Морето, слънцето и ярките звезди, предвещават ни две черти ! ~бебеправене 394~

• 31 508
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
Следя една жена в инстаграм, motherhoodinbloom_ , тя преди месец и нещо прави инвитро, забременя, но ЧХГ спадна и загуби бебенцето… на следващия цикъл мисля се падна направиха нова процедура, още веднага започна да качва супер позитивни сторита, отброяваше г.с 3та, 4та, и през цялото време повтаряше, че докато не се докаже обратното тя е бременна. Снощи качи вече стори със супер бледа втора чертичка.
Та каквото си привлечем като енергия това ни се случва. Пожелавам ти, Мандариа, да я буташ тази количка с твоето бебенце скоро!

# 46
  • Замък сред облаците
Бъбълз, аз пих инофолик комби без СПКЯ. При първата опаковка забременях 😄  Тази пролет като подновихме опитите след аборта, също пих. Сега го отчитам като грешка заради съдържанието на фолиевакиселина, че аз нали съм с мутации и Б витамините трябва да взимам директно метилирани, т.к обикновената фолиева блокира рецепторите за усвояване.  Можеш да се огледаш за варианти на мио- и д-хироинозитол и отделно да взимаш метилфолат ако имаш притеснения. На мен лично инофолика ми се отрази добре на овулацията (съдя по обилната ЦС), просто това с фолиевата в него в моя случай не е ок.

# 47
Ема Удхаус, благодаря ти, че сподели! Много надежда ми даваш, че и аз ще се справя. Надявам се никога повече да не те застига тази гадост. Иначе и аз знам, че има бременни момичета на АД, и знаейки какъв ужас е това, мога само да им съчувствам, но аз ще опитам все пак да ги спра, пък то ще си покаже. Наистина ако не сега, кога?!
Ковид аз пък го карах ноември, леко - само хрема и без обоняние. Сега пусках изследвания за ЩЖ и проверих и антителата - зеро, нищо не е останало.

BeautifulSoul, наистина най-доброто предстои. Аз отключих ПА след една диета, бях слаба и хубава, но цикълът ми спря и се започна ходене по мъките. Абе не искам да си спомням даже, ще гледаме напред положително, и аз вярвам, че човек малко или много привлича каквото мисли.

Мандария, пожелавам ти скоро да возиш твоето детенце в количката. ❤

# 48
обикновената фолиева блокира рецепторите за усвояване. .....
просто това с фолиевата в него в моя случай не е ок
Какво означава това? В почти всички поливитамини има обикновена Фолиева. Аз вземам Прегнакеър и отделно Топ фолат, защото също имам мутация. Значи ли, че така се губи ефекта от метилираната?

# 49
Благодаря за отзивите! Аз стартирам с инсулин 12 на гладно, мисля да пренебрегна метфогамата за момента и да остана на инофолик. А еднокринологът просто ще сменя, щом чувствам съмнения.
Спазвам последните месеци диета и отслабвам, и се чувствам добре. Попаднах на информация за ОГТТ, че трябва да се направи седмица след хранене всеки ден с въглехидрати поне 150гр дневно и самата вечеря преди натоварването да има въглехидрати, аз не съм спазила нито едно от двете. Ще повторя някои от изследванията след месец, за са си потвърдя резултатите и да спра да се съмнявам в лекарите. Grinning

# 50
  • Замък сред облаците
Мацето, ще се включиш ли в разяснението като малко по-веща от мен?

Di@, ако поназнайваш английски това може също да ти даде инфо: https://www.oatext.com/the-hazards-of-excessive-folic-acid-intak … l-perspective.php

обикновената фолиева блокира рецепторите за усвояване. .....
просто това с фолиевата в него в моя случай не е ок
Какво означава това? В почти всички поливитамини има обикновена Фолиева. Аз вземам Прегнакеър и отделно Топ фолат, защото също имам мутация. Значи ли, че така се губи ефекта от метилираната?

