Приятели с бенефити

• 22 355
  • 973
  •   1
Отговори
# 705
  • София
“Да можеш да го получиш” Wink

Така и с моите претенции, Уиш. Едни рационални, едни нерационални, но мои си.
И има кой да им шета, не се оплаквам.

Темата е потребност от внимание, крещяща.

# 706
  • Обран бостан ;)
А, да, понеже тя нали може да предложи красота, младост,  ум и благ характер на куп. Жена, която нарича бившия си мъж "пилешки мозък, дето го предал на дъщеря им".....
Значи, смятай ?
Ако ще да е с най-божественото тяло, ама ти нали трябва и да си кажеш нещо с тоя човек ? Смятай, изведнъж след 28 години брак е разбрала, че мъжът й е с пилешки мозък ?

Естествено, че така ще го нарича. Иначе от кой щерката ще наследи "пилешкия мозък" ?

п.п. Ако имате нужда от много мъже накуп, направете си мъжки харем. Само дето не се сещам и най-богатите жени да са имали такъв. Явно ще сте пионерки в начинанието.

# 707
Оффф, мъжки харем...Най-много да хвана тендовагинит от размахване на камшика. Мне.

# 708
  • Агент под прикритие
Критерии е силно препоръчително да има човек, но ако той самия не отговаря на тях, то тогава тези т.нар. критерии са просто поредните претенции с нулево покритие.

Точно така Феникс, а и да добавя само: трябва и и един душеприказчик, за да се оплаква от всички останали на него.
Не се сещам за много хора, които биха изпълнявали само тази роля.
Като се замисля, не се сещам за нито един...

# 709
  • Обран бостан ;)
Оффф, мъжки харем...Най-много да хвана тендовагинит от размахване на камшика. Мне.

Ей т'ва е !

Мъж + харем = секс.
Жена + харем = бой.

Кой, каквото му е на душа.

# 710
Мъж + харем = секс.
Жена + харем = бой.
Loool. Да си открадна това или ще искаш авторски права?

# 711
Умни сте в тоя форум.

# 712
  • София
Тя Равето няма проблем с мъжкото внимание... видно кандидати има. Претенциите са й пък напълно нормални, не виждам да изисква нещо невъобразимо. Продължавам да повтарям, нейните драми са основно в главата на аудиторията й, тя си изживява моментите и се кефи на публичността. Като всеки човек във всеки един етап на живота си, търси нещо. Тук всички са прекалено фокусирани да видят финалните надписи "и заживели щастливо", вместо да се наслаждават на пътуването, което изобщо не е нужно да има (скучен) край. Тя живота си е наредила, децата си е направила, закъде точно да бърза?

# 713
Да говориш лоши неща за бивш/бивша показва единствено собствения капацитет. Ако човек не може да уважава човек, с когото уж е бил с желание, кеф, ами...

Бе кой ще търпи толкоз много мъже за всичко. Ша се занимавам аз с 7986868 енергии и времесмукачки. 2-3 часа с мъж стигат, после искам да си почивам.

# 714
  • София

Ей т'ва е !

Мъж + харем = секс.
Жена + харем = бой.

Кой, каквото му е на душа.

Ох, аз ако имам мъжки харем, какво ще ги правяяя Grin

# 715
# 716
  • София
Само хубави неща Grin

# 717
  • София
Да им изплете на всички чорапи.

Лъвице, нали в темата трябва да има някакъв съспенс, че да върви. Пуска се едно - май не е окей, към пета страница “всичко си е наред, не сте ме разбрали” и слушаме с прозявка за малосексие и необслужвани нужди.
Нищо интересно, скука бих казала.

# 718
  • София

Абе най-добре и двете да са хубави Wink Но винаги ми е било интересно, кое по-лесно биха преглътнали, да е... Конско Joy

Ал, това на снимката ти ли си Joy

Не. Аз изглеждам много по-зле.

Конския фейс при добро тяло не е никакъв проблем.
К'во викаш, слагаш й една възглавница върху лицето и аайде...Joy

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 13:20 от Reine Margot

# 719
  • София
Горджи, колко добре ме познаваш Heart Eyes

Ами така де, каква сапунка ще е без обрат на всеки 5 минути Joy

Скрит текст:

Абе най-добре и двете да са хубави Wink Но винаги ми е било интересно, кое по-лесно биха преглътнали, да е... Конско Joy

Ал, това на снимката ти ли си Joy

Не. Аз изглеждам много по-зле.

Конския фейс при добро тяло не е никакъв проблем.
К'ви викаш, слагаш й една възглавница върху лицето и аайде...Joy

Мани, възглавница е рисково, ще вземе да я натисне в ключовия момент и ще забрави да пусне... Една хартиена торба с една дупка на устата и е готова JoyRelieved

Общи условия

Активация на акаунт