Домакини 77/ На младо вино и сладка раздумка

• 49 968
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Германия
Добро утро момичета,
къде е Валето с красивото кафе?
Няма да се разсърдя и друг да пусне кафе, всъщност щом е кафе, значи е красиво Kissing Heart

Марулке, приятна почивка, децата ти ще са добре, родата - я им объркай плановете. Аз много обичам някой да ми разпределя моето време, но не оставай да работиш, а почивай пълноценно.

# 91
  • при късмета
Добро утро!
Бабче, ето второ кафе, че това на Марулета, явно си го гаврътнала набързо

Марулета, дано са ти напразни притесненията и да си починеш. А родата, понякога така прави, не обръщай внимание
Това откачено време не знае на къде иска да хваща. Долу 1 септември, да живее 32 август
За днес имам за заведа началството на РД и да измисля вечеря, че и да я сготвя

# 92
  • Германия
Леле колко ми се е спяло, че изобщо не съм видяла кафето на Марулета, сега след второто кафе прогледнах.
При нас сутринта имаше такава мъгла, че не се виждаше съседната къща. Сега напече слънце, но си е студено 10 градуса. Но пък как хубаво се спи, не е истина.

# 93
  • София/Севлиево
Добър ден (макар че сега ставам).
Марулета,всичко ще е наред с дъщеря ти,щом и на лекар ще иде спокойно.Ако искаш после може да ми пишеш на ЛС какво ѝ е казал.Моята ПКК цялата бременност е с отклонения,но било нормално.Пък ЦРП по едно време ми бе 15,сега е 7,но аз имам проблеми с една киста на един зъб дето след раждането ще се лекува и затова.
Тези лисички вярно много хитри-защо да ловуват като може и по друг начин да се изхранват.
Честит септември и ако имаме някой именник днес да е жив и здрав!

# 94
Не сте видели кафето,щото малко не беше сложено като хората.
  АГто казал,че всичко е ок,да не се шашка,килата са добре,всички отклонения са в нормата.

# 95
Добро утро!
Вече всички дружно сме в деветия месец LaughingLaughingLaughing
Марулета напълно те разбирам с притесненията Kissing Heart Аз съм от хората, които все за нещо са притеснени.... Всичко ще е наред! Тръгвай към морето, пък в крачка ще решаваш. Ако ти не си направиш желаната почивка - няма кой. Къде във Варна ще почивате, освен при роднини? Стискам палци всичко да е наред с децата ти Kissing Heart
Ние с Кратун ще излизаме за ризи LaughingLaughingLaughing

# 96
Нашето пътуване до Варна е заради юбилей на девера,на 04.09.Първите два дни ще сме у свекърите- за мен това не е почивка.Те живеят в квартал в града,в гарсониера.После сме в къща за гости между Златните и Кранево, на РД.И моите планове бяха да останем после няколко дни някъде в Кранево.На мен ми се искаше и първите два дни от престоя да стъпя на пясъка,но доколкото разбирам ,плановете на фамилията са други.
  Ходейки по роднини,за мен не е почивка.Нямам нищо против да се видим, но те бяха допреди месец у дома.За месец.Аз имам нужда да съм сама и на тихо и спокойно място.Много напрежение сърах,от години не сме почивали,на няколко пъти получавам паник атаки, а тепърва искам да съм в кондиция и да помагам на дъщерята и зетя , ако имат нужда.Искам да изтрия хардиска просто.Затова,гледайки и прогнозата,май ще навивам ММ да не оставаме после,а да се приберем.После ,за два-три дни на Вършец да отида сама,ама съвсем сама.Дори не искам да говоря с никой.
  Оф,ай стига съм ви мрънкала!!!

# 97
Марулета сложно е при теб.... Обаче аз на твое място щях сутринта да стана, да си изпия кафето и да кажа, че имам да пазарувам и излизам с мръсна газ към плажа. В зависимост от квартала хващам автобус към най-близкия плаж и ом, ом, ом,.... събирам енергия Laughing

# 98
Оле, оле, има ли още от гарнитурата за мен? Кафетата ви ги харизвам, че вече ми е късно.
Марулета, дано прегледа мине нормално и тревогите ви са  напразни.

# 99
  • при късмета
Добро утро!

# 100
Добро утро!
Обаче хич не направих добро утрото на сестрата, която ми вземаше кръв.....100 пъти се изпоти милата, но поне на второто убождане стана работа... пък ѝ бях севтето за деня. От първия път почти никоя не успява. Иначе съм с големи, ясно виждащи се вени, обаче химиотерапията им разказа играта.
След малко ще ходя да си говоря с доктора....

# 101
  • София/Севлиево
Лейди,говори ми говори за вени.Имам само една и като ми правиха обременяването с глюкоза я дупчиха 2 пъти и едва се намери на другата ръка за третото място.Ама ходя само на едно място ,където сестрата си ме знае и много внимава.
Надявам се да имаш добри новини от доктора.
И аз днес трябваше да давам кръв за едно специфично изследване,обаче като отидох имаше повече от 20 души и го оставям за неделя-поне тогава няма хора

# 102
Лейди, стискам палци, да си говорите с лекаря само лабави мохабети, от сорта на времето, времето и пак за времето.

# 103
  • при късмета
Стискам палци за приятен разговор с доктора

# 104
Ladybird_ и аз стискам палци!
Днес е едва втория работен ден,  а аз се изморих... Отивам да си направя кафе, че това от мако вече сте го изпили.
Стади не е писала, надявам се че всичко при тях е наред.

Общи условия

Активация на акаунт