Приятели с бенефити

• 23 176
  • 973
  •   1
Отговори
# 210
Аз болногледачка няма да ставам, колкото и да го обичам! Не съм толкова самоотвержена. Joy

Чакай сега, нали ставаше дума само за секс? Къде намеси обичането?

# 211
Ясно е, че се надява на развитие отвъд това, което той е поставил като граници. Спомних си, че в началото с този беше писала какво иска от връзката им - екскурзии, гледане, глезене и пр. Като няма риба, и ракът е риба, но надеждата ще продължава да живее.

# 212
Когато правиш секс с мъж, който обичаш, но той не споделя любовта ти, правилното е да скъсаш с него. Но жените все се надяват на чудеса "Той ще се промени, ще ме оцени, ще ме види с други очи." Особено мъж на средна възраст не вярвам да го удари любовта по главата и то след 98493тия секс. И между другото хората дори приятелите си черпят от време на време, този не ще да се бръкне с нищо. Това,че сте зрели хора, не е повод да се зачеркне елементарно джентълменство. Все едно уважението към жените е само като си търсят булка.

# 213
  • София
Една жена да си хаби сексуалната енергия залудо е по- непростимо от това, да плати масрафа по срещата.

# 214
Вибраторът не може да ми каже "Наздраве". А в перспектива - не може поне една крушка да смени. 😂
Има вибратори с изкуствен интелект, говорят и още как, но крушки не сменят.

# 215
Една жена да си хаби сексуалната енергия залудо е по- непростимо от това, да плати масрафа по срещата.
Що? Какво и е на сексуалната енергия?
Той черпи достатъчно. Проблем се получава, когато почна само аз да черпя, но не е това случаят.

Аз крушките си ги сменям сама.
Поправих си сама асфалта на драйвуея.
Вече и гума да лепя мога сама.

Това беше междувпрочен проблем на предния, че съм прекалено независима.
И осъзнаваше, че освен със секс с нищо друго не може да ме впечатли. Затова и връзката ни умря.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 18:24 от Ravenna

# 216
Вибраторът не може да ми каже "Наздраве". А в перспектива - не може поне една крушка да смени. 😂
Зловещо!

# 217
Раве, не можеш да промениш възрастен човек. Не става със заплахи и уговорки. Ти можеш и сама да се глезиш и да ходиш на почивки. Нямаш нужда да се валидираш, чрез мъж.

# 218
  • Далечният изток
Тя си умира от страх да не се мине и да не вземе случайно да изхарчи 2 цента повече за него от колкото той за нея. Пък после чувства, обич, дрън дрън...

# 219
Зловещо!
Майтапя се, да не се вързахте?

# 220
  • София
Що? Какво и е на сексуалната енергия?
Той черпи достатъчно. Проблем се получава, когато почна само аз да черпя, но не е това случаят.

На 50 годишна няма какво тепърва да обяснявам. Черпиш….. дед***я

# 221

Майтапя се, да не се вързахте?
Не, ама си го представих.

# 222
На 50 годишна няма какво тепърва да обяснявам. Черпиш….. дед***я
Добре, де! Права си, правя го с цел. Не ми трябва покрай мен финансов убитак.
Това да дам 5К от добро сърце за да подпомагам нечий бизнес, ако не е проверено и нотариално заверено, и аз нямам финансова изгода от това, никога няма да се случи.
Една колежка, с която се разхождаме в обедната почивка ми довери обаче, че сестра и го направила...И после лекувала с години депресия.

# 223
  • София
Аз за сексуална енергия говоря, ти за пари…..

Стегни се, знаем, че си стисната, ама…

# 224
Жена да е стисната - това е добродетел.
Мъж да е стиснат - точно обратното. Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт