Приятели с бенефити

• 22 355
  • 973
  •   1
Отговори
# 855
Стрелец, Джемс, то не сте ревниви май.

# 856
  • София
Леле, колко сте изписали Joy

Скрит текст:
Джеймс, една жена може да даде много неща на един мъж, ни никога повече от това, което той е способен да получи Wink
Скрит текст:

Скрит текст:
Хммм, ми то шеф на затвор, все едно шеф на мъжки харем.

O,да.

Затвор = Мъжки харем с фитнес и СПА.
Мечтата на всяка еманципирана жена.

Абе аз си представям предназначението на харема малко по-различно, ама сигурно грешката е у мен Joy

Нямаш грешка.

Предполагам си представяш, как се овалваш в шоколад, влизаш и се провикваш " На кой му се ближе нещо сладко. " 

п.п. Колекционерът на "бисери" сигурно вече има материал за 2 тома. Wink

Почти Joy Май по-скоро нещо от рода на... накарвам всеки от тях да се овъргаля в различен тип шоколад, след което се провиквам: "Ммм, какъв вкус ми се яде днес? Я ми елате да ви опитам и да си избера" Grin
...
...
Обаче, сега като се замислих, ако я карам така, ще стана дебела... ще ми трябва по-здравословна алтернатива на шоколада JoyJoyJoy

Както и да го въртите (не това, за което си мислите), факт е, че натурата на жената не е даваща, а получаваща.
Уж давате, но все по някакви критерии, с някакви претенции, на човек да му се отще такова даване.
Са-а, незнам, може по Натура 2000 да са се променили нещата, ама не вярвам много...
Trollface

Дават, жените, дават, нали са майки, точно даването им е заложено. Но не дават на всеки. И там е проблемът на мъжете. Те искат да получават безусловно и безкритично, само защото са поискали. А безусловно и безкритично се равнява на това те да не дават, или поне не това, което жената търси, а това, което мъжът може и иска да даде. Затова и мъжете най-обичат майките си, защото само там получават на този принцип.

Скрит текст:
А пък на жените, дето дават на всички, им викат к*рва, та нямат угодия някои мъже Joy

Връщам се да наваксвам с темата Laughing

# 857
Аз въпросът с парите го виждам като да не харчим, за да не се минем. Та какво безплатно има в Канада. Тоя няма ли колело да си направите един велопоход 40-50 км.
Супер е, че има джакузи. Толкова предразполага това джакузи. Раве, усмихвай се бе жена, май тоя мъж те натоварва, вместо да те кара да се усмихваш. Мен, който ме натоварва, го шкартирам на бърза ръка. Важно ми моето его да бъде галено. Почне ли да ме вкарва у схеми, драми, депресии и безкрайни нерешими проблеми-айде у лево. Аз съм си центърът или ще се върти около мен или много му здраве, мъже колко искаш,аз пари не им искам, само да ми обръщат внимание на моите проблеми, а не аз на техните.
Лъвица, жените които дават на всеки са всеотдайни. Това вчера ми го каза един курвар 60-сет годишен, много спортен, в работата. Пита ме имам ли любовник, казах не и той ми вика: ама ти кво чакаш...ама аз съм си смотана балканка, дано и такава да си остана.

# 858
Скрит текст:
Кристина, то като тръгне от хотел, защо повече?
Изядеш десерта, пък после крачи по баири...примерно
Ма, то трябва да раслитиш менюто и да речеш какво ти се яде. Не какво аламинут ти сервират.

Бе тя е разлистила, но е била гладна.
Просто е казала, че иска и това другия път, но на половин цена..
Ох, че го написах:) За него!
Демек бакшиш дава:)))))))))
П.П. Ейй, ще ме изкушите да пропътувам 200км с едина чанта вино:)
Тъй де..не ви знам вкусовете - бяло, червено, розе)
За мен розе, ако може.
[/quote]

Хмм, преди розе, трябваше да кажеш..
Джоланите във фурна са ми специалитет..
А какви зеленчуци на скара ще ви метна..
Салата?! Не сте пожелали..Веднага сервирам:)
Розето лесна работа Wink

# 859
Равена, ти била ли си влюбена някога ?
Разбира се. Привързвам се лесно, когато някой ми допада.
Аз въпросът с парите го виждам като да не харчим, за да не се минем. Та какво безплатно има в Канада. Тоя няма ли колело да си направите един велопоход 40-50 км.
Супер е, че има джакузи. Толкова предразполага това джакузи. Раве, усмихвай се бе жена, май тоя мъж те натоварва, вместо да те кара да се усмихваш. Мен, който ме натоварва, го шкартирам на бърза ръка. Важно ми моето его да бъде галено. Почне ли да ме вкарва у схеми, драми, депресии и безкрайни нерешими проблеми-айде у лево. Аз съм си центърът или ще се върти около мен или много му здраве, мъже колко искаш,аз пари не им искам, само да ми обръщат внимание на моите проблеми, а не аз на техните.
Лъвица, жените които дават на всеки са всеотдайни. Това вчера ми го каза един курвар 60-сет годишен, много спортен, в работата. Пита ме имам ли любовник, казах не и той ми вика: ама ти кво чакаш...ама аз съм си смотана балканка, дано и такава да си остана.
Ти пък, къде се тури? То бе за мен предназначено...А, аз се гордея, че не съм с манталитет на булгаристанка, че от такива излезе лошо име на българките. Ако знаеш моят баща, какви ги бълва след 3 неуспешни брака? Не само българка не ще да погледне, ами никаква жена.Worried

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 21:55 от Ravenna

# 860
Привързването няма нищо общо с влюбването, извинетИ.

# 861
Джолани във фурна! Рози, ожени се за мен! Тичам за пръстен, по пътя ще мисля алиби за внезапното изчезване на Уишмастъров Втори от лицето на земята.

# 862
  • София
Какво стана сега, ще се сбираме ли? Ама трябва да вземем мъже, че аз без мъжко ще пукна Joy С едни големи палмови листа, голи, да ни веят (умишлено не уточнявам с кое) Satisfied

Ravenna, ако ти предложат тройка, ще се вдъхновиш за стотици теми. Особено, ако инициатора е жената.😉
Черпят и са ларж, дори да им откажеш хлодно.
Не правя тройки с жени.

А с мъже? Thinking

# 863
  • София
Равена, ти била ли си влюбена някога ?
Разбира се. Привързвам се лесно, когато някой ми допада.
Като кученце или като влюбена жена?

Уиш, ще те водя на джолан, бе!

Кристина, най- стискат кинтите тези, които ги нямат.
Средство, инструмент за качествен живот.
С крепки спестявания и мизерия никой не е прокопсал.

# 864
Води ме, Горджи! Heart Явно ще правим или джоланена тройка или джоланен харем.

# 865
При мен си е едно и също - телешки джолан и совиньон блан. Всички мъже в темата да четат внимателно!

# 866

Дават, жените, дават, нали са майки, точно даването им е заложено. Но не дават на всеки. И там е проблемът на мъжете. Те искат да получават безусловно и безкритично, само защото са поискали. А безусловно и безкритично се равнява на това те да не дават, или поне не това, което жената търси, а това, което мъжът може и иска да даде. Затова и мъжете най-обичат майките си, защото само там получават на този принцип.

Скрит текст:
А пък на жените, дето дават на всички, им викат к*рва, та нямат угодия някои мъже Joy

Връщам се да наваксвам с темата Laughing

Много добър пост !
Става ясно защо темата за свекървите е с най-много коментари Simple Smile
За скрития текст - лъвицата нека не съди за "някои" мъже единствено по личната си извадка. Има и мъже, които не мислят така. Виж кристина какво по-хубаво определение е дала по-долу.

# 867
Тя Криста е дала, ама при нея е гладна кокошка просо сънува. Ти гледай тия дето са им пълни човчиците.

# 868
Какво стана сега, ще се сбираме ли? Ама трябва да вземем мъже, че аз без мъжко ще пукна Joy С едни големи палмови листа, голи, да ни веят (умишлено не уточнявам с кое) Satisfied

Забрави, младежке!...Замян поглед и съфорумка с нас, а мислите и блуждаят:))
Ти ако присъстваш и обслужващия персонал трябва да е от женски пол Wink

# 869
Като млада ми се е случвало, вече избягвам. Изморена съм и моногамна.

Кристина, най- стискат кинтите тези, които ги нямат.
Средство, инструмент за качествен живот.
С крепки спестявания и мизерия никой не е прокопсал.

Аха нямат! Joy
Дето викаше един близък приятел...Не ми е проблем да спечеля пари. Проблем ми е да ги опазя после. Около мен се лигавят ен на брой хиени. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт