Морето, слънцето и ярките звезди, предвещават ни две черти ! ~бебеправене 394~

• 31 508
  • 769
  •   1
Отговори
# 60

Момичета някой от резултатите излязоха. Пролактина ми е висок, другите стойности не знам, как се разчитат.
Какво означава това, притеснена съм докато Дойчиновски отговори. 😕
Чакам да излязат 17OH, progesterone, AMH, INHIBIN B.

# 61
Круела, не съм спец, има момичета, които по-добре ще ти обяснят. ТСХ ти е високо. При забременяване се гони под 2. Предполагам това говори за нещо, което не е окей със щитовидната. Може и да е завишен от М. Те затова препоръчват на чист ден. Не знам колко достоверен е… Ама пък чак толкова.
А за пролактина - да си правила секс тези дни? Преди да се изследва гърдите не трябва да са пипани минимум 24ч. Иначе висок пролактин също действа като естествено противозачатъчно

# 62
Круела като ти излезнат всички резултати, ти препоръчвам консултация с добър ендокринолог, не само с АГ. За пролактина може да се завиши от много неща. Има условия, които се спазват преди взимане на кръв. Обикновено се пуска поне още веднъж, за да е сигурно, че наистина е висок. Иначе май имаше връзка между него и ТСХ (който при теб също е висок) Нищо страшно няма, важното е че си хванала нещата и ще вземеш мерки ако се налага.
Честита нова тема Нека има много двийни чертички в нея 🍀 На новите добре дошли и бързо към отчетните! Марго, Мандария, Бранди, Кактус, Билийв, Раули, Литъл и всички "по-стари" имена, имате специални палци и синичък шавлив прашец от мен 💙💙💙

# 63
Cruella, TSH е високочко, Ft4 е ок, FT3 не е оптимално, пиеш ли изкуствен хормон за ЩЖ? Съотношението FSH:LH трябва да е 1:1 уж. За пролактина спази ли необходимата почивка?

# 64
Бъбълс да. Не, не приемам никакви хормони.
Литълче не, не сме правили секс.
Когато попитах доктора дали да изчакам да ми свърши М, той каза да ги пускам всички на веднъж и, че няма проблем. Знае, и че днес ми 3ти ден от М. ММ ще ходи на спермограма в понеделник.

# 65
Круела, за мен резултатите от изследванията за ЩЖ не са достоверни, защото са правени по време на цикъл. Повтори след седмица. За пролактинът трябва поне 15 мин да полежиш на кушетката в лабораторията, да не си под стрес и да не са пипани гърдите.
Скорошен успех ти пожелавам!
Алисъъън ❤️❤️❤️

# 66
Да се включа и аз по темата с Пролактина. Завишения Пролактин подтиска работата на щитовидната жлеза и затова е възможно иTSH да е завишено.
При висок Пролактин е възможно да липсва овулация.

# 67
Круела, потърси добър ендокринолог. Всичко може да е взимосвързано, но пък и всичко се регулира с правилно лечение. За пролактин и тсх съм съгласна, че има влияние МЦ. Правила съм ги в един месец по различно време и при мен дадоха завишение на трети ден от Ц.

# 68
Благодаря на всички Ви🌹❤️. m-angel Май месец бях на фолкуметрия имах овулация. Сега на 8ми сме на преглед, имаме уговорката с док да проследи О, защото тогава ми е точно 14ти ден. Стискайте ми палци, че ще изперкам..😔
Когато ми дойде тези дни, се разплаках много. И се ядосах, защото вече е 6м. Усетих късно вечерта, че трябва да пиша на доктора за изследвания, а явно е имало защо.Чакам си прегледа с нетърпение, че мразя да стоя в неведение.
Благодаря Ви, грабя си от прашеца.👣💞💕 Гуш за всички ви. 🤗

# 69
  • София
Aa за кое искаше да се включа че четох по диагонал и не схванах Stuck Out Tongue Winking Eye

Круела имаш нужда от корекция на Тсх и Пролактин, най вероятно имаш и СПКЯ, всички те се коригират с хапченца и диета. Както казаха момичета добър еднокринолог.

Според мен МЦ може да даде отклонение, но чак толкова едва ли.

# 70
Маце оперирана съм от ендо. Миналата година. Последния път на преглед нямаше кисти.

# 71
Маце оперирана съм от ендо. Миналата година. Последния път на преглед нямаше кисти.
При СПКЯ не е задължително да има кисти. Предвид резултатите от изследванията ти си потърси читав ендокринолог.

# 72
Момичета излезе ми AMH плаче ми се AMHP-Антимюлеров хормон Плюс       0.874       ng/ml 😥

# 73
Ей, недей сега да се шашкаш. АМХ се коригира с добавки, имам познати с много ниски нива и успяха с добра стимулация. По принцип високите нива на FSH реферират с нисък АМХ. Пак казвам всичко е взимосвързано и поправимо. Не губи кураж.

# 74
Круела щом имаш ендо и си даже оперирана, е нормално да ти е нисък амх. Той сам по себе си нищо не значи, важното да имаш антрални фоликули и да си имаш овулация всеки месец. Ако не са ти брояли антралните, направи го на 2-3 ден от МЦ. Той и ФСХ ти е тръгнал нагоре, ама аз забременях с ФСХ 14, а други и с по-високи стойности. Все пак бих ти препоръчала да оправиш нещата с ТСХ и да почнеш добавки за яйчниковата функция ( аз пих - вит. А,Е,Д, В комплекс, МВИ, Ubiquinol, Таурин+R-ALA+PQQ) Всичко ще е наред, успех 🍀

Общи условия

Активация на акаунт