Морето, слънцето и ярките звезди, предвещават ни две черти ! ~бебеправене 394~

• 31 651
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, благодаря Ви. 💕АМХ може да се подобри със добавки илекарства ли? Остава надеждата ми в доктора. 😔 Знаех си аз, че нещо не е наред. 😥🤗
Имам ли шанс за естествено забременяване.

# 76
Добавките са за качеството на яйцеклетките, да бъдат възможно най-добри и годни за оплождане. Имаш шанс, разбира се, ти доколкото си спомням си млада. Не го знам този лекар, който посещаваш, но дано ти помогне. За Калчев знам че се занимава много с ендометриоза и е наистина добър. Аз няма да спра да си го хваля, защото забременях след 2 срещи с него.

# 77
В този ред на мисли има ли тема за новата клиника на Калчев?

# 78
алисън ❤️❤️❤️❤️ да на 24 съм ММ на 25.

# 79
Колко си млада миличка,аз какво да кажа като съм старо куче 86-та година . Ще станат нещата сигурна съм . Всичко изглежда наред,защо не опиташ една ин витро процедура . Може и да стане ,но преди това се консултирай с ендокринолог за ТСХ.

# 80
Прави ми вречатление как масово се препоръчва да се направи ин витро… Ей тяка. Хоп и айдеее. Хора, това да не е като да си купиш гащи!!!? Да, ин витро, но ако преди това си опитал други неща, които не работят… Хормони се регулират….

# 81
Литълче❤️❤️❤️❤️
Да уточня, не бързаме с инвитро защото моят лекар не бърза. Това са 6м не 1 година, че да не се получи. След 1 година, ще правим цветна снимка. Не е фен, на такива стимулации без да открие причината защо не се получава.
Инвитрото не е лека процедура (финансово и психически). Първо се открива причината, до 1 година не стане ли тогава. Аз заради това избягах от Попов.

# 82
При кой лекар си и къде ?!

# 83
Круела, при нас почти неусетно мина година. Док също не бърза и изобщо за момента не се коментира, защото се търсят причини и се опитват други неща, та съм съгласна

# 84
rose1986 Др Дойчиновски във Вита , чудесен специалист и преди всичко човек. ❤️

# 85
Круела, не се шашкай и най-вече не си тълкувай сама изследванията. Щом имаш доверие на лекаря си, остави го да си свърши работата. Прави са момичетата, че хормоните могат да се регулират и да се наредят нещата. А възрастта ти е само плюс, времето не те пристиска още. Не казвам да го караш спокойно, защото си млада, а да не се отчайваш и настройваш излишно. Работите по въпроса, следите нещата и каквото хванете, че не е наред, ще го лекувате 🤗

# 86
rose1986 Др Дойчиновски във Вита , чудесен специалист и преди всичко човек. ❤️
Много добър човек е, но аз бих потърсила репродуктивен специалист.
С цялото ми уважение към него, следила съм бременност при него.

# 87
Морксо момиче, аз само да добавя че ще е хубаво да си коригира нивата на Б витамин и Д(мисля каза, че са ти ниски). Не за друго, но оттам идва и депресията, те могат да са причина.
При мен не бяха те проблема, но принципно оказват влияние. Виж как са стойностите и се консултирай какво добавки да пиеш за да си набави тези витамини. Те са много важни, едни от най-важните.

# 88
  • Замък сред облаците
Aa за кое искаше да се включа че четох по диагонал и не схванах Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Круела имаш нужда от корекция на Тсх и Пролактин, най вероятно имаш и СПКЯ, всички те се коригират с хапченца и диета. Както казаха момичета добър еднокринолог.

Според мен МЦ може да даде отклонение, но чак толкова едва ли.

За приема на фолиева киселина при MTFHR мутация как спира усвояването на фолат и токсикира организма Simple Smile

Моят Ц тръгна най-сетне снощи към 21ч, така че го разписвам с днешна дата. Нямам търпение да се върна в играта. Днес роди и една приятелка, която години наред имаше функционални кисти, наскоро откриха проблеми с ЩЖ и за капак преди 10-11 месеца изкараха с мъжа й ковид. Е, получават се нещата ❤

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 18:32 от АА

# 89
Всеки ден научавам нещо ново благодарение на всички вас... примерно, че не всеки със СПКЯ има кисти. Сега разбирам доста неща, които се случиха. Hug

Общи условия

Активация на акаунт