Приятели с бенефити

• 23 143
  • 973
  •   1
Отговори
# 180
Не мисля, че годините имат значение. Тази настройка или я имаш, или не.
Е, не е точно така. На 50 би трябвало вече да имаш достатъчно житейски и любовен опит и да си наясно с мъжете, любовта и секса. Ся, ако чакаш принца тепърва да дойде......, вероятността да дочакаш внуче е доста по-реална.
Аз я разбирам жената, в хормонален дисбаланс е. На 50+ би трябвало да се уморява по-бързо и оттам вече да намалява желанието за секс. Затова човек не бива да се развежда на дърти години, другар му трябва, да върже приказка, зарежи го секса. А мъж на 50, не е като жена на 50. Но и те имат още 10-на години, обаче ще търсят по-млади, разбирам ги (в Канада имат пари, пълно е с гладни азиатки и източноевропвйки), затова така става при Равена. И все такъв ще е резултатът. Ще трябва да си плаща сметките. Не е трябвало да се развежда. Едно е да имаш нещо веднъж седмично, докато вкъщи си имаш съпруг, съвсем друго е да си търсиш мъж на 50 с цел сериозна връзка.
Ако искаш принц, и на 80 да си, пак принц ще искаш. Всичко по-долу от принца просто не ти върши работа. А пък ако не вдигаш летвата кой знае колко, имаш доста по-голям избор, така си е. Въпросът е, че всеки си знае себе си и има хора, на които просто не им е комфортно, ако не им се покриват определени изисквания. Няма никакъв смисъл от компромиси, особено на тия години. Чак пък толкоз да страда една жена от незадоволено либидо след 50 години, малко ми е трудно да повярвам. По-скоро би страдала от дефицити в отношенията.

# 181
Не мисля, че годините имат значение. Тази настройка или я имаш, или не.
Е, не е точно така. На 50 би трябвало вече да имаш достатъчно житейски и любовен опит и да си наясно с мъжете, любовта и секса. Ся, ако чакаш принца тепърва да дойде......, вероятността да дочакаш внуче е доста по-реална.
Аз я разбирам жената, в хормонален дисбаланс е. На 50+ би трябвало да се уморява по-бързо и оттам вече да намалява желанието за секс. Затова човек не бива да се развежда на дърти години, другар му трябва, да върже приказка, зарежи го секса. А мъж на 50, не е като жена на 50. Но и те имат още 10-на години, обаче ще търсят по-млади, разбирам ги (в Канада имат пари, пълно е с гладни азиатки и източноевропвйки), затова така става при Равена. И все такъв ще е резултатът. Ще трябва да си плаща сметките. Не е трябвало да се развежда. Едно е да имаш нещо веднъж седмично, докато вкъщи си имаш съпруг, съвсем друго е да си търсиш мъж на 50 с цел сериозна връзка.
Ако искаш принц, и на 80 да си, пак принц ще искаш. Всичко по-долу от принца просто не ти върши работа. А пък ако не вдигаш летвата кой знае колко, имаш доста по-голям избор, така си е. Въпросът е, че всеки си знае себе си и има хора, на които просто не им е комфортно, ако не им се покриват определени изисквания. Няма никакъв смисъл от компромиси, особено на тия години. Чак пък толкоз да страда една жена от незадоволено либидо след 50 години, малко ми е трудно да повярвам. По-скоро би страдала от дефицити в отношенията.
Мда,
Значи, ако след 50 страда от дефицити в отношенията с мъжете, има 2 варианта:
Връща се при техните (дай Боже да са сред живите) в детската стая или търси психиатрична помощ. Среден 😊 няма

# 182
Момичета, до сега все средния обсъждахме, бе

# 183
Ами, то за сама жена след 50+ средният е, както казват руснаците "приятна вспомнит"

# 184
Айде стига де! Като стигнете 50, пак ще ви питам.

# 185
Никаква тръпка не виждам в подобни отношения като на Равена. Че аз по-добре да съм си сама и да се виждам с различни мъже, когато аз преценя. Па съжителства, па делене на сметки, па кой с кого да си ляга, па кога. Олеее ко стана. Изморих се само, докато го пиша.

# 186
Ама ти не чакаш принца, нали ?

# 187
  • София
Това на Равена е тип - всичко най-лошо от връзките, и нищо от свободата Joy

# 188
Ами, то за сама жена след 50+ средният е, както казват руснаците "приятна вспомнит"
Да бе, как ли пък не! Grinning:

Значи, ако след 50 страда от дефицити в отношенията с мъжете, има 2 варианта:
Връща се при техните (дай Боже да са сред живите) в детската стая или търси психиатрична помощ. Среден 😊 няма
Викаш, на жените след 50 им се полага само секс срещу заплащане и дотам, а?
Не че си правя илюзии, че са по-вървежни от 20 години по-младите, но като цяло, с каквото се задоволяваш, такова намираш. На всяка възраст и във всеки аспект.

# 189
Ама ти не чакаш принца, нали ?

Ооо, аз колко принцове съм си намирала до сега... Ама при мен приказката е наопаки - целувам ги и се превръщат в жаби. 😂 Е, надявам се да съм приключила вече.

# 190
  • Варна
Ако са онлайн оферти и жабата е бонус.😄

# 191
Ако са онлайн оферти и жабата е бонус.😄

Не пренасяй от другата тема. 😂 Всъщност от сериозните ми връзки нито една не е била след онлайн запознанства.

# 192
  • Варна
Olia, мерси, че потвърди теорията ми.😉

# 193
Оля, според мен има разлика между теб и Равето. Аз също съм повече като Равето, като емоционалност. Просто това, което работи при едни, не работи при други
 При никакви обстоятелства не бих си търсила партньор на тия години, на които съм. Равето, също търси партньор, но чест и прави, че е искрена и си споделя. Смятам, че това което намира напълно съответства на действителността. При нормален брак е истинска лудост да се развеждаш и да търсиш под вола теле.
Този, дето го е намерила, си е съвсем нормален мъж и не я разбирам, какво толкова очаква. Има си бизнес и деца, това си го вълнува. Мен също това ме вълнува.

# 194
  • Варна
Коментарът ми е само, ако наистина си отнесла плувката... и ти май си.

От личен опит... няма да спи само с теб(даже няма и да са 1-2 хубавици), колкото и да ти обещава. Забрави! И ще разбереш, защото е тъп и не може да си прикрива следите... Пък и параметрите са такива на тези връзки. Това изискване е глупаво само по себе си. Или играеш, или въобще не се захващай.

И пак от личен опит. Може да изпуснеш нещо стойностно, заради този тарикат, ако си много заплесната по него и не виждаш друг. Ако ти се губи време, губи го.

Също от личен опит. Има вероятност при по-емоционалните и по-романтично настроените сексът да ти опротивее, заради условията на "връзката". Да се чувстваш омърсена и да не искаш дълго време контакт с други. После трябва много време да се заличи това. Не е безобидно, внимавай! Мисли, слушай сърцето и интуицията си!

Ако мислиш, че чувства се потискат, си на грешен път. И, ако мислиш, че ще го влюбиш - пак. Не си гради пясъчни кули...

Дори и да сбъркаш, ще се научиш като мен втори път да не се примиряваш и да си работиш по дефицитите. Да търсиш това, което наистина искаш, а не, което той иска. Да не се моделираш спрямо него, само защото няма някой друг на фронта. И все пак, няма лош опит, има уроци.
Точен и коректен коментар.

Общи условия

Активация на акаунт