На море в България 2021 г.! - 5

• 64 581
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Сф
И пътя за Обзор минава отзад - близо. Така, че гледка "море".

То морето далеч 🤣 гледката е по- скоро нивя . Обаче отзад е басейн и активности. Аз от Сола я чувах анимацията на Сънрайз Simple Smile или Казабланка , не съм сигурна, но си ехтеше  по нивята .
Аз например, не харесвам музика и озвучаване и предпочитам шума на пътя. Но пък Сънрайза е досами пътя , та не знам ...

# 676
Като знам трафика в сезон аз не бих си го причинила на почивка, която плащам. И един друг хотел много се препоръчва - Уейв, на главния път отново - шумно е със сигурност. Не е моето.

# 677
Притесни ме коментара на boroboro,че морето е дълбоко...
Ние ще бъдем от 2.07, та се надявам да не е толкова лудница. Благодаря за мненията.

# 678
Притесни ме коментара на boroboro,че морето е дълбоко...
Ние ще бъдем от 2.07, та се надявам да не е толкова лудница. Благодаря за мненията.
Дано да е топла водата!

Ние много харесваме Сънрайз Блу Меджик, но плажа ни отказва наистина Sad
3 пъти сме били в Обзор и винаги огромни вълни........може просто така да ни се е падало.

# 679
  • София
И аз не съм виждала малки вълни на Обзор. Само на Иракли съм виждала по-големи всъщност. Нито пътя дотам е ОК, нито морето е подходящо за деца, така че е съвсем нормално да е спокойно и да не е претъпкано.

# 680
На Южния плаж в Обзор морето е плитко поне 10м навътре. Бях края на Август миналата година и вълни имаше само в последния ми ден от 7.

# 681

Това е хотела както и предположих,днес звънах да запазя,но ме отказаха,не настанявали повече от 3 човека в стая,а аз съм с две деца и жена,като сметнаха ми излеза разлика от близо 500лв. допълнително за втората стая,и се отказах,но ако някой влиза в категорята до 3ма човека да запазва,хубава е офертата!

Така ,да допълня,че днес си получих и офертата на мейла та да дам още малко разяснение!
отговор от хотела!
"Първо, да уточним, че деца на 13 години или по-големи, се считат за възрастни."
В хотел Моко Бийч, ще трябва да резервирате 2 двойни стаи, които ще бъдат таксувани като двойна и единична, за 2 възрастни + 1 дете &  1 възрастен. Двете стаи ще бъдат не просто една до друга, а с междинна врата между тях:-демек това са си фамилните стаи/апартаменти който ги пускат така за да може да чарджат неко лев повече според мен!

Офертата включва:
Ултра Ол Инклузив &24-часови напитки;

Два шезлонга и един чадър на плажа (при възможност, в зависимост от заетостта), на стая,  само за пълноплащащи гости;
Един външен басейн директно на плажа (09.00-18.00ч);
Детски външен басейн с пързалки (пред хотел Сентидо Мареа);
1 безплатно посещение на Грифид Аквапарк в хотел Болеро (намира се на 700 м. от Моко Бийч) с две секции: за възрастни и деца. Необходима минимална височина за секция за възрастни: 140 см;
• Услуги за връзка с гости – грижа за всички малки детайли, които имат значение за Вашия престой;
• Дневна анимационна програма, предлагаща спортни занимания, вечерни шоу програми, музика на живо;
• Мини-клуб (за деца от 4 - 12 г.) се грижи за най-малките ни гости, всеки ден (10.30-12.00 и 15.00-17.30);

Ултра Ол Инклузив включва:
Основен ресторант (бюфет) - закуска (07:30-10:00), континентална закуска (10:00-12:00), обяд (12:30-14:00) и вечеря (18:00-21:00 ч. ).
Снак ресторант, разположен директно на плажа (14:00-17:00ч).
А-ла-карт ресторант за вечеря, разположен на плажа (18:30-21:30), необходима е предварителна резервация и минимален престой от 7 нощувки.
Сладкарница (14:30-17:00ч). и сладолед (14:00-17:00).
Лоби бар (24 часа), Бар на басейна, директно на плажа, предлагащ местни и вносни алкохолни напитки (вносни алкохолни напитки не се предлагат в на плажния бар),  коктейли, кафе и топли напитки.
• Дрескод за вечеря в ресторантите – елегантно облекло
Уелнес и релакс център е на разположение на всички гости в съседния хотел Сентидо Мареа (09.00-18.00). Всички процедури в Уелнес центъра и процедурите в Козметичния салон се заплащат допълнително.

и една скрита подробност Grin

Охраняем паркинг в близост до хотела- без предварителна резервация, срещу допълнително заплащане-20лв/ден/автомобил. При липса на свободни места ще Ви насочим до друг охраняем паркинг и ще Ви предложим безплатен трансфер до и от хотела!

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 13:45 от mitko_dvd

# 682
  • Пловдив

Това е хотела както и предположих,днес звънах да запазя,но ме отказаха,не настанявали повече от 3 човека в стая,а аз съм с две деца и жена,като сметнаха ми излеза разлика от близо 500лв. допълнително за втората стая,и се отказах,но ако някой влиза в категорята до 3ма човека да запазва,хубава е офертата!