# 51
Благодаря за тоновете прашец(по-специално на Ирен❤️)!
Добре дошли, на новите момичета! Дано скоро да се похвалите! 🍀
Нека в тази темичка има още повече плюсчета от предишната!!! 🍀❤️☀️

# 52
Цопкам и аз в новата ни темичка. Heart Eyes
Добре дошли на новите и за кратко!! Flowers Four Leaf Clover

Аз вчера си поръчах лентички за О и започнах да меря и БТ пък да видим какво ще ни донесе септември. За мен минава супер бързо този месец покрай започването на учебната година и се надявам да не ми остане време за натрапчиви мисли. Остават ми още 4 дни отпуск и се качвам на въртележката Sweat Smile
Щях да си записвам час при моят АГ, но за 12 минути съм изпуснала всиииички часове Scream, но каквото такова. Може би е по-добре така.

# 53
Добре дошли и от мен на новите момичета! Пожелавам ви да не се задържате дълго при нас!
Имуноложката препоръча и на мен мио инозитол, нямам СПКЯ, но според нея може да се отрази само положително на броя оплодени Я при следващото инвитро. На своя глава бях пила 2019 няколко месеца 2х2 гр, както препоръчва Денис и доста ми беше свалил ЛХто, та получих мъмрене от тогавашна репро клиника, и от тогава само този, който е във ФХ Про съм приемала, може да му дам още един шанс.
Манди, харесва ми нагласата ти Heart Eyes Аз пък упорито не хвърлям няколкото дрехи за бременни, които бях купила 2019, все ще ги употребя някога.
За положителното мислене на теория е лесно са се говори, но след години неуспехи, борба и загуби е много трудно на практика да се получи. Стискаме зъби и не губим капчицата надежда, друг начин няма.

# 54
Опп хелоу и от мен! В софийската лудница чак сега стигнах до форума, нямам търпение да се изнесем пак за още седмица почивка. Благодаря за темата и за орисването и добре дошли на новите ни попълнения Simple Smile и ние работим вече активно. Септември, ако няма бебе, ще има консултации поне да видим как е положението с хормони и тн. Исках да попитам има ли в темата двойки с мъже над 40 и вярно ли е че при тях зачеването отнема доста повече време?

# 55
licorne, моя мъж беше на 41г, аз на 31,когато забременях със сина ми. Тогава стана от първия път. Сега, година и половина по-късно нещата не се получават вече 5-ти месец, но аз напълнях, той прекара ковид тежко с всичките му усложнения и правим секс рядко, така че не знам от какво е.. Предполагам, че при всеки е индивидуално.

# 56
Приемате ли нови попълнения в тази тема. От град Кричим /обл. Пловдив / съм на 34 години ,майка на 3 сина-големия 2011,втория 2014,третия 2018. Опитваме за 4-то бебче с огромната надежда за момиченце вече 10 месеца ,последните 3 следени овулации при АГ ,2 от тях фоликулна киста ,1 овулация и този киста на corpus luteum,на жълтото тяло,което не знам дали значи че съм имала овулация ,но ще се разбере след 12 дни .Grinning

# 57
licorne, и моят план майче натам върви.. Това ще ни е 7 месец опити, но не ми се чака година.
На майка ми втория мъж беше 40+ когато забременя с първото ми братче. В последствие разбрах, че им е отнело повечко време, но не съм я разпитвала колко и какво са предприели. Второто ми братче (1г след първото) беше изненада Smile мислеше, че навлиза в менопауза, а се оказа бременна и роди малко преди 40тия си рожден ден.
Според мен е индивидуално. Ако всичко е наред, може да се получи по-бързо и от с мъж на 25-30г примерно.

rose1986, добре дошла и бързо да се изнасяш в отчетената Flowers Four Leaf Clover Поздравления за решението ви и кураж!

# 58
Много успешна да е новата ни тема, стискам палци на всички.
Добре дошли на новите момичета.
Моя мъж е на 42г, според мен е важно общото здравословно състояние на организма. Има мъже под 30 който са по - зле. Строго индивидуално е. Както има и жени с намален яйчников резерв под 30.

# 59
Знаете ли каква е разликата между киста на неспукан фоликул и киста на жълтото тяло?! Първата снимка е от 24 и показва фоликул 21 мм,а вчера 3 дни след това виждал киста на жълтото тяло 35 ММ .

Общи условия

Активация на акаунт