Домакини 77/ На младо вино и сладка раздумка

• 49 986
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Германия
Добро утро момичета,
Ма ко, как сте. Бързо да се оправяте. Чудя се ти не беше ли ваксинирана.

..................
 Аз последния път като сключвах брак ................................
Лейди, това ми прозвуча като последния пък като пазарувах, все едно го вършиш това действие често Joy
Как е моята шоколадова любов.

Марулетка, много се радвам за дъщеря ти, че си е в къщи. Да лежи и да си дочака термина. Дано сега вече е по-спокойна.
Браво на момчето ти, оправен е.

Дописвам се, докато се намоткам да кажа каквото искам и Ма ко ме изпреварила.
Радвам се че теста ти е отрицателен. Значи няма да те обявяваме за кралица на темата Joy

# 661
Мако супер! Бързо да подейства АБ и скоро да си напълно здрава! Ти не пита ли лл какво да правите за болничен на тм? Тукашните последни разпоредби са, че двойно ваксинирани контактни над 18+г. не се карантинират /тук няма еднодозови ваксини/.
Браво на майчицата ти Kissing Heart
Бая не сключвам често брак, а периодично LaughingLaughingLaughing Първия път преди 35г. даже трябваше печат от психо-диспансера LaughingLaughingLaughing
Шоколадчо беснее - след седмица ще стане на 3месеца Laughing

# 662
  • при късмета
Бабче, не сме ваксинирани
Калинче, карантинират контактните при нас. Личната каза, че трябва да ни се обадят от РЗИ да ни го съобщят официално, заради положителния тест на шефа. Взимат се данните на тези които живеят с детето и се вкарват в системата. Преди даже кварталния посещаваше адреса, да му махат от прозореца, да видят, че се спазва. Сега май само звънят, някои казват, че телефоните засичат Joy Все едно не мога да отида до магазина без телефон, както правя всеки ден по принцип. Като изтече карантината си взимаш болничния от ЛЛ. Мъжа ми е при моята и тя каза, че понякога няма данни в системата и праща хората да си вземат болничния от РЗИ, дали са ни на шефа резултата черно на бяло, та с него. От РЗИ още никой не се е обадил, вече трети ден, мъжа ми се ядосва, че поне вчера можеше да си отиде на работа, ама стоя вкъщи. Т.е. още не сме официално карантинирани, ама дефакто сме. Да ни имам системата

# 663
  • София
Ма ко, жив и здрав да е мъжът ти!

РЗИ няма потенциала да се обади на толкова хора. Затова е важна личната отговорност. Те може и въобще да не се обадят.
Ние, когато боледувахме , не бяхме в системата, а с домашни тестове. Самокарнтинирахме се, без значение, че никъде не се водехме болни. И то доста повече от 14 дни, защото боледувахме един след друг.
Лейди има предвид, че в Англия ако си ваксиниран и контактен, не подлежиш на карантина. Ако не си ваксиниран, те карантинират, разбира се.
Ма ко, следи се, пий си лекарствата.

От телефона не мога да сложа в скрит текст, не знам как.
Вчера си отиде наш близък. На 59г.Мъчно ми е много, особено за дъщеря му, на която сме кумове. 😔

# 664
Мако да ти е жив и здрав половинът!!! Да си изкарате добре празника!
Щом имаш яснота за болничния - отдайте се на заслужена почивка и приятни емоции - това най-помага за оздравяване!
Преди да се приеме тук ваксинираните контактни да не се карантинират, наш познат се молеше да го "пингва" приложението, че да си стои в къщи Laughing Ама като си е карък - не го "пингва" ни веднъж, а друг познат, който хич не искаше карантина - най-редовно биваше "пингван" Laughing
Вале съболезнования Kissing Heart

# 665
  • Германия
Ма ко, да ти е жив  и здрав мъжа, ма как си го вмъкнала съобщението дребно, дребно, между 2 снимки, пропуснала съм го и се чудя що има пожелания за него.

Лейди, а защо вече не ти искат от психото. Как ги заблуди Joy Да нацелуваш малкия сладкиш от мен. Дългун какво прави, не си писала май скоро за него

Вале, гуш, съболезнования.

# 666
БаЯ по спомен и последния път имах печат от психиатър LaughingLaughingLaughing Имам спомен, че давах кръв, както и че пих кафе в кабинета на приятел психиатър и приятелка рентгенолог преди да ми сложат печати Laughing ЛЛ /която също ми беше дружка/ каза да имам печати, а пък дали ги изискавт - не знам, или тя самосиндикално реши да си "върже гащите", че ще даде заключение на медицинското на съмнителен субект LaughingLaughingLaughing
Обаче на времето се ходеше до психо диспансера да те проверят дали не си регистриран там.
Дългун бори химията - Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична.....

