Приятели с бенефити

• 22 355
  • 973
  •   1
Отговори
# 840
Аз пък искам мъж да си ходим по байри и да си споделяме. Всяка си е с нуждите. Освен това искам да се прехласва колко съм спортна,стегната, красива, въобще number one.
Женско парти може, но жените на мен ми писват по-бързо от мъжете май.

Криси,ще ги умориш тия твойте мъже  ,по баири и паланки.

# 841
Моят мъж днес искаше да доде с мен по баирите. А е прословут мързел. То вече и от мечките ме ревнува.
Нори, има розов тоник.

# 842
Представих си Криси да помъкне евреина на Равена по баирите и да му каже със сладко гласче: "Тук няма хотел. Ще спиш на палатка." Милият ще се чуди да се радва ли, че няма да плаща за хотел или да плаче, че комарите, които ръфат задника му, не са кашер.

# 843
  • Варна
Ravenna, ако ти предложат тройка, ще се вдъхновиш за стотици теми. Особено, ако инициатора е жената.😉
Черпят и са ларж, дори да им откажеш хлодно.

# 844
  • София
Ама те и мъжете не са се засилили да идват като гледам. Кротуват си, все едно хич ги няма.
Равена, смени мястото, средствата и целта, белким сполучиш.
Те са умрели, само още никой не им е казал.
Ма ние мъже имаме бол, разточителни сме.

# 845
Кристина, то като тръгне от хотел, защо повече?
Изядеш десерта, пък после крачи по баири...примерно
Ма, то трябва да раслитиш менюто и да речеш какво ти се яде. Не какво аламинут ти сервират.

Бе тя е разлистила, но е била гладна.
Просто е казала, че иска и това другия път, но на половин цена..
Ох, че го написах:) За него!
Демек бакшиш дава:)))))))))

П.П. Ейй, ще ме изкушите да пропътувам 200км с едина чанта вино:)
Тъй де..не ви знам вкусовете - бяло, червено, розе)
За мен розе, ако може.

# 846
  • Далечният изток
Айде сега... Зарадвах се на компанията, вие - мъже...

Равена няма да промени нищо, тя така си е супер. Сто пъти го каза.

# 847
  • София
И аз на розе.
Ще пътуваш, Рози. 11- ти е датата.

# 848
Ревена, не те разбирам..
Към такава връзка се втурваш, заради желанието за секс. Може би лоша услуга си си направила, че в началото си опитала да създадеш правила и той ги е последвал.
А сега си разочарована, че въприки близостта, която създават срещите ви..си остава на това ниво.
Може би е егото ти! Ако той беше започнал да прекрачва границите, сега щяхме да четем това и недоволството ти..
Никога желанието за секс не ми е било водещо, а желанието за близост, освен с едно изключение - гръка. И признавам, че там водена от нагона си сбърках. Затова предпочитам да не повтарям минали грешки.Правилата са важни, защото аз имам мое семейство, което е важно за мен. Няма как да е другояче. Всичко друго е грубо натрапване в личното пространство на другия. За да прогресира връзката трябва да има двустранно желание. Любовта не е сложно нещо. Като го има желанието винаги могат да се намерят решения. Но не и преди, защото ако решенията на проблемите идват само от единия няма равноправие. За мен равноправието е важно, както и доверието.
Хриси има джакузи и огледала навсякъде. Стаята е хубава. Simple Smile

# 849
То чудесно, Раве.
Само че любовта е ирационална. А при теб всичко са сметки.
Любов скоро няма да видиш.

# 850
Ravenna, ако ти предложат тройка, ще се вдъхновиш за стотици теми. Особено, ако инициатора е жената.😉
Черпят и са ларж, дори да им откажеш хлодно.
Не правя тройки с жени.

# 851
Равена, ти била ли си влюбена някога ?

# 852
Ревена, сложно е..
На тези години
Не от към секс, пазим се от сложности. А пазенето проваля всичко.
Не си ли готов да дадеш и да пострада егото ти, оставаш на ниво - секс.
Толкова е моят опит след брака..

# 853
  • Варна
Не е задължително да правиш. Интересни са реакциите и мотивите им. И там има любов-споделена.

# 854
Моят мъж днес искаше да доде с мен по баирите. А е прословут мързел. То вече и от мечките ме ревнува.
Нори, има розов тоник.

Предполагам поне само от мъжките ?

Общи условия

Активация на акаунт