Приятели с бенефити

• 23 180
  • 973
  •   1
Отговори
# 195
Крис, аз всъщност никога не съм си търсила мъж. След развода просто исках да си изкарвам добре. Но все така се случва, че попадам на сериозни. Явно тип, който го влече укротяване на опърничавата. 😂 Не казвам, че е лошо да имаш мъж до себе си, но не на всяка цена. Мен и сама си ми е било добре.

# 196
Оля, аз все се опитвам да убедя Равето, че и сама си и е добре, но нея някак я влече намирането на партньор
Аз не искам да живея сама. Характерът ми е като нейния.

# 197
Дисекцията на Равена и повечето жени.....зад всяка уж необвързваща и несериозна връзка, се търси преди всичко приятел и емоционална близост, и то си е така. Без чувства и тръпка си е формален обмен на телесни течности.
По- добре вибратор с различни функции ( от 130 лв.)

# 198
СПАМ

Като гледам колко често се споменава думата "вибратор", няма да се учудя ако скоро се появи тема " С какво ви дразнят вибраторите".
Не е спам. Точно на място си е. На мен не са ми точни от чисто физическа точка.

За неразбралите:
Не плащам само аз. Можеше въобще и да не плащам, но аз смятам, че така е справедливо.

Не ме притеснява опцията: `''Не знаеш през седмицата, къде си го вре.''
Защото знам, че не си го.
Той разсъждава точно като мен.

При друго стечение на обстоятелствата връзката щеше да има продължение. Просто човекът е свестен, знае, че не може за момента да ми отговори на очакванията и затова сме в такива отношения.

Няма нищо общо с предния тип (гръка). И да, не съм толкова тъпа, представете си да не мога да преценя човека пред мен.

зад всяка уж необвързваща и несериозна връзка, се търси преди всичко приятел и емоционална близост, и то си е така.

Така е. Ако исках неодушевен предмет нямаше да търся. Не ми е хич заради секса и някакви си там оргазми. Те са с второстепенно значение.

Връщането в изчерпана връзка не е опция. И не смятам, че разводът ми е грешка.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 17:09 от Ravenna

# 199
Добре де, аз пак не разбирам за какво е темата, щом всичко е ок и по взаимно съгласие.

# 200
Добре де, аз пак не разбирам за какво е темата, щом всичко е ок и по взаимно съгласие.
Лаладжийстване.

# 201
Ами, то за сама жена след 50+ средният е, както казват руснаците "приятна вспомнит"
Да бе, как ли пък не! Grinning:

Значи, ако след 50 страда от дефицити в отношенията с мъжете, има 2 варианта:
Връща се при техните (дай Боже да са сред живите) в детската стая или търси психиатрична помощ. Среден 😊 няма
Викаш, на жените след 50 им се полага само секс срещу заплащане и дотам, а?
Не че си правя илюзии, че са по-вървежни от 20 години по-младите, но като цяло, с каквото се задоволяваш, такова намираш. На всяка възраст и във всеки аспект.
К'во се хилиш ? Виждала ли си сама жена в менопауза, живееща сама, с порастнали деца, отлетяли, без мъж ? Колко вероятно е някой 50 + мъж да я вземе, че да я храни и издържа ? Да бе, ако аз съм мъж в Канада със среден стандарт ще взема бедна азиатка/източноевропейка на 20. Те така и правят. Трябва да е някъв скъсан, като тоя гръка, нали беше разорен и в затвор. Ей, ти примера пред очите. От реала, нали, щото и на 80 може да си мечтаеш

# 202
Колкото и да ти е странно, виждала съм българка на 56 години с 3 пораснали деца, която сключи 3-ти брак с англичанин (той на 61, ама от запазения тип), обиколи света с него, надживя го (след 14 години), наследи къща на половин час път от Лондон и твърди, че бил любовта на живота й. Прилична на вид, ама не зашеметяваща красавица.

# 203
  • Варна
Ravenna, прекалено си убедена какъв е. Повече от наивно е. Гаранция нямаш никаква, за развоя на дадена връзка. Може да хлътнеш, при фриволни отношения. Или сериозна връзка, да е с изненадващ финал.
Темите ти показват колебания. Просто живей, без сценарий.

# 204
Колкото и да ти е странно, виждала съм българка на 56 години с 3 пораснали деца, която сключи 3-ти брак с англичанин (той на 61, ама от запазения тип), обиколи света с него, надживя го (след 14 години), наследи къща на половин час път от Лондон и твърди, че бил любовта на живота й. Прилична на вид, ама не зашеметяваща красавица.

Блеки, ето това е коментар. Евала и дай боже на всяка.

# 205
Колкото и да ти е странно, виждала съм българка на 56 години с 3 пораснали деца, която сключи 3-ти брак с англичанин (той на 61), обиколи света с него, надживя го (след 14 години), наследи къща на половин час път от Лондон и твърди, че бил любовта на живота й. Прилична на вид, ама не зашеметяваща красавица.
А, анджък! Затова и търся. Ако на някои Слънчака им е заветна цел, то не и на мен. Joy

Там ако се върна не в една, ами не знам в колко психиатрии ще вляза. Като слушам майка ми, какви ги плещи направо ми се стяга сърцето.Head Band

Просто живей, без сценарий.
Да мерси! Това е хубав съвет.

# 206
Раве, на мен България много ми харесва, а Слънчака ми е сред любимите места, но не съм била в Канада. Може да взема и аз да дойда някой ден, нищо не се знае.

# 207
Просто живей, без сценарий.
Да мерси! Това е хубав съвет.
Още един съвет: не се примирявай с по-малко, отколкото искаш. Компромисите със себе си не са довели никого до нищо добро.

# 208
Абсолютно, като не ти идва отвътре, компромиси на твой гръб, водят до нищото .

# 209
Абсолютно, като не ти идва отвътре, компромиси на твой гръб, водят до нищото .
Ама на мен ми идва. Само че го предупредих, че може и да не дочакам да направи нова емиграция, да развие нов бизнес, осигури материално децата си, отгледа им внучетата и чак тогава евентуално да помисли за себе си. Аз болногледачка няма да ставам, колкото и да го обичам! Не съм толкова самоотвержена. Joy

Ама нали имало евтини азиатски и източоевропейски болногледачки, някой каза. Така че винаги има разрешение.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт