Обсъждане на имотни обяви-24

• 40 148
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Тея не са нормални! Нищо от снимките не става. Като клошарски катун е направено, еле пък узаконената тераса. Цената е майтап направо.

# 377
Малко офтопик е, ама винаги съм се чудела защо си обзавеждат апартамент в София (или друг голям град) в битов стил тип механа?
Нямам против този стил, не ме разбирайте погрешно, ама толкова стари къщи по селата има на безценица, където този стил ще си е баш на мястото. По-скоро модернистична вила би стояла странно.

# 378
Това дори не е тип механа. Това е тип първобитие, от преди 1000-2000 години, верандата е като някаква скандинавска арена за мъчения.

# 379
На мен ми се струва наследен имот, на някой турбо гъзар от златните години на Сашка Васева и компания. Joy

# 380
Знам го този. Вижда се и от булеварда. На мен ми е в стил Бедрок.

# 381
Уоу, не помня да съм виждала нещо толкова ужасно. Flushed
84 кв. за 200 000.. припадам Confounded

# 382
  • София
Рева ... 😂 Като написа 'пожар' и аз 3 минути смятах, че разглеждам жилище след пожар.

# 383
  • Германия
Абе обзавеждането е… интересно. Някой е отделиш доста време, енергия и пари да си го направи както му харесва. Лошо няма. Но и на продавача и на брокера трябва да им е ясно, че този мезонет в този вид за тези пари трудно ще се продаде!

# 384
Дори онзи апартамент в Яворов, който беше тотал щета с ужасна баня с мухъл и каменинови тръби и май там в кухнята също беше нещо като да е имало пожар, беше по-приемлив. Поне е ясно, че е за тотален ремонт и цената беше по-адекватна на състоянието.

# 385
  • София
Апартаментът в Яворов се продаде доста бързо (както се и очакваше), съдейки по това кога изчезна обявата. Видях, че са му сменили дограмата.

# 386
  • София
Последовател на опаковките на Кристо ли? Доста усилия са вложени де. Joy

# 387
Здравейте! Извинявам се, че така нахлувам във вашия форум, но тук е точното място да си задам въпроса,който ме мъчи Simple Smile. Става дума за това,че сравнително спешно ми се налага да се поразширя като пространство за живот. Цените на имотите в кварталите в София, вкоито преценявам,че бих живяла, както знаете, са исторически високи и непосилни с бюджет до 120-130 хил.евро. Ако случайно изникне нещо, то е за тотален ремонт, а това също искам да пропусна.. И така, в този контекст, стигнах до един апартамент 75 кв.м. ремонтиран и готов за обзавеждане, отговарящ на очакванията ми за квадратура, разпределение и цена, но за жалост, намиращ се веднага след презряния май и тук Лъвов мост в посока ЦГ. Аз самата нямам притеснения, нито се "гнуся" от мисълта, да живея там, още повече,че мога да се нанесе буквално веднага,без допълнителен ремонт. Това, което ме притеснява обаче е, дали ще успея да го продада след няколко години, живот и здраве, поне на сходна цена, на която бих го купила сега, или ще остане "вечно мой". Забравих да спомена, че според мен кооперацията е строена най-късно 40-те,макар и агентите да ме убеждават,че е от края на 60- те (което е безумно, при.положение,че.сградата я има на снимка от 1961 г. в Стара София Wink Ще ви бъда благодарна за мненията ви!

# 388
Никой не може със сигурност да ти каже на къде ще тръгнат цените след няколко години, нито дали ще можеш даго продадеш. Факт е че в момента цените са исторически най-високи и че в момента непродаваеми имоти се продават. Това дали ще е така след време, няма как да знаем. Лично аз бих се насочил към Люлин, Дружба, Надежда вместо лъвов мост.

Обмисли и отдаване под наем на твоя ап и наемане на по-голям докато намериш точния апртамент или събереш повече пари. Според мен в момента даси купува жилище което ще се продава след 3-4-5г е грешка.

# 389
Лъвов мост е в идеалният център и няма как да му падне цената. Изключено.

Общи условия

Активация на акаунт