Приятели с бенефити

• 23 148
  • 973
  •   1
Отговори
# 225
Е, ти изчакай още малко, еврейна да се стиска за теб  и 5к може да навъртиш... Това,че получаваш услугата, за която плащаш, не прави услугата изгодна.

# 226
Аз за сексуална енергия говоря, ти за пари…..

Стегни се, знаем, че си стисната, ама…
Сексуално не съм.Joy
Сексът подмладява, така че не виждам, как би ми навредил.

Е, ти изчакай още малко, еврейна да се стиска за теб  и 5к може да навъртиш... Това,че получаваш услугата, за която плащаш, не прави услугата изгодна.
Аз, ако навъртя толкова, това може да означава само едно...И той ги е навъртял. И общо¸сме пръснали 10К.
Той понякога се майтапи, защо не вземем да си купим двамата хотела.
Стига с тия услуги! Почвам да си мисля, че съм наела някой да ми сменя пружината на гаражната врата, пък то...Ние правим приятелски секс.Joy

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 18:43 от Ravenna

# 227
  • София
Няма, бе, Реве, няма да ти навреди.
Само с подходящ човек го прави.
Че тоя те пие, ама още не си се осаферила да го разбереш.
Поне проблясъци имаш.

# 228
  • Далечният изток
На който му липсвал секс, говорел за секс, гладният - за храна, човекът без пари - за пари...

# 229
На който му липсвал секс, говорел за секс, гладният - за храна, човекът без пари - за пари...
Права си, ще знаеш! Затова като ми заговори някой за пари още в началото, еле пък да почне да иска назаем - режа.

# 230
Равена, от каква националност е този индивид, ако не е твърде нахално да попитам?

# 231
  • София
От Светите земи, еврейче

# 232
Равена, от каква националност е този индивид, ако не е твърде нахално да попитам?
Израелец. Роден е в Израел. Емигрирал е на 21 год. в Канада

# 233
Ох, от грък на евреин...

# 234
Колкото и да ти е странно, виждала съм българка на 56 години с 3 пораснали деца, която сключи 3-ти брак с англичанин (той на 61, ама от запазения тип), обиколи света с него, надживя го (след 14 години), наследи къща на половин час път от Лондон и твърди, че бил любовта на живота й. Прилична на вид, ама не зашеметяваща красавица.
Не ми е странно. И аз познавам една такава,  точно в Англия. Е, дъртия англичанин спеше и с дъщеря й и то с нейно знание, но това са подробности.....

# 235
Израелец. Роден е в Израел. Емигрирал е на 21 год. в Канада
Евреите не са ли фрашкани с пари? Не си сваляй летвата сама, изисквай да е джентълмен и да си поема всички разходи.

# 236
Ох, от грък на евреин...
Такъв ми е късметът.Laughing
Истината е, че с местните нещо не меля.
Пробвах и с други националности, ама излязоха мошенници.
Спокойно, не съм се охарчила, ама нямаше развитие.

# 237
Оу майкоо, аз мислех, че гръка е бил дъното.....то другите били мошеници. Абе, жена от де ги намираш тия ? Ти ще забравиш какво са нормални мъже и нормални отношения.

# 238
Пак сте превъртели играта и сме в началото с на Равена една и същата история – гръка, евреина, всички искат д ѝ вземат парите.

Не ти е такъв късмета – ти си го правиш така.
Сексът разкрасява, но когато с еправи от сърце, с мерак и раздаване, а не с цел гимнастики и сметки. Похотта загрозява всъщност.

Стисната жена - добродетел? Никак даже. Това говори за стиснатост и в емоционален и сексуален план.

# 239
  • София
Стиснат човек е стиснат човек във всичко.

Общи условия

Активация на акаунт