Приятели с бенефити

• 22 427
  • 973
  •   1
Отговори
# 675
  • Обран бостан ;)
Защо искате да разкаже какво иска ?

Няма ли да е по-лесно да покаже ?

Според мен иска нещо такова:
Скрит текст:

Ама може и да съм в грешка.

# 676
  • София
дълго се взирах във твойта душа
имаш хубаво тяло и грозна глава

Това си го тананикам от години ето на тая мелодия.
Не че за някого конкретно...просто ми е смешна...цялата суета.

пп. Reine Margot, сменям грозна с конска вече, къде по естетично издържано е, +1
/офф на офф-а
Vяsko, що да е суета? Joy Все ми се струва, че мъжете не харесват жени с хубаво тяло, а с грозна/конска глава или "глава на песоглавец" JoyJoy (+2 офф на офф-а) Grinning

# 677
Раве, верно разкажи ни нещо за душата на човека.
Горджи, според мен този настоящият на Равето е добър човек. Аз не виждам да е лош. Той не я лъже. Казал и е, че ще заминава за Флорида, че нищо не може да и предложи. Плаща половината хотел, тоест не я кара тя да го плаща целият. Кое му е лошото. Всичко до колкото разбирам е 50/50. Тоест при Раветона няма кяр, но няма и загуба. Пито платено.
Според мен лош би бил, ако я лъжеше, че иска да се ожени за нея, да прекара остатъка от живота си с него, че сега е във финасова криза, ако може тя да плати, но той като се оправи, какъв живот ще и предложи. Ако и реве ката ден, че е с проблеми. Той това не го прави. Търси начин да си оправи собствения живот, но просто тя не е в схемата. Ама това не го прави лош. Поне не и според мен.

# 678
Претенции ама само към външния вид и портфейла. За душата нищо не прочетох 😌
Няма и да прочетеш.
Време да стигне до душите няма тя.

# 679
  • София
Дъщерята и имагинерната емиграция не са оправдание, лъжа са. Стопер за нататъшна лелеяна развръзка.
Не е лош, хитър е, казах отдавна.

# 680
Simple Smile Иначе хвърля кукички "ако имах пари, ако това, ако онова..."

# 681
Какво да лови тепърва?

# 682
  • София
дълго се взирах във твойта душа
имаш хубаво тяло и грозна глава

Това си го тананикам от години ето на тая мелодия.
Не че за някого конкретно...просто ми е смешна...цялата суета.

пп. Reine Margot, сменям грозна с конска вече, къде по естетично издържано е, +1
/офф на офф-а
Vяsko, що да е суета? Joy Все ми се струва, че мъжете не харесват жени с хубаво тяло, а с грозна/конска глава или "глава на песоглавец" JoyJoy (+2 офф на офф-а) Grinning

Абе най-добре и двете да са хубави Wink Но винаги ми е било интересно, кое по-лесно биха преглътнали, да е... Конско Joy

Ал, това на снимката ти ли си Joy

# 683
Раве, верно разкажи ни нещо за душата на човека.
Горджи, според мен този настоящият на Равето е добър човек. Аз не виждам да е лош. Той не я лъже. Казал и е, че ще заминава за Флорида, че нищо не може да и предложи. Плаща половината хотел, тоест не я кара тя да го плаща целият. Кое му е лошото. Всичко до колкото разбирам е 50/50. Тоест при Раветона няма кяр, но няма и загуба. Пито платено.
Според мен лош би бил, ако я лъжеше, че иска да се ожени за нея, да прекара остатъка от живота си с него, че сега е във финасова криза, ако може тя да плати, но той като се оправи, какъв живот ще и предложи. Ако и реве ката ден, че е с проблеми. Той това не го прави. Търси начин да си оправи собствения живот, но просто тя не е в схемата. Ама това не го прави лош. Поне не и според мен.
Криси,
Ама защо да я лъже, че после да му търси сметка и да трябва да я блокира ? Равена ще му пусне при всички положения. Тя е по на зор от него. Ето, виж той й казва, че може да и предложи да я удари няколко съботи, ако обаче не плаща, после едва ли ще се видят някога и тя е навита на този вариант. Колко жени ще се навият ? Даже, ако в бъдеще има пак път до Канада, знае на коя да звънне, ако не му се плаща.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 11:13 от buttercake

# 684
E добре де, тя като е жена от секс няма ли нужда. Или това сексът е само за мъжете, а жените го предлагат по необходимост? Питам само, не е нужно да влизаме в полемики

# 685
  • София
Има нужда, но не ѝ стига.
Романтичка е, иска пълен пакет, ама мани, че нас забаламосва, лъже себе си.

# 686
Има нужда, но не ѝ стига.
Романтичка е, иска пълен пакет, ама мани, че нас забаламосва, лъже себе си.

На същото мнение съм. Равето не иска да наваксва, Равето иска партньор и за това и пожелах THE ONLY ONE и после в моята тема, да се хвали.

# 687
Абе най-добре и двете да са хубави Wink Но винаги ми е било интересно, кое по-лесно биха преглътнали, да е... Конско Joy
Без да се засягате колегите по хубост в комплект, ей те тва подчертаното е най-после пример за претенция. Какво е това подбирачество, какви са тия или/или условия за рекламация,  бе г-н професоре Вучков.

# 688
  • Обран бостан ;)

Ал, това на снимката ти ли си Joy

Не. Аз изглеждам много по-зле.

Конския фейс при добро тяло не е никакъв проблем.

# 689
Който вади мухата от супата, той не е гладен.

Африканска народна мъдрост.

Общи условия

Активация на акаунт