Приятели с бенефити

• 22 423
  • 973
  •   1
Отговори
# 330
Равенче, извинявай, не съм искала да те обидя с Мара общата. Просто, като поведение малко трябва да си по-изискваща от мъжете, малко кокетничене, малко флирт, абе куца ти чисто женското, нежното. За мъжете е по-голям кеф и удоволствие да ти подарят няйое бижу или да те заведат някъде, където ще си щастлива, отколкото просто да си легнете. Поне го остави да плати хотела. Така все едно е излязъл с приятел. Остави се просто да си жена, така и секса е по-хубав. Голяма скумрия си, честно ти казвам. Кат насрано дете си после тука във форума "ама аз тъй, ама той иначе" и после пак същото.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 18:36 от buttercake

# 331
Наясно ли си, съотборника от кой спорт е? Мисля, че си неуверена. Ако знаеш, какви са ти нужните критерии, избора ще е по-конкретен.
Има опасност да очакваш от мъж, който няма необходимите качества. А следващия не е алтернатива.
Kaчествата му се ограничават до това да е приятен за прекарване на свободното време (няма да се омъжвам за него), т.е. освен секс да спортува, да има интереси сходни с моите (аз съм доста физически активна), да обича да пътува също, да може да води приятен разговор без да ме натоварва емоционално и да не разчита в общата картина на моите финанси (поделени разходи за мен са ок, но не и повече).
Инак не ми е нужен професор с диплома от Харвард. Мога да преживея да е и с колежиално образование. Това не оказва голямо значение върху заплатата в Канада.
Голяма скумрия си, честно ти казвам. Кат насрано дете после тука във форума "ама аз тъй, ама той иначе" и после пак същото.
Не съм скумрия. Просто имам мъжко мислене. Не се оплаквам, поне не сега. Различно е от предишният. Споделям. Може моите преживявания да са от полза за някоя. Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 18:38 от Ravenna

# 332
Добре де, като ти харесва дай шанс, и започни да прокарваш някакви изисквания. С времето се вижда дали ще стане или не, като не те устройва нещата са ясни. Знам, че компромиси със себе си няма как да направим. Просто дай шанс на времето.

# 333
  • Варна
Дипломите не са атестат за добър секс. Но може да излизаш с подобни мъже, само за развлечение. Някои са интересни събеседници. Не е нужно да се ограничиш само с един. Свободна жена си, създавай приятелства. После отсяваш.

# 334
  • Paris, France
Не съм скумрия. Просто имам мъжко мислене. Не се оплаквам, поне не сега. Различно е от предишният. Споделям. Може моите преживявания да са от полза за някоя. Simple Smile

Нямаш мъжко мислене, колкото и да се опитваш да се самонавиваш, че имаш. Мъжете не премислят и не кроят разни планове, не търсят проблеми там, където ги няма, излизат с която сварят и продължават напред без драми. Ако мъжът не се е влюбил в тебе преди да те види гола, това обикновено не се случва. Ти тръгваш на срещи без бъдеще и се влюбваш. WTF?

На мене споделеното ми звучи като оплакване и така звучи на повечето хора май.

Намерила си подходящ, излизай си с него събота вечер и си излиза и с приятели в останалото време! Човекът не иска нищо от тебе. Можеш и друг да срещнеш докато замине..... и трети, пети.

Чудно ми е, че при твоя активен, физически, професионално и социално живот си търсиш допълнителни терзания.

# 335
Мъжете бахти машините били.

# 336
  • София
Не е и това. Не е и до секса. Друго е. Установих го в последната година, когато моят мъж отсъстваше дълго. И аз се правех на желязна - "мога са се оправя със всичко, мога да се оправя с парите, мога и любовник да си хвана, ако искам"!
Да, да, ама не!
Чусвтвах се ужасно. И не заради липсата на секс. А заради липсата на някой да седи на дивана вечер, да го сръчкам, да пия питие с него или да пия кафе сутрин...
Няма заместител на това. 🤷

# 337
Раве, аз също мисля, че мъжете са машини. Трябва да свикнеш да живееш сама. Не казвам да не търсиш, но просто не се надявай. Недей да имаш никакви очаквания.

# 338
Аз не познавам нормален човек без надежди и очаквания. Как се прави това?

# 339
Ел, това се прави с цел човек да се съхрани, да не страда. Защото Равето на практика страда. Не го показва, но иска повече.

# 340
Когато някой те кара да страдаш, вероятно просто трябва да прекратиш отношенията и да се пренасочиш към някой, който ще отговори на тези надежди и очаквания. Това май е по-реалистичен вариант.

# 341
Крис, ти жива я погреба Равена, недей така де... Здрава, права жена, защо да не се надява на любов. В сравнение с 90% процента от историите в СО, на Равето историите ми са като разходка в парка. Без надежда като остане човек става страшно. А и чак толкова препатила, че да откаже мъжете не е.

# 342
Не знам момичета, аз Равето супер я харесвам. Направо е от моята порода. Изглежда ми супер свестен човек, пък за една година двама катила завъди. И очевидно и е кофти. И като чета, че в нея била грешката, лесна била, Мара общата била, смотана била. Аз не намирам кусури в поведението и. Според мен просто мъжете са си такива.
Аз като цяло не общувам, супер бурсук съм, ама все пак от време на време и аз се запознавам с някакви мъже, които опознавам с течение на времето. И да ви кажа все си викам: е тоя няма как да е по-тъп от предишния, и всеки  всеки следващ чупи тъпомера.
Въобще не говоря за секс, просто покрай работата, на разни почивки се срещам с разни хора. А пък жените, с които общувам, какви неща ми разказват не е истина. И за това мисля, че Равето ще си в най-добре сама. И баща и го казва. Това, че си сам не значи, че си нещастен. Просто да си организира живота събота и неделя. Скоро почва зимата в Канада и да ходи на ски всеки уикенд. Аз също се надявам да има сняг и да ходя със сина ми.

# 343
Не е и това. Не е и до секса. Друго е. Установих го в последната година, когато моят мъж отсъстваше дълго. И аз се правех на желязна - "мога са се оправя със всичко, мога да се оправя с парите, мога и любовник да си хвана, ако искам"!
Да, да, ама не!
Чусвтвах се ужасно. И не заради липсата на секс. А заради липсата на някой да седи на дивана вечер, да го сръчкам, да пия питие с него или да пия кафе сутрин...
Няма заместител на това. 🤷

Ех, защо няма повече жени като рокстарчето на тоя свят ?!
Не искам да се хваля, обаче много ми се удава седенето на дивана. Че и лежането. Не само вечер...

Не започвайте с наддаването веднага. Налага ми се да изляза, като се прибера ще дам знак.
Trollface

# 344
  • София
Ха-ха. През деня ми иде да го изритам.

Общи условия

Активация на акаунт