее здраво. В Петък сме на преглед да видим докъде сме я докарали Praynig

# 23
Иле,видях,че снощи си ми писала,ама вече съм спяла .Резултати ще има утре най-късно,ще ти пиша.Снахата е страшна мацка,ще я изпапкам.И да ми я пази,ей.

# 24
АУУУ какво сладко жирафче ! Целувки на Маринка - малинкаHeart Eyes Heart Eyes

Зара е голяма чаровница! Heart Eyes Heart Eyes

Всички деца колко са пораснали само!Изникнаха и пораснаха точно като гъбки

# 25
малко и от моите мумунки  Laughing

# 26
  • Sofia
Поздрави и от нас!  Grinning

# 27
хехеее страхотни снимки

айде една и от мен

Идея нямам защо не се вижда

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 16:19 от mimes

# 28
Адашке - твоите принцески много порастнали. Пу-пу - красавици големи. Много са сладки.
Мимес - Дарена и тя много е порастнала. И как се радва пред обектива Simple Smile
PresiN - аз не можах да видя снимката на Косара.
Колко много наистина са порастнали малките-големи юнчета. До вчера бебешори, а днес пакостници все в белята Simple Smile
Илиянче - ей сега забелязах светещите ти чорапки Simple Smile Не че до сега не бях видяла че си с нов аватар, ама сега забелязах че светят Simple Smile
отивам да храня шилото малко - до по-късно сладурки.

# 29
Ето ви и малко снимки и от нас
ХРИС!
Албумите Хрис на 1 год. и малко и год. и 4 месеца са най-нови

Общи условия

Активация на акаунт