Мнения за гимназии в Пловдив - 2

• 45 334
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
И колко е мин за момичета в хуманитарната с английски? Аз също нямам седмокласник, но следя активно.

# 541
  • Пловдив
В крайна сметка нищо спешно няма, ще видим утре какво ще дадат от РУО.

# 542
  • Пловдив
И колко е мин за момичета в хуманитарната с английски? Аз също нямам седмокласник, но следя активно.
Тази година е 408.5.Миналата е бил 403..75 по спомен от тези дни

# 543
Нашата девойта също е приета в ХГ с АЕ. На 0,50 точки е от последното прието момиче в Руската с НЕ, а това и е предно желание. Ще участваме във второто класиране, дано има късмет, въпреки че вече започвам да си мисля, че с АЕ ще и е по-комфортно отколкото да започва два нови езика.

# 544
  • Пловдив
Нашата девойта също е приета в ХГ с АЕ. На 0,50 точки е от последното прието момиче в Руската с НЕ, а това и е предно желание. Ще участваме във второто класиране, дано има късмет, въпреки че вече започвам да си мисля, че с АЕ ще и е по-комфортно отколкото да започва два нови езика.
Моята не иска да чуе за НЕ.На второ желание беше писала паралелка с испански,но  се радвам,че я приеха това,което желае..Успех каквото и да решите

# 545
  • Пловдив
Ще започне с един нов, а вторият се започва в 9 клас.
С АЕ на някои им е комфортно докъм Коледа. После, не работиш ли сериозно, и там става дискомфортно.

# 546
  • Пловдив
За МГ с АЕ минималният бал за момичета е 408.5, за момчета 418.25. Компютърна графика - 470.75.

# 547
  • Пловдив
На Системното програмиране в МГ колко е минималния бал?
Тази година ком.графика е с доста по-висок бал от минали години. Към 15 точки нагоре.

# 548
  • Пловдив
Системно програмиране - 454.75.

# 549
  • Пловдив
Като цяло баловете са по-високи в горния диапазон и по -ниски в долния. Руската е главоломно надолу, само испанската паралелка е с  малко над 10 точки нагоре. Английската е нагоре с 5 и малко точки. Общо взето непредвидими желания тази година.

# 550
  • Пловдив
renydent, вие в английската с какъв език сте приети?

# 551
  • Пловдив
Девойката е писала само английски. Имаше напъни за немски, но всички дружно я разубедихме. Като толкова иска да го учи има частни уроци. 3 езика ще станат много.

# 552
  • Пловдив
413.50, за момичета, руски език с НЕ. Руски с английски не сме писали и там не знам колко е. Т.е. немски с руски.

# 553
Добро утро, може ли линк към Мин и макс баловете на гимназиите в Пловдив?

# 554
  • Пловдив
Балът за момчета е изненадващо нисък за ИтЕ -349 и ФЕ - 353. Разликата с миналата година е повече от 10т

Общи условия

Активация на акаунт