Приятели с бенефити

• 23 157
  • 973
  •   1
Отговори
# 150
Не мисля, че годините имат значение. Тази настройка или я имаш, или не.
Е, не е точно така. На 50 би трябвало вече да имаш достатъчно житейски и любовен опит и да си наясно с мъжете, любовта и секса. Ся, ако чакаш принца тепърва да дойде......, вероятността да дочакаш внуче е доста по-реална.
Аз я разбирам жената, в хормонален дисбаланс е. На 50+ би трябвало да се уморява по-бързо и оттам вече да намалява желанието за секс. Затова човек не бива да се развежда на дърти години, другар му трябва, да върже приказка, зарежи го секса. А мъж на 50, не е като жена на 50. Но и те имат още 10-на години, обаче ще търсят по-млади, разбирам ги (в Канада имат пари, пълно е с гладни азиатки и източноевропвйки), затова така става при Равена. И все такъв ще е резултатът. Ще трябва да си плаща сметките. Не е трябвало да се развежда. Едно е да имаш нещо веднъж седмично, докато вкъщи си имаш съпруг, съвсем друго е да си търсиш мъж на 50 с цел сериозна връзка.

# 151
Втора ръка вибратор. Joy Joy

# 152
  • Обран бостан ;)
Вибраторът, забавен събеседник ли е?

Добър слушател.

Апропо - тези, които предпочитат вибратор пред връзка по един ли имат или по няколко ?
Питам, щ'ото, нали там единствена, неповторима, неотразима, неподражаема пък да му изневерява с друг вибратор, не'кси не върви.

Е к'во пък ? Разведен един вид.

# 153
Вибраторът, забавен събеседник ли е?

Ma тук за секс става дума, не за събеседване Grinning
Спомням си някакво интервю с Мадона, където тя казваше, че не и трябвало мъж да си говори с него, защото си говорела предостатъчно с режисьори, продуценти и банкери през целия ден.

Апропо - тези, които предпочитат вибратор пред връзка по един ли имат или по няколко ?

Казват, че с вибраторите било като с татуировките - има много хора без нито една, но няма човек само с една татуировка. Който почнел веднъж после не се спирал Wink

# 154
На мнението на Бътъркейк съм, даже предложих на Равето да се събере с мъжа си.
Нямам вибратор, но приятелките казват, че е двайсет лева. Аз не съм проучвала пазара на вибратори, но пазарът на мъжете ми е ясен. За щастие имам мъж за секс, ако нещо закъсам, ей го къде е секс шопа.

# 155
Е как хем само за секс, хем са си екслузивни и не могат да правят секс със други? То това звучи като някаква много прецакана и нещастна връзка - хем само се ползвате сексуално, хем няма близост, разговори, кино, екскурзии и т.н. Че и с друг не можеш да си стартираш нещо, щото си си обещала оная работа само на "приятеля". Нещо не ми е наред.
Предполага се, че ако изскочи по-добро предложение, ще прекрати приятелството с екстри и ще го замени с новата оферта.

# 156
  • Варна
Пропуска се любовната игра. Без страстна целувка, феромони и огъня в мъжките очи, не е същото.
Мадона е толкова изчерпана и увяхнала.

# 157
  • София
Ами като на Равена тоя. Ще ходи да си го пъха къде ли не през седмицата, после ще дойде при нея уикенда. Гнусничко си е, точно като вибратор втора ръка, само че понеже е пич, се води свободолюбивост.

Мадона не е лакмус за отношения, глупава е като фикус. И видимо амортизирана.

# 158
Вземаш, ползваш, хвърляш е това дето се описва в темата. Приятели с бенефити е когато сте част от компания, знаете се, но току вземете че преспите заедно, после все едно нищо не е било и си продължавате с компанията. Като почнеш да поставяш условия, ама да е ексклузивно, ама да си делите сметките, става една манджа с грозде дето много кратко издържа преди да мухляса. Ако на някой му харесва така, да взема и ползва докато още им се предлага, но е за кратко, след това не остава нищо, нито приятелство нито бенефити.

# 159
  • София
Мадона не я мислете. Тя отдавна е прибрала младото приятелче с бенефити вкъщи. Като й гледам снимките, е щастлива с него.

# 160
За всичко съм съгласна момичета, само за Мадона не съм. За 63 годишна бабка е супер. Пожелавам си и аз на нейните години да съм така. Дай Боже!

# 161
Вземаш, ползваш, хвърляш е това дето се описва в темата. Приятели с бенефити е когато сте част от компания, знаете се, но току вземете че преспите заедно, после все едно нищо не е било и си продължавате с компанията. Като почнеш да поставяш условия, ама да е ексклузивно, ама да си делите сметките, става една манджа с грозде дето много кратко издържа преди да мухляса. Ако на някой му харесва така, да взема и ползва докато още им се предлага, но е за кратко, след това не остава нищо, нито приятелство нито бенефити.

Точно, онова от темата е някаква странна приумица.
Приятел с разширени функции може да е и съсед, с когото понякога кафе да пиете, а и да преспите. Или някоя бивша свалка, която понякога наминава в командировка през града. Но без изисквания и ангажименти, защото тези изисквания го правят тегаво като връзка, но без положителните и черти.

# 162
Кечи, аз буквално си го представих втора употреба нещото.
Другото ясно.

Мен не ме кефят вибратори. Не бих заменила никога с жив човек. Мега тъжно е някак.

# 163
  • София
Обгрижването няма нищо общо с интереса, да не кажа, че е противопоказно, ако се прекали. После ще отговорям на другите, че съм на маникюр Joy
Ключовото е "ако се прекали". Това какво означава?
За мене няма "ако се прекали". Не съм мазохист, обичам да ме обгрижват и не си падам по някакви играчи, които си играят на ластик, за да поддържат интереса. Друг е въпросът, че ако обгрижването идва от човек, към когото изначално нямам тръпка, ако ще да ми е на челна стойка денонощно, няма да има положителен ефект. Но това не значи, че бих хукнала да гоня Михаля, щото бил интересен с номера за киселото грозде.

Прекаляването вярвам е в различни измерения за всеки. Но общо взето, започне ли "грижата" да задушава и обезличава, значи е прекалена. Тоест, едната страна е превърната зорлем в пеленаче, но от нея се очаква сексуална възвращаемост.

Относно 50-годишната, на тези години се очаква някаква зрялост, улегналост на емоциите... разбира се, че не всички са такива, но за мен това говори за неуравновесеност. Равенчето не е от най-уровновесените, но нейните лудости не са в посока да приема секса за нещо мръсно и да се отвращава от него, защото е попаднала на някой играч. Слънчогледеното момиче е още малка, нейният ъгъл е друг, порадил липсата на опит и емоционална зрялост.

Феникс, не бъди такъв буквалист Satisfied Тоя въпрос и в темата за неангажиращата връзка го нищихме Joy Просто дума.

# 164
Ако Равето беше ок с тоя, нямаше да създава тема. Аз лично го намирам за нормален и разумен избор, след като всички хора в темата са против, то значи вибраторът е за предпочитане, пред жив човек.

Общи условия

Активация на акаунт