Пазаруване от Amazon - тема №98

• 60 680
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Търся подарък за приятелка в Англия. Бях решила да и изпратя от онези сапунени комплекти, обаче те същевременно са се изчерпали. Нищо еквивалентно обаче не намирам, още повече и на близка цена.
Хелп!
Искам да е изли сапунен крафт комплект или за свещи.

# 631
Някой може ли да ме ориентира в лачеството на Ара, Лаура Вита ? Малко странни са им моделите, доколкото помня се коментираше, че Арт са умалени. Първоначалните цени са им доста високи, та се чудя наживо какво е впечатлението от тях ?
Лаура Вита са с леко екстравагантен дизайн, за широк/нормален крак, отговарят си на номера, много са удобни, според мен са прекрасни, добре изработени, качествени обувки. Имам 3 чифта:
https://www.amazon.de/gp/product/B085JK24TY/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.de/gp/product/B085JK6CHP/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.de/gp/product/B085JJYQ3G/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
разбира се, не на тези цени. Нося си ги често и с удоволствие.

# 632
  • София
Някой питаше за Ara и Art как са като номерация. Според мен си отговарят. Имам сандали, затворени с връзки, затворени на платформа. Обувки винаги взимам 38, тези също и са ми добре. Като качество нямам забележки. Единият чифт е на 5 години и не е мръднал. Но и аз не нося едни и същи обувки всеки ден, а и винаги подсушавам,  почиствам и мажа с подходяща боя.

# 633
Sis22, от обувки за малкия съм доволна от Richter, Geox и Clarks. В английския Амазон имаше на доста добри цени преди месец може би,та заредих от там за две години напред. 😁

Ползвам този пост, че предния е дълъг Simple Smile

Моят младеж го отгледах с Примиджи, не зная дали ги предлагат Амазон. Имаха тогава фабрика в Добрич. И аз дори имах - нямат скъсване!

# 634
  • София
И primigi  ги има, и от тях взимам,ама другите марките са ми фаворит. 🙂

# 635
  • Сф
Не сме пропускали сезон без Примиджи- ами не оправдават парите си. Взимаме ги точно от фабриката в Добрич и не плащам оригиналната цена, но не си струват, за мен. След 1 сезон носене не приличат на нищо.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 22:38 от Miraj*

# 636
Благодаря за отговорите!
За Primigi, и аз съм чувала, че са доста надценени, иначе прилични като качество.

А какви цени да търся като оптимални според вас? За около 30-35Е дали ще успея да намеря, ако ги дебна този и следващия месец?

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 20:49 от Sis22

# 637
Поне по едни примиджи на сезон съм взимала. Винаги от амазон. Жалко, че вече сме в големите номера и трудно намирам изгодни оферти. Една от най-добрите марки за детски обувки въобще  - качество, удобство и винаги актуални модели. Изобщо не са надценени. Винаги бих ги предпочела, ако трябва да избирам.

За 30-35 евро по това време, евентуално летни модели. За боти - просто няма шанс на тази цена.

# 638
  • Майничка
Малко встрани от темата, но българските Грация също правят детски боти.

# 639
  • София
Не сме пропускали сезон без Примиги- ами не оправдават парите си. Взимаме ги точно от фабриката в Добрич и не плащам оригиналната цена, но не си струват, за мен
На същото мнение съм. Спряно цената реших, че са високо качество. Едвам издържаха 1 сезон. За сравнение имам от другите марки, които трето дете носи.

# 640
  • София
Primigi съм взимала по 10-15 паунда,за тази цена са ок,но не и за повече! Другите марки също ги взимам до 20 паунда макс, но си трябва ровене и следене на цената.

# 641
От доста време купувам на децата Primigi, бях много доволна докато не попаднах на едни много некачествени. Реших, че са развалили качеството и спрях да купувам. Но те са от малкото, които имат сандали по-голяма номерация с ест.кожа от вътрешната страна и пак поръчах компромисно и от тогава продължавам и пак съм доволна.

# 642
Ами нашите Примиджи ги носехме преди много години. Синко е на 17 вече. Значи правете сметка. Все още цехът беше в завод Добрич (който сега разрушавали разбрах) и влизахме в един склад … после преместиха цеха и после го закриха.
И са носени от още по 2 деца след сина ми.

Но всеки си намира качеството Simple Smile и марката.
За сравнение КиК бяха в пъти по-скъпи…. Дори не сме ги помирисвали.

# 643
# 644
  • Точно където трябва
Аз съм доволна от Примиджи. Винаги най- добре са пасвали на детето. Рихтер все са тесни, до невъзможност да влезе крака. А Суперфит са с една подметка, която уж ти изглежда само замърсена, а просто е захабена, няма изчистване. Иначе са ок. Само тези марки сме пробвали с по няколко чифта. И други инцидентно.

Общи условия

Активация на акаунт