На море в България 2021 г.! - 5

• 64 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Spastik Children, нали за Гърция направиха задължителни ваксините. Как ще стават тези почивки там?
Аз по принцип съм ваксинирана, но може да се минава и с антигенен тест до 48 ч или PCR до 72 ч. Ние заминаваме на 5-ти, изобщо нямам представа какво ще се случва тук или там до 5 септември. То всеки ден нещо се променя.

# 91
Препоръчайте хотел с басейни, спа и хубав ол инклузив по южното черноморие.
На нас май ще ни се размине Гърция и се оглеждам за нещо тук.
За втората половина на септември.

# 92
Благодаря за новата тема ! Споделям за Серенити , Царево .

Хубав чист  апартамент , същото се отнася и за басейна , и за общите части . Любезен персонал . Винаги се намираха свободни шезлонги и чадъри на басейна и плажа .
Разочарована съм от храната , много по-зле от миналата година . Както в ресторанта и пул бара , така и а-ла карт вечерята .Анимацията също доста по-слаба от преди .
Единствено персонала е с маски дори при сипването на храна повечето гости не слагаха ръкавици .
Топло море , флагът всеки ден беше различен от зелен до червен . Малко щипалки и клечки по пясъка .
Тъй като имам само една лятна почивка не мисля , че ще избера отново този хотел .

може ли да споделите специално за храната каква е разликата с миналата и тази година?
ние сме от събота там.
наши близки бяха миналата седмица и са останали доволни,имало е доста голям избор на плодове,храната също била хубава,единствено с Ала-Карт ресторанта са се изложили според мен тази година,защото има само рибно меню Sad

# 93
Здравейте. Вчера се върнахме от Царево,бяхме в хотел Хермес. Преди да направя резервация, разгледах мненията, почти всички бяха положителни. За съжаление,  за мен тези дългоочаквани 7 дни бяха провалени. Нищо не си заслужава парите, храната беше ужасна, евтина, еднообразно меню. На втория ден имахме стомашни проблеми и така до края на почивката. Хигиената също не беше на ниво. Стаята малка, банята без сифон, само във ваната. Имаше една гнусна завеса, сигурно не беше сменяна от началото на сезона. Сапуни заредиха  два пъти за 7 дни, а чай и кафе нито веднъж. Терасата - мръсна, с косми и пясък... Шезлонгите на басейна и плажа бяха безплатни, но недостатъчни за 4 големи  болка. Харесаха ми само пиците и баровете на плажа. По мое мнение нищо не си заслужава високата цена и няма да повторя.

# 94
Препоръчайте хотел с басейни, спа и хубав ол инклузив по южното черноморие.
На нас май ще ни се размине Гърция и се оглеждам за нещо тук.
За втората половина на септември.

Wave resort, между Ахелой и Поморие.  Simple Smile

# 95
  • Пловдив

Храната в Серени Бей-Царево

# 96

Храната в Серени Бей-Царево
По отношение на храната, не знам вече тук дали беше засегната тема за хотел “Градина” в златни пясъци, бяхме там 2 нощувки, изхранване НВ, хигиената е на високо ниво, храната беше вкусна и разнообразна, готвачът следи за това какво свършва, раздават маски и ръкавици, имат помощен персонал, който разтребва непрекъснато всичко излишно по масите, дезинфекцира се след всеки, няма струпване, въпреки че хотелът е голям и имаше доста чужденци. За съжаление почти само с това се изчерпват положителните ми впечатления, вярно, че е 3*, но нямаше сешоар - например в стаята, банята беше сравнително нова, нищо захабено и мухлясало, телевизора има точно 5 канала, може и по-малко, интернета ту го има, ту го няма. Жените на рецепция не са особено любезни, да не кажа и адекватни, по принцип почиваме винаги само със закуска и се изхранваме на място, където си харесаме, но понеже всичко беше в последния момент за Златни Пясъци избрахме да има поне и вечеря. Персоналът на бара също е много услужлив, лошо впечатление ни направи, че се носеше багажа на чужденците - румънци и украинци, а ние “бедните българи” си го качихме сами 5 етажа без асансьор. Стаите също са чисти, общите части са приятни, но басейнът работи до 17:00, а плажът не е много близо или поне маршрутът до там не е хубав по мое виждане. Не знам дали бихме повторили. Пиша този дълъг пост, който би бил полезен за някой, търсещ хубава храна, включена в престоя.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 18:59 от Stacyto

# 97
А аз пропуснах да споделя, че във въпросния хотел “Градина” ни посрещнаха с “декларациите”, за които също въпросните рецепционистки не бяха в час, на хартия виждам, че пише, че оставам на свои разноски, ако съм под карантина, а лелката ми обяснява, че не било така, а трябва да напуснем хотела възможно най-бързо, истината е някъде там, както се казва, друг почивал в този хотел, ако се включи, ще в от полза за всички ни! Всичко това се случи на място, след като бяхме запазили по телефона, а още по-рано бях направила запитване към сайта на хотела, тази информация не бива да се премълчава, още повече, че поискаха и ЕГН-тата на децата, които също не знаем на изуст.

# 98
За много от хотелите по южното Черноморие до края на сезона няма места.
Говоря за хотелите с ол инклузив, с добри отзиви и хубава храна.
Хората си харчат парите, това им остана.

# 99

mitko_dvd  вкъщи готвя по-добре . Да , имаше 3 вида месо и риба , но зле сготвено . . Почти едни и същи съставки , пържени и варени картофи всеки ден . Липса на разнообразие . Закуската с много некачествени продукти гумени яйца , ужасен бекон , сухи банички . На пул бара гадни бургери , липсваха неща като лучени кръгчета , панирано сирене и кашкавал ,крокети , които имаше през 2020 .
Ала карт си избираш само основното -лаврак , ципура или бяла риба .Салата , предястие и десерт са еднакви без право на избор .
Не казвам , че всичко е било зле и не искам да те настройвам негативно . Ако бях за първа година сигурно нямаше да ми направи впечатление.
Лошото е , че като чета отзиви за повечето хотели , тази година се излагат особено от към храна .

# 100
  • Пловдив

mitko_dvd  вкъщи готвя по-добре . Да , имаше 3 вида месо и риба , но зле сготвено . . Почти едни и същи съставки , пържени и варени картофи всеки ден . Липса на разнообразие . Закуската с много некачествени продукти гумени яйца , ужасен бекон , сухи банички . На пул бара гадни бургери , липсваха неща като лучени кръгчета , панирано сирене и кашкавал ,крокети , които имаше през 2020 .
Ала карт си избираш само основното -лаврак , ципура или бяла риба .Салата , предястие и десерт са еднакви без право на избор .
Не казвам , че всичко е било зле и не искам да те настройвам негативно . Ако бях за първа година сигурно нямаше да ми направи впечатление.
Лошото е , че като чета отзиви за повечето хотели , тази година се излагат особено от към храна .
Аз бях за първа година там и по ужасен хотел не съм виждала.Храната долнопробна.Да няма от къде да си вземеш вода.Трябва да молиш и да чакаш от бара да ти сипят в пластмасова чашка .Всеки се скътава и като попиташ за нещо все отговора е няма и вдигане на рамене.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 09:19 от slavei4e

# 101
Това с храната си е много относително. Едни обичат повече салати, други готвено, трети плодове. Не бива да се влияете до крайна степен от мненията тук за определен хотел, защото вкус другар няма.

# 102

mitko_dvd  вкъщи готвя по-добре . Да , имаше 3 вида месо и риба , но зле сготвено . . Почти едни и същи съставки , пържени и варени картофи всеки ден . Липса на разнообразие . Закуската с много некачествени продукти гумени яйца , ужасен бекон , сухи банички . На пул бара гадни бургери , липсваха неща като лучени кръгчета , панирано сирене и кашкавал ,крокети , които имаше през 2020 .
Благодаря за отговора,не се настройвам,но явно са сменили готвачите,защото миналата година ако не е имало голям избор спрямо 2019г. то поне беше вкусно приготвено.Явно нещата са се променили спрямо 2020г.,но вдуги ден ще пиша и аз,като повярвайте ми няма да скрия или премълча нищо Wink

# 103
Всяко мнение за отминалата почивка е в полза. След този сезон все повече се замислям какъв ли ще е следващия. След като повечето мнения са за влошени/занижени условия, съотношение "цена - качество" не е гарантирано дори и при класни хотели.

# 104
Здравейте. Вчера се върнахме от Царево,бяхме в хотел Хермес. Преди да направя резервация, разгледах мненията, почти всички бяха положителни. За съжаление,  за мен тези дългоочаквани 7 дни бяха провалени. Нищо не си заслужава парите, храната беше ужасна, евтина, еднообразно меню. На втория ден имахме стомашни проблеми и така до края на почивката. Хигиената също не беше на ниво. Стаята малка, банята без сифон, само във ваната. Имаше една гнусна завеса, сигурно не беше сменяна от началото на сезона. Сапуни заредиха  два пъти за 7 дни, а чай и кафе нито веднъж. Терасата - мръсна, с косми и пясък... Шезлонгите на басейна и плажа бяха безплатни, но недостатъчни за 4 големи  болка. Харесаха ми само пиците и баровете на плажа. По мое мнение нищо не си заслужава високата цена и няма да повторя.
И ние бяхме в Хермес Царево. Не е чак толкова зле, колкото го описвате. Храната беше прилична, да не отговаряше на ultra all inclusive, но винаги имаше какво да се хапва. Банята е с вана, да неудобно е , но това трябва да сте го видели при резервацията, всички стаи в хотела са така. Шезлонги винаги си намирахме, но ходихме рано сутрин и късно следобед.Плажът е каменист, но имаше 2 места, от които се влизаше без проблем.Морето беше супер спокойно. Баровете на плажа и пицата бяха много добре. Анимацията им беше силна. Не знам Вие , но ние бяхме на шоуто на Жоро Низамов - хареса ми. Басейните са чисти.Пързалките са супер, имаше си човек на всяка пързалка да следи кога да се пускаш. Стаята ни е чистеше всеки ден, кърпите ни смениха 2 пъти, чаршафите един път. Аз бях направила ранна резервация, та имах някой процент отстъпка. То, ако започнем да се вглеждаме в лошите неща къде ще му излезе края. А да в ресторанта винаги имаше маски и ръкавици. Не ми хареса, че ни оставиха само една бутилка минерална вода в стаята, но ние си носихме един стек, така, че нямаше драма.

Общи условия

Активация на акаунт