Мнения за гимназии в Пловдив - 2

• 45 360
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
И аз не бих пуснала детето си толкова далеч, но разсъждавам от моята камбанария на живеещия в голям град. Сигурно ако бях живяла в малък град, щях да мисля по-различно. И в училище имах доста съученици, които пътуваха, и в университета. И като се замисля, наистина, като че ли бяха по-самостоятелни от мен и пак, до мен да са…Хубаво, че щерката, вече сама решава и не и се бъркам. Само подкрепям.

# 526
Като всяка майка и аз си имам своите страхове и притеснения. Трудно ми беше със сънът ми, но като видях че той свикна и се приобщи. Като видях че мирогледа, перспективите и самото му мислене се промениха съм малко по спокойна за него. Когато той излезе от вкъщи намирах упора в нея ( вкопчих се в нея както тя казваше). Сега не можете и да си представите колко ми е трудно само като си помисля че и нея няма да я има вкъщи. Някой беше писал за преместване с тях в града. Да това е опция, но при нас няма как да се получи. Трудно е най вече за майката, защото децата свикват и се приобщават, а майката се побърква от мислене. Но като всеки родител мисля първо за тях и за това че трябва да им дадем старт в живота. Както казах вече всеки има право на мнение и си преценя кое е най добро за семейството му

# 527
При вас излезнаха ли баловете отстрани при желанията?При мен все още са 0

# 528
  • Пловдив
При вас излезнаха ли баловете отстрани при желанията?При мен все още са 0

То си пише кога ще се попълни тази графа. Няма да останат с неизчислен бал, спокойно.

# 529
Имах проблем при подаването на желанията и затова се притеснявам, явно напразно.

# 530
Вече се виждат баловете Simple Smile хайде стискаме палци на децата !

# 531
След година ще имам седмокласничка, но идвам при вас да чета мнения. 😁

# 532
След година ще имам седмокласничка, но идвам при вас да чета мнения. 😁
Не си го причинявай още от сега 😁

# 533
  • Пловдив
Joy А аз така да се радвам, че приключваме със седмокласната одисея.

# 534
Joy А аз така да се радвам, че приключваме със седмокласната одисея.
Още съвсем, съвсем мъничко остана…

# 535
  • Пловдив
Фами, в кое училище сте приети?

# 536
  • Пловдив
Май, само РУО София е публикувало справката за минималния и максимален бал по паралелки. В Пловдив поради "по-големия брой"  на участниците Thinking ще се наложи да изчакаме до 12.07 крайния срок.

# 537
  • Пловдив
Отвори Профила. В таб желание са дали минимални балове за паралелките, които сте изброил. Вижда се колко точки ви делят от предните желания, ако детето не е класирано по първо.

# 538
  • Пловдив
Благодаря dundi73 нямам седмокласник, следя темата заради един бъдеш шестокласник. Интересно ми е дали МГ-то ще е с най-висок бал.

# 539
  • Пловдив
Тази година  в Хуманитарната с АЕ  мин.бал е скочил с 4.75 точки.за момичетата.Това е може би заради по -високите резултати по БЕЛ тази година.В някои от желанията ни виждам бал нагоре,в други надолу...
Сега  тъй като момата е приета в Хуманитарната ,ще почвам да чета отзиви.Дано и е на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт