Пазаруване от Amazon - тема №98

• 61 536
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • Сф
Някой ще пуска ли поръчка от френския? Искам да поръчам нещо малко, но не ми се плаща цяла доставка до Бг.

Иначе докато цъках във френския склад ми излезе съобщение за 8 евр при топъп от мин 80 евр

https://www.amazon.fr/b?e=UTF8&node=20227259031&ref=FR_I … Mobile_Priceblock

# 286
Кой инстантпот препоръчвате?

# 287
  • Варна
И аз се сетих защо не обичам да пазарувам от Франция, още съм им обидена на Ларедут за дикриминацията накрая, как ми го припомнихте!!!
За пръв път ми се случва да ми откажат нещо от склада, под предлог, че не могли да го доставят... как пък толкова години и хиляди неща, поръчвани от английския и немския амазон, един път не се случи! Има го, естествено, даже складово, но на съвсем друга цена...

# 288
  • София
И аз се сетих защо не обичам да пазарувам от Франция, още съм им обидена на Ларедут за дикриминацията накрая, как ми го припомнихте!!!
За пръв път ми се случва да ми откажат нещо от склада, под предлог, че не могли да го доставят... как пък толкова години и хиляди неща, поръчвани от английския и немския амазон, един път не се случи! Има го, естествено, даже складово, но на съвсем друга цена...
Какво означава, че не могли да го доставят? Не сте били на адреса или се е загубило по път? Искайте пояснение и изтъкнете, че продукта е наличен, дори и от склада и не разбирате причината за недоставянето му!

# 289
chockolina, на мен, след като им писах един възмутен мейл, ми предложиха да си поръчам пак стоките и те да ми върнат разликата от по-високата цена до тази, каквато е била на промоцията. Моите стоки обаче ги имаше на същите цени и не се възползвах от тази оферта. Само дето втория път ги пратих до Германия.

# 290
  • Варна
Не са могли да го поръчат, а не че не са могли да го доставят на моя адрес (бях дала немски адрес и всичко останало от поръчката вече е получено там).
Писах им веднага ядосан е-мейл, но то и обслужването им не е като на другите амазони Simple Smile Нищо не можели да направят, защото става въпрос за стока от склада... да съм го поръчала отново. Пък то вече няма 30% намаление...

Карай, не беше нещо жизненоважно, просто ми потвърди желанието да избягвам френски сайтове отново. Иначе пък цените в склада с 30%  бяха по-ниски от тези, които са сега в немския.

# 291
Кой инстантпот препоръчвате?
Имам Instant Pot DUO 7-в-1 5,7 L от две години и Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER 8 L от почти година. Доволна съм и от двата, но все по-често ползвам  втория заради запичащия капак.  Не го ползвам като AIR FRYER. Изобщо не ми е удобен за пържене.  Имам такъв като отделен уред  с вместимост 5,5 L.
Правилният избор зависи от вида и  количеството храна, които ще готвиш.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 14:30 от Мари-ана

# 292
# 293
  • Бургас
Някой използва ли робот за миене на прозорци на cecotec, да даде мнение ?

Чудя се на някой от тези двата:

https://www.amazon.de/-/en/Cecotec-WinDroid-Cleaning-Intelligent … f_=pd_gw_cr_cartx

https://www.amazon.de/-/en/WinDroid-Connected-Vibrating-Intellig … gw_ci_mcx_mr_hp_d

# 294
Аз купих първия от испанския Амазон.  Чакам да пристигне.

# 295
  • София
Вчера получих поръчаната прахосмукачка Bosch , състояние много добро. Кашона беше отварян и лепен, но прахосмукачката не е ползвана. Всичко е чисто ново, без никакви следи от употреба. Пробвах я набързо. Турбочетката ми идва малко по-шумна, но се справя добре. Доволна съм.

# 296
Прерових целия склад и нищо не харесах изгодно. От доста неща имам нужда, но явно няма да са от там. Забелязах, че само на накои артикули ми дава, че не могат да се доставят до България. Предполагам са локализирани в Англия и това е причината.

# 297
Вчера получих поръчаната прахосмукачка Bosch , състояние много добро. Кашона беше отварян и лепен, но прахосмукачката не е ползвана. Всичко е чисто ново, без никакви следи от употреба. Пробвах я набързо. Турбочетката ми идва малко по-шумна, но се справя добре. Доволна съм.
И аз я получих, много ни хареса като бижу е и много мощна. Само че нямам книжка за употреба!

# 298
В тази връзка, може ли да споделите как ползвате робота Румба 605 ? Колко време зареждате ?
Струва ми се че вече преди да пуснат 20-30% вдигян цените. Може би и навярно не на всичко, но на доста неща ...мои наблюдения.

# 299
  • София
Пепина, имам и книжката, но не съм я отваряла. Ако искаш нещо, ще ти снимам. Тук намерих инструкция

Общи условия

Активация на акаунт