Приятели с бенефити

• 23 130
  • 973
  •   1
Отговори
# 255
Всъщност съм съгласна, че жена на 50, още повече след дългогодишен брак е натрупала мъдрост.
И бързо би трябвало да усеща онова, което не и харесва или мъж "охлюв"
Какво е мъж ''охлюв''?
Аз знам, какво не ми харесва от началото. Не ми харесва, че той планира местене надалече.
Само че той не искаше да повдигаме тази тема поради несигурност от негова страна дали ще потръгнат нещата между нас, пък и с местенето. Та не знам какво да мисля. Аз не съм се свидила на чувства. Може да каже, че съм се инвестирала разумно (без да досаждам) в така наречената връзка. Не мога да кажа за него същото обаче. Той си прави планове за бъдещето, но аз себе си не виждам там. Затова определям връзката само за секс.
Трудно е, когато 27 години си бил с един и същ човек. За каква мъдрост става дума, като си била ''в заслон''?

# 256
Раве, имала си прекрасен брак, никога не си си чупила главата, защото винаги си била разумна и подкрепяна от семейството си. Напълно нормално е да нямаш лошия опит на другите жени и образно казано да ти се подиграват. Ето защо не си зряла жена в смисъла в който го влагат в този форум. Та ти в тоя живот нямаш ни една грешна стъпка.

# 257
  • Далечният изток
Добре, при условие, че ти самата си в тези отношения и от първо лице виждаш проблемите, защото определено не ти изнася тази хм връзка, какво очакваш да ти каже форумът?!
Според мен просто задоволяваш жаждата си за внимание...

# 258
Не очаквам нищо да ми каже. Събирам различни мнения. Темата е дискусионна. Неслучайно не съм я пуснала в СО, защото не е за там.
Раве, имала си прекрасен брак, никога не си си чупила главата, защото винаги си била разумна и подкрепяна от семейството си. Напълно нормално е да нямаш лошия опит на другите жени и образно казано да ти се подиграват. Ето защо не си зряла жена в смисъла в който го влагат в този форум. Та ти в тоя живот нямаш ни една грешна стъпка.
Мерси! Аз все още съм разумна. Някои го наричат обаче стиснатост, защото на чужд гръб и 100 тояги са малко.

# 259
Ревена, мъж " охлюв" за мен е мъж, който не знае какво иска или не му стигат сили да го нарече..Все с недомлъвки, а после не си го разбрала..

В твоята ситуация, ти звучиш объркано.. Представяш го като просто секс (защото така е започнало), веднъж в уикенда, но явно си говорите..И може би този мъж ти харесва, но.. Той си е същия, не по-топъл ..
Най-вероятно го харесваш. И това още повече те

# 260
  • Варна
Дори и в брак, общуването с мъже е препоръчително. Опознаваш, анализираш и трупаш изводи. Не включва задължително интимност. Минути ах и ох, не са гаранция за опит или разгадаване на личността. Дори напротив. Сексът е лесен начин за манипулация.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 22:23 от Viviana91

# 261
Ревена, мъж " охлюв" за мен е мъж, който не знае какво иска или не му стигат сили да го нарече..Все с недомлъвки, а после не си го разбрала..

В твоята ситуация, ти звучиш объркано.. Представяш го като просто секс (защото така е започнало), веднъж в уикенда, но явно си говорите..И може би този мъж ти харесва, но.. Той си е същия, не по-топъл ..
Да, говорим си. Всяка събота срещу неделя прекарваме заедно. Като капак на всичко той твърди, че му е добре с мен, забравя проблемите си, споделя без да го натискам за това и аз просто не знам какво да мисля.
Естествено, че го харесвам. Иначе нямаше да съм с него.
Той знае, какво иска. Само че не знае, какво да ме прави мен. Аз се появих след като е било взето решението за местенето. Бад тайминг! Или по-скоро той не е било редно да излиза на срещи при неизяснено бъдеще.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 22:28 от Ravenna

# 262
Вив, напълно си права за общуването с мъже.
Но ние с Равето само сме работили в тоя живот. Ми нямаме опит. Аз се надявам нейните грешки да не ги допускам, но съм и благодарна че е така искрена. Темата е страхотна. Аз я чета с интерес.

# 263
  • Варна
Криси, за непознати не можеш да гарантираш. Бракът е различен.

# 264
Вив, аз дори и не разговарям с мъже. Но ми харесва да я чета Равето. Мога да и вляза в обувките така да се каже. Просто казвам, че за една жена, независимо дали Е в брак или извън брак е добре да има опит с мъжете, да знае как мислят. За да не допуска грешки, не за друго.

# 265
Не се самонавивай, че нещо се е променило след твоята поява. Знае какво да те прави и той си го прави събота срещу неделя без фанфари. Това,че му е приятно губенето на време с теб, не е база да се чудиш какво да мислиш. Аз мисля, че срещите на хотел с 50/50 разходи, не е "ходене на срещи". И ти си наясно с това и не знам защо толкова старателно пробутваш версията за себе си,че си фаталната жена, правеща секс без чувства, когато очевидно милееш за любов. И нямам предвид, че я пробутваш във форума, а на мъжете, с които излизаш.

# 266
  • Далечният изток
Ами, Равена, странно, но факт - в СО си.
Нещо се мъчиш в поредна тема не форума, а себе си да убедиш в неща, които не се случват реално.
Не е моя мисъл, но мъдър човек ще перифразирам - и ти като всеки човек виждаш света и нещата, които се случват в него, такива, каквито би искала да бъдат, а не такива, каквито са...

# 267
Твърде ангажиращо за неангажираща връзка, при която, освен всичко останало, липсва и приятелство, а бенефитите приличат повече на дефицити.
Не е човешко и не защото съм против разширено приятелство, а защото тук няма такова.
По замаскирани платени услуги не си падам.

# 268
Аз съм доста разсеяна последните два-три дни, след отпуска съм и трудно влизам в релси и си признавам, че след 18 страници още не разбирам целта на темата и очакванията на Равена от нея.
Просто си споделям.

# 269
Скрит текст:

Да, говорим си. Всяка събота срещу неделя прекарваме заедно. Като капак на всичко той твърди, че му е добре с мен, забравя проблемите си, споделя без да го натискам за това и аз просто не знам какво да мисля.
Естествено, че го харесвам. Иначе нямаше да съм с него.
Той знае, какво иска. Само че не знае, какво да ме прави мен. Аз се появих след като е било взето решението за местенето. Бад тайминг! Или по-скоро той не е било редно да излиза на срещи при неизяснено бъдеще.

Наслади се на връзката си.. Явно не е просто секс.
Или е секс със споделяне..
Така или иначе не искаш да го прибереш в къщата си:)
А ако залиташ емоционално и се чувстваш зле, прекрати!

Общи условия

Активация на акаунт