Обсъждане на имотни обяви-24

• 39 492
  • 753
  •   2
Отговори
# 630
  • Sofia
Похватите на троловете са:
Като не ти харесва мнението на някой, го обявяваш за:
- трол
- платен или
- дистрибутор
- комунист
С цел да омаловажиш неговото мнение.
След това пишеш един чаршаф с глупости и когато видиш, че дори не ти отговарят на тезите, влизаш в личностен "диспут", защото няма как да не докажеш, че си прав.
Та, по темата - аз лично съм до тук в директните отговори към твоите "мнения".

# 631
Е то тук са предимно тролове. Умът ми не го побира как се виси във форум по цял ден. Що за безделник трябва да си...Остави това, че човек иска да пита нещо тук, но въпроса моментално се загубва от бърборенките. Защо няма по-сериозно модериране ми е въпросът, да се прочистват постове извън конкретната тема, които в този подфорум са 80% от всичките.
Все ми е тая, че седите тук по цял ден, но пречите на хората, които искат да научат, питат, кажат нещо конкретно, а не бърабъра.

# 632
И нека върнем темата на разговор по предназначението на групата Blush: какво мислите за https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c162333797634082, ако приемем че цената не е финална? Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 11:19 от black_mamba

# 633
Няма тераса. Кухнята е със свод. Районът е интересен. Трудно се паркира, зона е. Задължително трябва и паркомясто/гараж.
Не ми стана ясно има ли втора баня.
Цената едва ли ще падне, скъпичко е там по принцип.

# 634
Ех, вярно, че няма тераса! Не знам как го пропуснах това, а си е важно. Мерси!

# 635
  • София
И на мен районът ми харесва много, липсата на поне една тераса е голям минус.
Бих отишъл на оглед.

# 636
  • Отвъд алеята зад шкафа
Цените в този район са такива, даже ми се струва ниска. Но Оборище е разтегливо понятие, има значение в коя част е. Апартаментът изглежда много добре. Изисква само мебели. Сградата е нова. Ще се купи бързо.

# 637
  • София
Хубав е апартаментът, местоположението също. Най-много ме впечатлиха прозорците, обожавам големи прозорци. Аз бих отишла да го видя.

# 638
Оборище си го ползват, както си искат. Има община, има улица, ама квартал Оборище няма. Там района на обявата навремето му викахме Подуяне Grinning

# 639
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ясно е, че се има предвид ул.Оборище и околности. Ново строителство там е рядкост.

# 640
Ми на мен не ми е много ясно. Хем до Мола, хем до Театрална, хем ул. Оборище.

# 641
Аз не харесвам жилище без балкони. Хубаво си е, особено ако е по-приличен, не голям, но да се събира масичка с 2 столчета поне да може да си изпие кафето сутрин човек до хубави цветя е просто прекрасно Simple Smile

# 642
Дилемата е неразрешима - да се блъскате в тясна гарсониера или да я разширите за сметка на балкона,като го остъклите и преправите на кухня. Съответно бившата кухня става на спалня.
Е,ако сте паралии,нямате такава дилема...

# 643
Е има и късметлии да са с 2 балкона. Една близка е така и си усвои единия, другия остана.

# 644
И на мен ми се струва чак съмнително ниска цената, за района и предвид че ново строителство там е супер рядкост. Може би е заради липсващия балкон. Другото, което ме озадачава, е че сградата е от 2009г, очевидно е живяно там, а пише че имали и още апартаменти в същата сграда. Някакво масово изнасяне на хора ли е настъпило или какво?

deaf, как живееш толкова депресарски, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт