На море в България 2021 г.! - 5

• 64 568
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Това с липсата на паркоместа е ужасно. Ние не стоим на едно място и излизаме с кола всеки ден,а да си търсиш място всеки път не е ок за почивка. Когаро търся хотел, първо започвам от паркинга. После чистота, храна и т. н.

# 691
Аз вече почнах да се оглеждам за All Inclusive хотел някъде на юг. Голяма драма е с тези паркинги. Какви са тези 15-20 лв на ден, ако въобще има къде да спреш...

Някаква препоръка за сносен хотел на ALL до към 200 лв за стая, края на юни? Гледах, гледах... Харесах Синя Перла на Слънчев бряг, ама в двойната стая няма допълнително легло. Детето е на 3 години, ама знам ли дали спалнята ще е достатъчно голяма за трима ни. Иначе знам, че 200 лв е малко, ама сме от Варна и не ми се дават хиляди левове за море, но поне да има какво нормално да ядем и да не сме в някаква мизерия.

# 692
На Златни пясъци е така (с паркирането). Курортът не е мислен в тази посока, а големите хотели всъщност са стари и реновирани/достроявани/преустроявани, от времето, когато паркинги всъщност не са им трябвали. Ние също плащахме, за да седи колата на другия край на курорта и да чакаме някой от хотела да ни "трансферира" натам и обратно. Изключително неприятно е, но ние сме от тези, дето като оставят колата и до края на почивката не се сещат за нея.
В Мирамар нямаме такъв проблем, има голям охраняем паркинг до хотела (20 метра) и всичко е точно.

# 693
  • В.Търново
Аз вече почнах да се оглеждам за All Inclusive хотел някъде на юг. Голяма драма е с тези паркинги. Какви са тези 15-20 лв на ден, ако въобще има къде да спреш...

Някаква препоръка за сносен хотел на ALL до към 200 лв за стая, края на юни? Гледах, гледах... Харесах Синя Перла на Слънчев бряг, ама в двойната стая няма допълнително легло. Детето е на 3 години, ама знам ли дали спалнята ще е достатъчно голяма за трима ни. Иначе знам, че 200 лв е малко, ама сме от Варна и не ми се дават хиляди левове за море, но поне да има какво нормално да ядем и да не сме в някаква мизерия.
Едва ли ще ви пуснат трима на спалнята. Дете над 2г почти навсякъде ги таксуват и изискват легло за тях. 200лв на ден може би в междинен сезон, ако намерите. На ранни имаше хубави отстъпки.
В хотел Парайзо Бийч в Обзор можеше да се вместите в бюджета, но сега имат по-малка отстъпка, но пак ще се вместите.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-parayzo-biych-obzor-22469/
Хотел Ариана Китен.
https://www.ariana-kiten.com/bg/prices/%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D0%B8.html
Хотел Куин Нели в Китен, също.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kuin-neli-park-kiten-25470/

Всъщност исках да кажа, че ще ви задължат да му запазите допълнително легло за детето. Иначе няма да го таксуват. Ако сте на семеен хотел тогава ще му искат пари.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 10:34 от Русалка_1

# 694

Не е много на юг, но препоръчвам Сънрайз Блу Меджик. Стаите са големи, допълнителното легло е удобно за малко дете. Хотелът е сравнително нов. Паркингът поне миналата година беше безплатен. Намира се на първа линия. За края на юни, може би ще се вместите в бюджета.

# 695
  • Sofia
Скрит текст:

Много имат да учат нашите хотелиери, що е то туризъм, как се прави, и има ли той почва у нас.

Че защо да се променя нещо,като хотелите се пукат по шевовете?! Качеството си занижава,цените се повишават и пак имат клиенти. За съжаление това е действителността...
И ти си права! Simple Smile

# 696
  • В.Търново
Сега се загледах отново в офертата на Парайзо Бийч.И те се изтарикатиха. Искат 15лв на ден гарантиран изглед море.

# 697
  • Сф
Това видях днес, някой ако му е от полза.

❤️ Специална оферта за Св. Валентин в Хотел Балнео & СПА Азалия: 25% отстъпка за майска почивка с промокод LOVE22.

💑Изненадайте любим човек с романтична почивка!

Офертата включва:
-   Настаняване на база All Inclusive Ultra Plus
-   Комплимент арома масаж на цяло тяло за двама
-   Ранно настаняване
-   Късно освобождаване
-   20% намаление от цените в Медикъл СПА център Азалия

👉🏻Не пропускайте тази възможност, резервирайте на www.azaliahotel.com само на 14.02.2022 г.
Промоцията важи за настаняване от 01.05. до 31.05.2022 г.

# 698
Аз в Албена вече директно си запазвам 2 стаи с междинна врата. Миналата година така ни настаниха 2ма възрастни с 2 деца и въпреки , че отначало ми се стори странно , всъщност беше идеално! И тази година така си запазихме.

# 699
Здравейте!  Предварително се извинявам, ама пак ще питам за Обзор. Все още не съм потвърдила резервацията за Сънрайз Ол Суитс заради притесненията ми относно плажа. Другият хотел,който ми допадна, е Марина Сандс.
Пред кой от двата хотела плажът е по-плитък и подходящ за деца?

# 700
  • В.Търново
Май Марина Сендс не е охраняван. Аз за това не смея много там да резервирам. А за Сънрайдите бях питала тук и казаха, че има спасителни постове.

# 701
На това видео има кадри с плажа пред Сънрайз-ите: https://m.youtube.com/watch?time_continue=1&v=h-NJ2kS0epk&am … ;feature=emb_logo. Доста навътре е плитко, може би 20-25 метра.

# 702
Следя темата,все още не мога да избера хотел с хубав плаж на 1 линия,за 2 възрастни и 2 деца ,на 2 и 9 години.Хубаво би било да е ОИ. Предпочитаме в хотела да не допускат домашни любимци,затова и Албена отпадна като вариант при нас.Ще се радвам на препоръки,от къде сте доволни.

# 703
Някъде прочетох, че пред включените в цената а ОИ чадъри на плажа има разположени шатри на друг хотел (или на концесионера), което изцяло разваляло добрите впечатления от плажа. Има ли някой с лични впечатления по този въпрос, да сподели как стоят нещата?
А за бара на плажа - какво от ОИ има на него?

# 704
Здравейте! Това включва бара на плажа:

Общи условия

Активация на акаунт