Приятели с бенефити

• 23 107
  • 973
  •   1
Отговори
# 135
Няма рецепта бе, Стрейнджъре. На различните хора, различни неща им поддържат интереса. Много зависи и от обстоятелствата. Моят вече 2 години ми поддържа итереса с това, че е супер секси мъж и креативен в леглото. Супер яки изживявания имаме. Но мен това ме устройва в момента, пък и не съм се ограничила, нито спряла да си търся сериозна връзка. Промени един от тези фактори, и нещата вече ще са други. Видя колко жени в темата предпочитат вибратора пред такава връзка Satisfied
Въпроса ми е дали обгрижването от-до е достатъчно за поддържане на интереса. Или има още нещо, което ми убягва?

# 136
Вниманието и обгрижването, също е фактор за по дълго пребиваване в такава връзка, който го устройва, де.

# 137
  • Сф
Мен много ме гложди да попитам..защо само един път седмично? Нещо като на заплата и на аванс? Не е ли по-добре да съберете там сумата, каква беше , стая+ бутилка вино и една седмица на круиз по Мисисипи нещо там канал, и само да се паткате? Хем кеф, хем романтика, хем приключение, хем нещо ново, няма я противната хотелска стая..после..годинка на ръчно оправяне или в колата. То и ние гледаме американски филми тука, ха, ма ха!

# 138
Няма рецепта бе, Стрейнджъре. На различните хора, различни неща им поддържат интереса. Много зависи и от обстоятелствата. Моят вече 2 години ми поддържа итереса с това, че е супер секси мъж и креативен в леглото. Супер яки изживявания имаме. Но мен това ме устройва в момента, пък и не съм се ограничила, нито спряла да си търся сериозна връзка. Промени един от тези фактори, и нещата вече ще са други. Видя колко жени в темата предпочитат вибратора пред такава връзка Satisfied
Въпроса ми е дали обгрижването от-до е достатъчно за поддържане на интереса. Или има още нещо, което ми убягва?
Зависи от жената. Някои оценяват жестовете като израз на привързаност и лоялност, за други те се дължат от само себе си. Няма рецепта за всички. Много мъже правят тези неща за собствено удоволствие и поласкаване на собственото си его, че после почват да искат някаква отплата.

# 139
  • София
Бизнесменът е твърде зает и не може да излезе в отпуск цяла седмица.

Между другото, за мен приятел е човек, на когото мога да се оплача от децата. Този едва ли е такъв.

# 140
  • София

Обгрижването няма нищо общо с интереса, да не кажа, че е противопоказно, ако се прекали. После ще отговорям на другите, че съм на маникюр Joy

# 141
Обгрижването няма нищо общо с интереса, да не кажа, че е противопоказно, ако се прекали. После ще отговорям на другите, че съм на маникюр Joy
Ключовото е "ако се прекали". Това какво означава?
За мене няма "ако се прекали". Не съм мазохист, обичам да ме обгрижват и не си падам по някакви играчи, които си играят на ластик, за да поддържат интереса. Друг е въпросът, че ако обгрижването идва от човек, към когото изначално нямам тръпка, ако ще да ми е на челна стойка денонощно, няма да има положителен ефект. Но това не значи, че бих хукнала да гоня Михаля, щото бил интересен с номера за киселото грозде.

# 142
Четох само началото, но на мен с тези условия "да съм единствената" цялата история ми прилича на неуспешен опит това да стане ангажираща връзка и смисъл не виждам. Или чиста неангажираща връзка без въпроси кой къде се вее през останалото време или ангажираща с вложени някакви чувства. А това за 50 годишен свободен дето обещал да не бърка в друг мед...
За споделените сметки лошо няма, двама си правят удоволствието, двама плащат. Обгрижването може да го прояви с кафето в леглото и обирането на листенцата от розите от канала на ваната.

# 143
  • Агент под прикритие
Като бях млада и зелена, пробвах подобна "връзка" с мъж, който много ме привличаше сексуално, но и през ум не ми минаваше, че може да има нещо повече от секс между нас. Точно така стана - за два месеца тотално загубих интерес, въпреки че никак не беше зле в леглото.
Каква е рецептата за поддържане на интереса?

Приятелството с екстри и връзка ли стана вече? Явно съм изостанал с мат'ряла... Sweat Smile

# 144
По хигиенични и здравословни съображения е добре да иска да е единствена. Но гаранция, че няма да я лъже и наистина ще е, няма.

# 145

Приятелството с екстри и връзка ли стана вече? Явно съм изостанал с мат'ряла... Sweat Smile

Май нещата са кога как ни изнася. Нещо като онази приказка-  хем унуй до края, хем душата в рая... Simple Smile

# 146
Според мен или приятели с екстри или вибратор са възможните алтернативи. За себе си твърдо съм за вибратор, защото съм много чувствителна и ранима, а отделно и по 100-200 долара за секс няма да дам, дори и да ми е последния секс в живота. Вибраторът струва 20 лева, даваш еднократно и ползваш дълго.

# 147
Е как хем само за секс, хем са си екслузивни и не могат да правят секс със други? То това звучи като някаква много прецакана и нещастна връзка - хем само се ползвате сексуално, хем няма близост, разговори, кино, екскурзии и т.н. Че и с друг не можеш да си стартираш нещо, щото си си обещала оная работа само на "приятеля". Нещо не ми е наред.

# 148
За 20 лева кой знае какъв боклук ще си купиш - я втора употреба, я някое менте от отровна или алергенна проста пластмаса.

# 149
  • Варна
Вибраторът, забавен събеседник ли е?

Общи условия

Активация на акаунт