На море в България 2021 г.! - 5

• 64 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Сф
Грифид нещо се бъзикат с нас. Wink
За една седмица през юли с 48 % "намаление" за трима ни излиза между 3700 лв. и 4400 лв., в зависимост от помещението.
За хотел Мареа гледах.https://grifidhotels.com/index.php?page=booking&date=2022-07 … &access-code=
Ми не знам, аз гледах по умрели периоди, юни ,септември от 3,4 ти,излизаше прилично за 3 ма възрастни.Обаче после се сетих,че сме на матури това лято и се отказах....Иначе схемата на плащане им е ок. Анулациите малко кофти само..но ако не бяхме 7 ми клас,щях да рискувам определено.

# 406
  • There I was on a July morning
Аз и без това нямаше да резервирам там, защото ми е дълбоко морето, но от любопитство разцъках.
В интерес на истината, 2020 година детето беше под 13 години и ни излезе доста изгодно в Мареа-та. Тогава и намаленията бяха по-истински.

# 407
Грифид или Мирамар бихте избрали.С деца на 2 год и на 10 години

# 408
  • В.Търново
Г,ифид може би е едно от най-доброто на българското Черноморие, но пък при Мирамар морето е една идея малко по-плитко.При Грифидите морето е дълбоко.За малки деца не става морето там.

# 409
Г,ифид може би е едно от най-доброто на българското Черноморие, но пък при Мирамар морето е една идея малко по-плитко.При Грифидите морето е дълбоко.За малки деца не става морето там.
Но пък в Грифид има аквапарк  за големия.....Stuck Out Tongue Winking Eye
Незнам,ше мисля още малко. Обаче от снощи страницата на Грифид непрекъснато ми сменя цените ,а търся точно определен период.Цените ми варират от 2400 до 3600 за Арабела

# 410
В кой хотел Грифид бихте препоръчали като искам да има вътрешен басейн, защото искам да резервирам извън сезона

# 411
  • There I was on a July morning
За Енканто и Мареа съм сигурна, че имат вътрешен басейн. Пише, че са отопляеми, дали е вярно не знам. И двата са хубави, като цяло веригата поддържа високо качество, предполагам, че и другите им хотели са също толкова добри.

# 412
  • София
В кой хотел Грифид бихте препоръчали като искам да има вътрешен басейн, защото искам да резервирам извън сезона

В Енканто вътрешният басейн много ни хареса. Достатъчно голям, топъл и с гледка към плажа. Запазих отново там за месец май. Много се колебаехме дали да е Енканто или Вистамар, но заради басейна Енканто надделя. Вистамар също има вътрешен басейн, но е много по- малък.

# 413
Много благодаря, момичета.

# 414
  • Plovdiv
Здравейте, някой от групата има ли почивал в Алгара Бийч? Може и да не е тази година, интересно ми е настаняването тип Роял, дали си заслужава или е по добре морски изглед в основната сграда? Бяхме се насочили към РИУ Парадайз, но с тези промени около мениджиране се разколебахме.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 15:57 от pupi80

# 415
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз пък заглеждам РИУ ХелиосБей Обзор. Освен недостатъчния паркинг имате ли отзиви? Как е водата в басейните, че сме с малки деца. Храната?

Приемам и предложения за 4звездни хотели в радиус макс 50-60км от Бургас. ОИ ми е важно, заради мъниците. Анимация детски басейни (топли) биха ми наклонили везните също Simple Smile

Отивам да чета темата назад.

# 416
Здравейте, някой от групата има ли почивал в Алгара Бийч? Може и да не е тази година, интересно ми е настаняването тип Роял, дали си заслужава или е по добре морски изглед в основната сграда? Бяхме се насочили към РИУ Парадайз, но с тези промени около мениджиране се разколебахме.
Роял е висок клас,в парк...тишина и спокойствие,много зеленина.Има снимки в нета.
Изглед море си е изглед море,зависи какво предпочитате.
Аз бих заложила на Рояла 😃

# 417
  • Plovdiv
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз пък заглеждам РИУ ХелиосБей Обзор. Освен недостатъчния паркинг имате ли отзиви? Как е водата в басейните, че сме с малки деца. Храната?

Приемам и предложения за 4звездни хотели в радиус макс 50-60км от Бургас. ОИ ми е важно, заради мъниците. Анимация детски басейни (топли) биха ми наклонили везните също Simple Smile

Отивам да чета темата назад.
Паркинг към хотела няма! Има места за паркиране около входа на хотела, но не се притеснявайте на улицата и около хотела все ще намерите къде да паркирате! Басейна е един и още един детски, може би е  40см., след обяд става сянка на част от големия, а малкия е в сянка още от обяд! Ако Ви интересува друго, питайте!

# 418
  • София
Благодаря!
Храната как е? И шумно ли е от анимацията вечер? Водата в басейните загрява ли се или каквото е от слънцето - това е Simple Smile
Анимацията на български ли е? Че от последната година, където бяхме в Серенити и Топола, не беше. Хубав ли е плажа и морето? Че от снимките виждам, че се влива река (може би) а при такива случаи често има течения. Че сме с малки деца.

# 419
  • BG
Азалия, вила Чинка, Приморски и още някой от К и Е, не помня точно са 40% намаление за черен петък

Общи условия

Активация на акаунт