Приятели с бенефити

• 23 092
  • 973
  •   1
Отговори
# 120
Все пак да добавя, че напълно споделям мнението на слънчогледово момиче, и пред мъж, си е по-добре вибратор. Аз нямам, но нали казват, че оргазмът е същият.

Всъщност в дебелите книги пише, че не е същият, а е по-интензивен. Първо, заради различните по честота, сила и профил вибрации, които естествен член не прави. Естествените могат само да се търкат напред - назад, но и вибраторите могат. И пак имат екстра - може да имат всякакъв релеф. Може и да са комбинирани - и за вътре, и за отвън, ако се сещаш. И второ, според мен най-важното, имаш обратна връзка. Всяка жена знае, че дали изобщо ще има оргазъм и дали ще е на 60, 80 или 100 процента зависи няколко милиметра по-насам или по-натам, няколко грама по-малък или по-голям натиск, мъъничко по-бързо или по-бавно, да издържи още малко... И докато с мъж може да го насочваш, ама това води до закъсняла реакция, а понякога и до никаква, или свършва когато не трябва, или се измори и спре да почине, то вибратора можеш да насочиш с хирургическа прецизност точно където искаш, с каквато сила искаш, колкото дълго искаш и т.н.  Изобщо, обратната връзка е голяма работа, едно от най-важните изобретения на хората.
На вибратора му липсва само човешката връзка, ама ако все едно я няма е 100 пъти по-добра опция от ерзац мъж.

А голямата тайна е, че опцията не е мъж или вибратор, а нещата са като при дядо по - и бира, чадо, и бира Wink Нищо не пречи да се редуват мъж и вибратор, а най-добре да се включи вибратор в играта между мъж и жена.
Но това го знам от дебелите книги де, да не си помисли някой нещо сега.

# 121
  • София
Rf22, абсолютно си прав в случая. Тя се е поставила като мъж и той се държи с нея като с мъж. Само дето ... правят секс.

# 122
  • София
Починала е заради мъж?

# 123
Не искай много, не можеш да му платиш цената.
Така става то с неискането Grinning. По заповед на щуката.
Ами човек иска това, което иска. Няма как да иска по-малко.

# 124
Да и за мен Равето е от моята кръвна група.
Кетчър: самоуби се, но имаше много причини, това беше една от многото.

# 125
  • София
Също от личен опит. Има вероятност при по-емоционалните и по-романтично настроените сексът да ти опротивее, заради условията на "връзката". Да се чувстваш омърсена и да не искаш дълго време контакт с други. После трябва много време да се заличи това. Не е безобидно, внимавай! Мисли, слушай сърцето и интуицията си!

Слънчогледено момиче, това е жена на 50+ години, имай предвид. Да се почувства омърсена, че е правила само секс, трябва много да е зле.

Рф, с приятели на по бира е друго... там, вярвам (надявам се?) интимности няма Satisfied

# 126
  • София
И свекърва ми беше така. Мъжът живееше при нея, но с условия. Да не се женят и по никакъв начин да не се ангажира с имот. Тя си плащаше наема. От време на време той изчезваше. Правеше си някакви негови неща. В един момент си тръгна съвсем и свекърва ми си отиде за няколко месеца от рак.

# 127
Лъвица, има много чувствителни и раними хора. При Равето няма проблем да се стигне до сериозна драма, но има много самотни жени, без деца, без близки хора, които дори и на 40 и на 50 сет могат да си посегнат на живота.
За това моя съвет винаги е бил: роди си едно дете, аз няма да питам от кой е. Не конкретно към теб, по принцип говоря.

# 128

Слънчогледено момиче, това е жена на 50+ години, имай предвид. Да се почувства омърсена, че е правила само секс, трябва много да е зле.

Не мисля, че годините имат значение. Тази настройка или я имаш, или не.

# 129
Човек обиква неща, за които се грижи - да те взима и изпраща от вкъщи, да те нахрани, напои, да ти реши някой проблем. Не гониш влакове и ако тъпа връзка ти развеселява деня, няма проблем, ама поне не давай пари.
Ясно е, че щом е обгрижвана една жена, значи е обичана. В такъв случай жената длъжна ли е с нещо на мъжа, или мъжа трябва да обгрижва без да очаква нищо насреща?

# 130
Също от личен опит. Има вероятност при по-емоционалните и по-романтично настроените сексът да ти опротивее, заради условията на "връзката". Да се чувстваш омърсена и да не искаш дълго време контакт с други. После трябва много време да се заличи това. Не е безобидно, внимавай! Мисли, слушай сърцето и интуицията си!

Рф, с приятели на по бира е друго... там, вярвам (надявам се?) интимности няма Satisfied

Това с годините няма нищо общо. Хората са раними и на 50.

# 131
  • Варна
Веднъж седмично достатъчно ли е, за здраве?
Така описано, може да се поръча почасово и от каталог. Там са всеотдайни и си наясно, за какво плащаш.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 13:09 от Viviana91

# 132
  • Далечният изток
"Дълг", "трябва" и "грижа" как ги събра в едно изречение?

# 133
В такъв случай жената длъжна ли е с нещо на мъжа, или мъжа трябва да обгрижва без да очаква нищо насреща?
Имаш предвид, че жената трябва да плаща със секс срещу грижите на мъжа? Ами това си е жива проституция.

# 134
  • Обран бостан ;)
Един мъж трябва да е много, много, много, ама много зле, горе долу колкото гръцки емигрант в Канада, за да приеме да е верен на жена, която освен, че не му е никаква и му кръшка.

"Приятели с екстри" и "споделени разходи"...
Записвам се само за да следя бисерите, които ще породи съчетанието на тия две неща. А такива ще има... Laughing

Можеш да издадеш "бисерите" в сборник "Особености на емиграционния секс". Wink

Общи условия

Активация на акаунт