Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 672
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
О, харесват много рок, но и други жанрове. Манескин май най-много ги харесах аз Joy за съжаление гледат ютуб и Инстаграм звездите, което за мен е пълна простотия.
Да, това губене на време с тези инфлуенсъри и тиктокаджийски истории много ме дразни и мен, защото има толкова по-интересни неща за свободното време дори и в интернет, но ... това е положението. Надявам се да им премине този период скоро.
Манескин и на мен много ми харесват вече Simple Smile

# 256
И ние вкъщи с баща им слушаме само рок, някои метал групи. Това звучи и в колата, когато пътуваме. Да, ама според младежа това било музика за динозаври. Той си слуша някакви рап парчета, които аз едва изтрайвам.
Дай го насам, ние сме фенове на рап-а Heart
Maneskin и тийнката слуша и харесва, сега пък се е запалила по Lana del Rey, без да съм и говорила за нея, а ми е любимка.
Пускала съм и мои любими парчета, но не всичко и допада. Сега е на ретро вълна, ABBA си е харесала, но не само музика, но и стайлинг. Опитва да докара ретро прическа от 70-те и много и отива, с едни две буклички отпред.
Други модерни находки са им Griz и Twenty One Pilots. Аз лично от децата чух за тези две групи и ми допаднаха за слушане.
Чалга никой вкъщи не слуша, децата пък съвсем. Няма кой у дома да им даде такъв пример - не обичаме чалга, не пушим, не злоупотребяваме с алкохол, субстанции, хазарт. Затова съм и спокойна, че дори и да има забежки, не биха били сериозни. Не знам доколко е основателно спокойствието ми, просто е факт.

# 257
Никак не е музикален, в свободното време гледа филми. Личи му и по оценката по музика.
За Тик Ток казва, че е голяма простотия, не можел да разбере как хората могат да го гледат. Не съм много наясно какво има в тази социална мрежа, скоро разбрах, че някакви деца са гълтали  целенасочено магнити, провокирани от клипчета там.
Брат му е доста ретро с музиката, слуша нашата музика. Любимата му българска група е  "Щурците", знае текстовете на всички песни. Слуша и много руска музика Тази песен я припява непрекъснато напоследък, не знам как я е намерил https://www.youtube.com/watch?v=HQ1WnhNgB5I Странното е, че пее наистина на руски, а никога не го е учил.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 16:06 от Amanda.D

# 258
Момичета, бясна съм!!! Вижте каква декларация получаваме днес от училището на сина ми - гр. Пловдив, 4 клас, която имам срок да попълня до 31 август!???
Не знам, защо изобщо се плаща на учителите, ако аз ще декларирам всичко това???

Отново започна много да ми писва, още преди да е започнала учебната година!!!

# 259
  • софия
От къде накъде?
Изобщо не съм длъжна да осигурявам подобни неща.
Това е продължението на безумната статия в дир-а.
Може ли да покажат декларацията на учителите? Те с какво се задължават?

# 260
  • София
Особено последната точка е върхът!

# 261
  • София
Да отчета тук следното:
Среща в МОН във вторник.с организаторите на инициативата за ПО, вкл. наш представител (аз 😆).
Гответе се за протест, също във вторник, най-вероятно пред МЗ.

# 262
Момичета, бясна съм!!! Вижте каква декларация получаваме днес от училището на сина ми - гр. Пловдив, 4 клас, която имам срок да попълня до 31 август!???

Защо не ги помолиш да ти цитират члена от закон, който те задължава да направиш това? Иначе не виждам основание да го подпишеш.

# 263

Защо не ги помолиш да ти цитират члена от закон, който те задължава да направиш това? Иначе не виждам основание да го подпишеш.

Аз няма да я подпиша, даже обмислям да се обърна към адвокат. Наистина прекаляват!!! Интересно, дали това е поредната глупава самоинициатива на поредната директорка?!?

# 264
  • софия
Убедена съм, че около 80% ще подпишат безропотно и без да се замислят.
Днес във вашето училище, утре във всички останали. 🤬

Ред, вземи този пасквил на срещата.

# 265
Аз лично не бих подписала. Няма чл. т. ал. от закон според , който да съм задължена.

# 266
Ние по принцип не сме ли длъжни като родители да осигуряваме тези неща-участие,  материали, уведомяване и т н. Дали в електронното, или присъствено обучение, няма значение. Защо трябва да се подпише това и каква стойност има? Това е някаква глупост.

# 267
Това е декларацията, която се подписва при преминаване в ОРЕС по ЖЕЛАНИЕ.

# 268
и на мен на такава ми заприлича
Явно някой я е засилил към всички родители Joy

# 269
  • о`майна лунна нощ е
Тази декларация няма сила на света, която да ви накара да я подпишете. Игнорайте я или вдигнете пушилка в РУО или някоя медия.
Очаквам и нас да ни бомбандират с някакви подобни импровизации, но този път категорично ще ги отсвиря с попълването.

Общи условия

Активация на акаунт