Пазаруване от Amazon - тема №98

• 60 775
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета, чета ви от доста време насам. Поръчвала съм от Амазон 2 пъти до сега. Имам въпрос Simple Smile Искам да взема на моето момиченце такъв Магнитен конструктор

Скрит текст:
Купувала съм магнитни конструктури на Magformers. Като цена са скъпички, но съм ги издебвала намалени или като нови складови. Просто си харесайте конструктури и ги следете в кошницата, моите не са купувани на Черен петък.

# 496
  • Sofia
Цитат
Влизаш в сайта им и там трябва да има ,да се смени адреса с друг!

Исках да сменя адреса за доставка на пратка пътуваща с UPS и когато се свързах с тях ми казаха, че само изпращача има право да го направи.

Пращала съм и пратка на вече променен адрес на Габко, но някой я беше получил и си останах с похарчените пари и без покупките. Така че по- добре да не могат да я доставят, поне ще върнат парите.

Здравейте, някой сблъсквал ли се е с такава ситуация. Поръчаш бебешко спално чувалче от Амазон Германия, но се оказа, че продавача го изпраща от Китай. Свързах се с доставчика ( Габко) и те ми казаха, че потенциално това може да създаде проблем, т.к. ако бъде задържан на митница трябва лично да го освободя ( което няма как да стане).

Имали ли сте такива ситуации и какво предприехте? Благодаря!

Преди доста години имах такава пратка от САЩ. Габко не я освободиха, след като изтече срока на митницата, върнаха пратката на изпращача, а той ми върна парите без транспортните разходи.

# 497
  • Варна
отчаяно търся една раница. Няма я никъде. Попаднах на този сайт-уж го проверявах тук и там-пише че е ок. Но нещо ме гложди, че изглежда доста дървен.
Може ли идеи къде проверявате сайтовете?

https://www.cis-rhone-alpes.fr/ProductDetail.aspx?iid=342629327&pr=59.99

# 498
За сайта - нищо не мога да кажа, но точно този модел раница на Dakine не е най-удобният. По-специално кройката на презрамките, които не са разделени, а имат едно заоблено изрязване в горната част, което е твърдо и направо убива на врата. Подходящи са само за по-висок човек,  при когото презрамките могат да се отпуснат и въпросното изрязване да не му идва на врата, но все пак и раницата да не му опира на задника. Добре, че си имаме един 185-сантиметров, на когото му е добре. Но за малкия ми син, за когото я взех, а и за мен, която съм 170 см, е много неудобна.

# 499
На Контакти има само някакъв смотан имейл. Коментарите 4-5 наброй и все от 25, 26 и 27 септември. Не бих поръчаля никога от този сайт.

# 500
Бях поръчала от склада един готварски плот. Хрумна ми да го пусна до адреса на едно приятелче в Германия, че не е някоя дреболия,  за която да мога да махна с ръка. Днес най- после го е получил - огромен кашон, вътре подпълнен с амбалажна хартия, оригиналният- полуразкъсан,  но най - важното - плотът с огънати алуминиеви лайсни от двете страни. Направо го е върнал на куриера. Разочарована съм много, обаче хубаво, че не го викнах до Бг. Angry

# 501
# 502
  • София
Въпрос за подарък поръчан от Амазон.
Ако поръчам нещо за подарък, какви данни се попълват?
Адрес и име на получаващия ли?

# 503
  • Сф
Да. И ако отбележиш, че е ппдарък, няма да сложат фактурата вътре. Понякога даже е възможно да го пратят с празнична опаковка, но не е налично за всички артикули

# 504
  • Майничка
Празничната опаковка обаче се плаща отделно.

# 505
Можеш да напишеш поздравление/пожелание, което е безплатно. Просто като го получи да знае от кого е Simple Smile

# 506
zvanche, ако имаш вариант да разшириш периметъра на марка и модел боти, може да се разгледа предлагането в обувки. бг, поне е по-лесно и бързо връщането.
Скрит текст:

# 507
Пристигна ми апарата за кръвно на omron ,който бях поръчала от склада.Работи си.Беше в състояние-като нов.Действително дори батерии си имаше.Нямаше фолио на дисплея и лепенка на кутията.Подразних се защото беше разкъсана кутията на амазон външната и то на две места яко.Много мразя да ми ровят в пратките.Не направих проблем ,защото получавам с еконт и нямам идея кой го е направил,то не е за първи път.Да имам претенции ,ама ако си вземам нещата от Габиели склад.Сега и да питам ,всеки казва- аз не съм ,то така си беше.
Важно ,че всичко си работи и е на лице.

# 508
Никой тук няма идея как се правят нещата.
всеки по реда трябва да описва, ако има забележка по опаковката…ама е групова безотговорност

# 509
  • ВАРНА
Октомври се задава и аз започвам да се настройвам коледно Laughing Като цяло обичам по-отрано да се подготвям, за да избегна лудницата декември. Прави ми впечатление, че доста слаби са намаленията като цяло, няма много добри оферти ...

Моля, ако някой види нещо на хубава цена да сигнализира Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 18:34 от morgana07

Общи условия

Активация на акаунт