Домакини 77/ На младо вино и сладка раздумка

• 49 981
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за палците момичета Kissing Heart
Разговора с доктора е винаги приятен LaughingLaughingLaughing
Кръвното високо - ще се пият хапчета..... сега ще пия хапчета 4 седмици, ще следя кръвното и после пак ще си говорим Laughing
иначе притеснен за кръвните ми изследвания - има данни за инфекция, дето не се знае къде е Laughing Стоматолога каза, че не е при него, очния - също.
За това днес пак изследвания кръв и урина, след 2 седмици отново..... да се види дали има динамика.
Няма данни за възобновяване на онко процеса, евентуално остава ревматоиден артрит....
Явно му е приятно на доктора да ме вижда Laughing
Ели аз имам прекрасни вени, бетер мъжки - виждат се, опипват се, навремето дори не са ми пристягали ръката за вземане на кръв. Обаче след операцията и махането на лимфите от дясната ръка всичко се прави единствено и само на лявата. След химията вените се виждат, опипват, обаче са склерозирали, твърди и не пускат кръв..... Харесвам тукашната с-ма - и за вземане на кръв си имам час. Днес си записах часа за след 2 седмици.

# 106
  • при късмета
Калинче, кръвното ще оправиш, много е важно, че онко процеса няма възобновяване.
На мен последния път като ми взимаха кръв, в болницата където само се водех, че да се добера до ревматолог, не можаха от първия път. Никога, ама никога не ми се беше случвало. Добри са ми вените, това, че ми е проблем по принцип не е свързано, но този път капка не потече. Ама капчица, разбирате ли. Изпих още 1 литър вода и след половин час ми взеха кръв нормално

# 107
Всичко е ок с нас, момичета! ММ е отпуск и вършим разни наложащи задачки. Та вместо да имам повече време за почивка, аз съм още по- натоварена.
Утре махаме и ортезата на Гого, че се измъчи с нея. Аз два пъти повече!

# 108
Стади Kissing Heart
Мако ако знаеш какви гимнастики правят само да не ме бодът 2 пъти.... то ръката в кофа с топла вода, то стискане на топка.... наистина се притеснявам за тях като почнат да се суетят и да се препотяват.... Аз не се страхувам от игли и не ми пречи да бодът, не че ми е приятно де, ама те се притесняват повече и от мен. След 2 седмици като ида пак да ги тормозя ще им занеса бонбони Laughing

Забравих да се похваля - вчера купихме 2 ризи, повтарям 2 ризи LaughingLaughingLaughing
Едната черна, другата някакъв никакъв цвят - светло сиво-зелено, дето на мен ми прилича на захабено....
аааааааа и черна вратовръзка Rage Има бели ризи от миналата година и ще ходи на училище облечен като личен шофьор..... Давам му месец да размисли Laughing

# 109
  • Германия
Лейди, остави момчето на мира, остави го да се облича както му е удобно и се харесва.

Момичета, случи ми се нещо странно,
Скрит текст:
явно някой ползва понякога ФБ на Писето.
Преди малко гледам една публикация от преди 8 часа, тръгвам да я лайкна и виждам че Писето я е харесала. Затворих ФБ, така се стреснах в първия момент, сега не мога да я намеря, а не помня в коя група беше

Това време е откачило, днес при нас беше 23 градуса, утре го дават 25. Тоя дето ми е изпратил лятото да си го прибира веднага, МОЛЯ !!!!

# 110
Баба Яка, някой го ползва със сигурност. Често виждам споделени спомени публикувани от нейния профил.

# 111
  • София
Изпуснах вииии.
Но бяхме на чудна Родопска разходка.
Ще навяксвам с четенето тия дни на фона на зимнина, гости и други приятно неща.
Целувки за всички! ❤️
ПС профилът на Писето го ползва мъжът и. 😔 И на мен ми е малко... Не знам как да кажа.... Но явно човекът има нужда.

# 112
  • Германия
Благодаря за информацията, помислих, че аз нещо откачам. До сега не бях забелязала.
Нека го ползва човека, явно това е неговият начин да изживява мъката си. Всеки е различен

# 113
  • при късмета
Бабче, не се шашкай. Аз не бях сигурна дали е дъщеря ѝ или мъжа ѝ но явно е той. Той си има профил, но дъщеря ѝ ми каза, че изобщо не се оправя с него, а на лаптопа ѝ явно профила е запаметен и се отваря без да иска парола. И на мен ми е малко чоглаво, но който и да е, не го прави с лошо
Вале, хубаво ,че се разходихте и си починахте

# 114
Момичета, понеже заговорихте за нея искам да ви споделя нещо. Преди бебчо имам спонтанен аборт. След като разбах, че съм отново бременна ме беше много страх да не се повтори. Малко по- малко месеците минаваха. В пети месец някъде отивам в аптеката до нас и си купувам някакво лекарство за бременноста. Аптекарката ме попита бременна ли съм и се заприказвахме. Стана въпрос за термина ми и тя възкликна, че тази година според китайския хороскоп е годината на Бика. Бебчо трябваше и е телец. Помислих си, че първата покупка трябва да е нещо такова за късмет. И виждам в една група плетен бик. Писах й се оказа, че е плетен от Писето. Поръчах го. Сега е в кошарата при бебчо и всеки път като го погледна се сещам за нея.

# 115
  • гр.Варна
Привет момичета. Имам нужда да споделя чудесна новина. Зетя получи заветната карта за пребиваване в ЕС и днес си купиха билети за България. Най-после ще ги прегърна и двамата Heart Eyes на 21.09.
Сега остава да уредим транспорта за багажа, но и това е почти свършено. И кучето си идва с тях, ще лети милия в багажното в клетка, ама няма как иначе.
Ние в събота сутринта рано тръгваме към Асеновград и се надявам на 5 дни релакс, макар, че такава организация дръпнах с обиколки на района, че е малко вероятно да се случи почиването.

# 116
  • Германия
Стади, колко мила история, а ти по него време май не си писала тук. Всъщност няма значение дали си писала или не, историята е много .... уф, днес нещо ми бягат думите.

Плами, супер, много се радвам. Ей го къде е 21, докато мигнеш и те ще кацнат в Бг

# 117
Момичета Kissing HeartKissing HeartKissing Heart човек е жив, докато има кой да го помни......
Стади Gift Heart
Плами страхотни новини!

# 118
Добро утро!

плами 76 много добри новини при вас.
Стади този плетен сладур все още е на корицата й в ФБ.
Ladybird_ е права,
Момичета Kissing HeartKissing HeartKissing Heart човек е жив, докато има кой да го помни......
Ставам да се приготвям за работа. Хубав ден!

# 119
Оле, оле, каква пълна трапеза, а от школада има и за още един човек. Да побърза!
Добро утро.
Плами, страхотни новини. Брат и снаха пътуват с ръчен багаж, а останалата част си я пращат с куриерска фирма. Давам ти идея. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт