Обсъждане на имотни обяви-24

• 39 477
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ми на мен не ми е много ясно. Хем до Мола, хем до Театрална, хем ул. Оборище.

Оборище има от двете страни на Канала и да, стига до Мол Сердика.

# 646
Цената е озадачаваща, ако наистина има нещо общо с Оборище.

# 647
Аз първо си помислих, че е червената сграда, в която е Билла на ъгъла с Черковна - там има доста апартаменти (или поне имаше).
Но май не е там.

# 648
Всъщност сградата е на самата улица Черковна, номер 64 май беше. Малка сграда, продават доста апартаменти от нея в момента. Не е живяно, може би сега са завършили строежа. Реално този апартамент е 80кв, не е 100 чисти. Но липсата на тераса ми е голяма мъка, да няма къде едни подправки да си засадиш и да си пиеш кафето, особено с този хоум офис. Sad

# 649
  • Отвъд алеята зад шкафа
А дворче няма ли?

# 650
Сградата  отзад е ул. Буная
https://www.google.bg/maps/@42.6941668,23.3516124,3a,75y,86.88h,117.72t/data=!3m7!1e1!3m5!1si8JQsXIaTL76U1qd9lrCJQ!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3Di8JQsXIaTL76U1qd9lrCJQ%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D26.82992%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i16384!8i8192?hl=bg

# 651
Там е шумно от улицата, но пък локацията е такава, че цената си е ОК, според мен. Дори да имаше балкон, ако е откъм Черковна, щеше да бъде неизползваем за кафе, дори за саксии за подправки - те ще са "подправени" с цялата гама газове от ауспуси.

# 652
Интересното е че, има надпис - for sale от 2019 година, нищо чудно и от преди това да е, но тогава са заснели от гугъл. На мен ми изглежда като офис сграда и от там липсата на балкони.

# 653
Балконите ще "изяждат" ЗП, освен това към Черковна са наистина безсмислени. Затова може да са решили да не слагат на предната фасада. На задната фасада може и да има, може и да няма. Иначе архитектурата е типично "модерна" - с тесни прозорци като бойници, не за да е модерно, а за да отговорят на изискванията за осветеност.

# 654
А всъщност потвърдено ли е, че е със статут на апартамент? Много ми напомня една обява в района, на която се бях залетяла. Пак странно атрактивна цена, снимките - доста подобни. Оказа се ателие или офис, не помня. Няма да се очудя, ако е било в същата сграда.

# 655
  • Сф
Много скоро, мой познат, който търси апартамент  попадна на хубав такъв в Дианабад някъде,. но сградата се оказа със статут на апартхотел. Не знам какви са тия врътки и защо. Той се консултира с адвокати и се отказа.

# 656
Не знам кои изисквания за жилища не се спазват при апартхотелите, но по-добре ателие, отколкото апартхотел. При апартхотелите имаш 1 електромер на цялата кооперация, по него се плаща, правят някакви врътки със събиране на пари по апартаментните електромери, но е прецаквация - собственикът на хотела, ако събере, но не плати тока, спират от главния електромер. Имаше такъв случай в София, показваха по телевизия. На морето, в Поморие - също, там разни ирландци бяха писали дори на ирландска евродепутатка (Клер не-помня-фамилията), която беше питала дори и в европарламента защо ЕВН отказва да открие индивидуални партиди за ток.

# 657
  • София
Дошло е време да се радваме на оферта 200 хил евро за 3 стаи в Широк Център на София, без яснота за статут и защо аджеба такъв апартамент няма тераса. Thinking  или е офис или не Оборище, абе евтино ни се вижда Grinning

# 658
Приятелка търси с мъжа си апартамент в Тренто Италия. В непретенциозен квартал тристайно жилище за ремонт е средно 250-300 хил. евро.
Скоро и тук така.
Нормално.

# 659
Дошло е време да се радваме на оферта 200 хил евро за 3 стаи в Широк Център на София, без яснота за статут и защо аджеба такъв апартамент няма тераса. Thinking  или е офис или не Оборище, абе евтино ни се вижда Grinning

Даже си мисля, че ако е офис, то задължително трябва тераса. Обикновено в екипите има по някой пушач, трябва да има къде да дръпне една цигара, та в този ред на мисли, дори за офис без тераса не е ОК.

Приятелка търси с мъжа си апартамент в Тренто Италия. В непретенциозен квартал тристайно жилище за ремонт е средно 250-300 хил. евро.
Скоро и тук така.
Нормално.

Ми то и тук си е почти така, още съвсем малко.

И по този повод не смятате ли, че ще започнат да падат цените. Преди няколко месеца аз не мислех, че ще падат,  но те толкова скочиха, че ми се струват нереални. Наистина ли според вас се случват сделки на тези цени, леко космически ми се струват...

Общи условия

Активация на акаунт