Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 628
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Шампионска лига? 🤔
Рожденика не го знам кой е. Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 08:48 от Elwing

# 211
Аз, въпреки че имам алергия към чалгата, се стремя да съм толерантна към вкусовете на хората. Доколко успявам, е друг въпрос, особено, когато ми се натрапват чужди вкусове. Кара си някой колата и надул музиката до дупка. Това ме дразни, но хората няма да се променят, защото Бисерка се дразни.
По отношение на рязане на момчета, още във втори клас съученик на Моника й беше предложил да бъдат гаджета🙂 Прибира се вкъщи, споделя ми и  казва, че на ден по 5 пъти я питал, дали е съгласна, а тя не го харесваше. Той си беше особен тип дете. С още едно момче, бяха облизали пода на тоалетната, след като чистачките минали с препарат, и разни други подобни случки, които се явяват като причина за нехаресването🙂
Поговорихме и обясних, че може да не го харесва, но трябва да го отреже с кадифени ръкавици, така,че да запази достойнството му. На следващия ден, той пак я беше питал и тя с усмивка му казала да й зададе същия въпрос, когато станат на 18 години🙂 Той се усмихнал и спрял да пита🙂

# 212
Моето е толкова красиво Stuck Out Tongue Winking Eye,а до сега не съм забелязала да се завъртат девойки покрай него.Нищо де, още малко да е на мама момчето , че после… ще се чуваме само по телефона и то ако му разрешат да се обади на майка си.Grinning

# 213
  • София
Шампионска лига? 🤔
Рожденикът не го знам кой е. Simple Smile
Хахахаха! Никога нямаше да се сетя. Реших, че е някое риалити. 😆

# 214
  • Някъде в Европа...
Шампионска лига? 🤔
Рожденикът не го знам кой е. Simple Smile
Хахахаха! Никога нямаше да се сетя. Реших, че е някое риалити. 😆
Аз пък се почудих как някой не знае какво е ШЛ 🤣...Ама аз съм чедо на баща, който денонощно гледа мачове и нищо, и никой, не го интересува. В апп на нашите има 3 телевизора, и трите дават мачове, платени са всички канали...Още не може да преживее, че втория му внук (моят син) не е запален по футбола (нали племенникът ми - първия внук - е футболист и енциклопедия за футбола, особено английския)

# 215
  • София
Aaa, не знам. Мъжът ми е залепен за Automotor und sport. Мачовете са запазена марка на свекър ми.
Бяха тръгнали с един стар приятел преди може би десетина години на някакъв протест срещу трансформациите в ЦСКА, мъжът ми едвам ги спря двамата дядовци. 😆

# 216
  • София
Ред, явно защото имаш девойка Simple Smile Моите са различни. Малкият много обича да гледа футбол и следи мачове - отборни, национални, първенства. Дори сега гледа нещо. Не помня кой клас беше, но от някакво приложение знаеше всеки футболист къде играе, трансфери, за колко е продаден на друг отбор... необременен мозък лесно помни такива неща. Големият, наборът, хич не се вълнува толкова.
Видях го този О'Браян или там както се пише - симпатяга. Simple Smile

# 217

Видях го този О'Браян или там както се пише - симпатяга. Simple Smile
Отново се потвърждава факта, че яко членувам в БСП. Изобщо не бях чувала за въпросния Дилън, а ехеееее, на времето, още миналия век, си бях обещала да не се оставям с разпуснато отношение към светския живот... А до къде се докарах?!

# 218
Шмърц, спокойно, бре. Не си сама в незнанието за Дилън ли беше?🙂 Ама аз съм си ретро отвсякъде. Не щЪ да ставам фешън- истка😀

# 219
  • Sofia
Ми има симпатични млади актьори, който се интересува от кино, ги вижда и знае😆

# 220
Абе, сега като се сетя, аз и като тийнейджър съм си била възмУтена. Тогава се възмущавах как родителите не са запознати с такива изтъкнати личности като разните му там актьори, актриси, певци, певици.... И хич не ги е еня какво творчество създават тия хора и колко много пропускат като не са в течение на случващото се. Joy
Извод: Цял живот намирам за какво да съм възмУтена. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 221
Га бях млада, беше доста отдавна. Сега залагам на изпитаното старо😁

# 222
  • Sofia
Да, ама едно време откъде да се запознаят с тези новости хорицата, а? Един канал и то с цензура на филми, няма интернет, няма чужди списания. Пък сега всичко ти е на един клик, дето се вика.

# 223
Да, ама едно време откъде да се запознаят с тези новости хорицата, а? Един канал и то с цензура на филми, няма интернет, няма чужди списания. Пък сега всичко ти е на един клик, дето се вика.
Пиратски видеокасети и списание "Браво". Simple Smile
Всичко си имаше, ама желание нямаха тия хора, родителите...
Пък моята стена над леглото беше цялата от - до в плакати.

# 224
  • Sofia
Тъй де, ама не беше същото в информационно отношение. Сега кеф ти филмова енциклопедия, кеф ти Нетфликс и всякакви филмови канали, кеф ти Туитър и Инстаграм (там всички актьори са много активни). Снимки всякакви и навсякъде се намират.

Общи условия

Активация на акаунт