Така ,да допълня,че днес си получих и офертата на мейла та да дам още малко разяснение!
отговор от хотела!
"Първо, да уточним, че деца на 13 години или по-големи, се считат за възрастни."
В хотел Моко Бийч, ще трябва да резервирате 2 двойни стаи, които ще бъдат таксувани като двойна и единична, за 2 възрастни + 1 дете &  1 възрастен. Двете стаи ще бъдат не просто една до друга, а с междинна врата между тях:-демек това са си фамилните стаи/апартаменти който ги пускат така за да може да чарджат неко лев повече според мен!

Офертата включва:
Ултра Ол Инклузив &24-часови напитки;

Два шезлонга и един чадър на плажа (при възможност, в зависимост от заетостта), на стая,  само за пълноплащащи гости;
Един външен басейн директно на плажа (09.00-18.00ч);
Детски външен басейн с пързалки (пред хотел Сентидо Мареа);
1 безплатно посещение на Грифид Аквапарк в хотел Болеро (намира се на 700 м. от Моко Бийч) с две секции: за възрастни и деца. Необходима минимална височина за секция за възрастни: 140 см;
• Услуги за връзка с гости – грижа за всички малки детайли, които имат значение за Вашия престой;
• Дневна анимационна програма, предлагаща спортни занимания, вечерни шоу програми, музика на живо;
• Мини-клуб (за деца от 4 - 12 г.) се грижи за най-малките ни гости, всеки ден (10.30-12.00 и 15.00-17.30);

Ултра Ол Инклузив включва:
Основен ресторант (бюфет) - закуска (07:30-10:00), континентална закуска (10:00-12:00), обяд (12:30-14:00) и вечеря (18:00-21:00 ч. ).
Снак ресторант, разположен директно на плажа (14:00-17:00ч).
А-ла-карт ресторант за вечеря, разположен на плажа (18:30-21:30), необходима е предварителна резервация и минимален престой от 7 нощувки.
Сладкарница (14:30-17:00ч). и сладолед (14:00-17:00).
Лоби бар (24 часа), Бар на басейна, директно на плажа, предлагащ местни и вносни алкохолни напитки (вносни алкохолни напитки не се предлагат в на плажния бар),  коктейли, кафе и топли напитки.
• Дрескод за вечеря в ресторантите – елегантно облекло
Уелнес и релакс център е на разположение на всички гости в съседния хотел Сентидо Мареа (09.00-18.00). Всички процедури в Уелнес центъра и процедурите в Козметичния салон се заплащат допълнително.

и една скрита подробност Grin

Охраняем паркинг в близост до хотела- без предварителна резервация, срещу допълнително заплащане-20лв/ден/автомобил. При липса на свободни места ще Ви насочим до друг охраняем паркинг и ще Ви предложим безплатен трансфер до и от хотела!

Ох ,аман от българските тарикатски номера.Този хотел най изгодно май е да са 2 възрастни с малко дете.За 2 човека само е скъпо.И това условие за чадър на плажа ако има и паркинг ако има свободни места никак не ми харесва.

# 683
Е така е за съжаление Славейче и от едни да речем 2к лв. скачаш още лекичко за това-онова с дребния шрифт с около 500-700лв. ей тъй Wink

# 684
Е така е за съжаление Славейче и от едни да речем 2к лв. скачаш още лекичко за това-онова с дребния шрифт с около 500-700лв. ей тъй Wink
Аз точно това "ей тъй" някак си не го харесвам - да вземат да си го калкулират и да си го включат. Но ако го направят пък цената ще стане небесна.
Паркинг 20 лева - доста ми се вижда, то колата трябва да се брой като за трето дете направо.

# 685
  • София
В Серенити имаше такова правило миналата година за шезлонгите. Нас не ни касаеше, детето е малко и рядко прилягваше някъде, но идваха да правят забележка на едни хора с големи деца близо до нас. За мен е супер глупост, но говори много за мениджмънта на мястото.

# 686
  • Sofia
Офф това последното, като го видя и ми се отщява и хотел, и сие.
Че ми е скъпа колицата, скъпа ми е, че си я обичам, също е вярно. Но да плащам и за нея по 20 лв на ден, и то само ако има късмет, и места.. Е тези 200 лв са ми too much!

# 687
Плажът пред Сънрайз беше добре, но ние сме ходили преди 5 г. Пред Мирамар беше по-дълбоко веднага след влизане... иначе обзорския плаж е открит и ветровит, дори  в края на юли, когато сме ходили ние.

За колата паркинг се доплаща на много места. Дразнещо е, но това е. Повече би ме притеснило липсата на паркомясто честно казано 🤔

А най-тъпото е да ти таксуват тийн-а за възрастен и да няма право на сянка и шезлонг. Това вече не го приемам!🤨

# 688
  • Sofia
Е така де, в хотела парко мястото може и да няма, но в близост ще ви предложим такова срещу заплащане разбира се. И понеже сме великодушни,  ще Ви предложим безплатен трансфер до паркинга! Няма какво да се лъжем, по-голямата част от курортите ни не са насочени към БГ туриста. Когато секнаха чужденците се сетиха и за нас, и призиви за спасяване на сезона имаше. Лошо няма, ако можехме да пристигаме с метлата, а не с колата. Simple Smile А темата с шезлонгите и децата, които хем са възрастни хем не са, не ми се коментира..
Много имат да учат нашите хотелиери, що е то туризъм, как се прави, и има ли той почва у нас.

# 689

Много имат да учат нашите хотелиери, що е то туризъм, как се прави, и има ли той почва у нас.

Че защо да се променя нещо,като хотелите се пукат по шевовете?! Качеството си занижава,цените се повишават и пак имат клиенти. За съжаление това е действителността...

Общи условия

Активация на акаунт