# 667
Добро утро! Благодаря за почерпката , МАКО, да ти е жив и здрав половинът!
    От сърце желая да се оправяте бързо!!!
   При нас вали,вали,вали.
    Щерката и кучето пазят дивана,всички други сме на работа.Аз до обяд,после ще се пазарува,чистене,готвене.....

# 668
  • София
Привет, момичета!
Наспахте ли се, изпихте ли си кафето?
МА КО, Честит празник! Да ти е здраво момчето, да има късмет и успехи. Добри са новините от теб, дано и занапред да е така.

# 669
А, добър ви ден.
 Ма ко, да е честит ТМ. Здрав, успешен и обичащ да е.
Зарадвахте ме с много добри новини, дами. Супер.
Вчера на щерката вадиха двата долни мъдреца и не бях кондиция много, много. За това не съм писала, но се радвам на всички хубави новини. Карамелка, до сега май не сме имали булка в темата..... Или съм зле с паметта....

# 670
Ма ко - честит ти рожденик! Жив и здрав да е!

Относно пср теста - вземи си пак домашен антигенен и след 2 дни отново си направи. Понякога наистина излизат отр., а пък си болен от ковид. Такива случаи около мен, колкото искаш. Просто ако шефът е положителен, а ти имаш типичните симптоми, шансът да е нещо друго е направо нулев. Ако правилно съм разбрала, че шефът е положителен, нали? Важното е да се оправяш обаче! Hug

Марулетка - абе в къщи и стените помагат са казали хората! Щерката като се успокои и като лежи и ето къде е декември. А и браво за сина! Оправно е детето!

Вале - съболезнования! Кошмарен вирус...

Мария - как е щерката днес? Че защо и двата едновременно? На приятелка в Канада бяха й извадили и 4-те в един ден и след това 2 седмици не можеше да си отвори устата. Ядеше само пасирана храна със сламка.

Дългун бори химията - Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична.....
Ох, не мога.... JoyJoyJoy Борбата била епична, хаха. И аз не я долюбвах пустата химия, ама физиката ми се отдаваше.

# 671
  • Германия
...................
Браво на него, ще победи накрая, той е роден победител.
Аз като ученичка изобщо не се борех с предметите, сдавах им се доброволно. За мен имаше само математика и нищо друго. Исках да има училище, в което да се учи само математика.

Мари, бързо да и минава на щерка ти. Като ви чета с тия мъдреци, добре, че аз нямам зачатъци на туй чудо. Стигат ми проблемите с всички останали зъбаци.
Сега ще почвам да проучвам зъбари в България, че при мен трябва хирург да вади всички налични зъби, половината са счупени до венец, даже на 2 венеца се е затворил отгоре. И после ще правя бабешки ченета или ще видим. Я ако някой е по запознат да даде едно рамо с информация и цени.

# 672
Мария как е принцесата днес?
БаЯ тук може само математика да се учи в 6-та форма, обаче Дългун реши, че не иска математика, а му беше най-силния предмет......
За добър университет ти трябват 3 А-нива - аз натисках за математика, висша математика и IT. Обаче Дългун реши биология, химия, психология.... Беше се тръшнал, че не схваща задачите по химия и имахме разговор на "високо" ниво докато му набия в кратуната, че това е чиста математика - имаш формули, имаш неизвестни, съотношения, проценти.... Като поразмисли - схвана LaughingLaughingLaughing стигна до извода, че били лесни.....
Толкова усилия положих да го убеждавам, че всичко е математика.... Наистина ме е яд, че не учи математика....

# 673
  • Германия
Лейди, за яд си е, ама остави го, нека да върви по неговия път, може би има нещо на предвид. Успех му желая в това, към което се е насочил.
Ели и тя не се разписва, как е малкия сладур.

Чакайте за малко да ви пусна двете жилетки, където ги плетох за 2 сестри. Ама да знаете, че снимките не са много добри и не се вижда цялата им красота, защото не ги правих за модели, а просто така ги щракнах. Ще видя някой път като са с тях да им направя фотосесии
Скрит текст:
People Dancers

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 09:21 от Баба Яка

# 674
  • в сърцата на децата <3
Ма ко, честит ти рожденник, да е жив и здрав, много да те слуша!

Общи условия

Активация на акаунт