Пазаруване от Amazon - тема №98

• 60 834
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Чакам един смартчасовник и четка за изправяне
https://www.amazon.de/dp/B01KLXG14O/ref=pe_27091401_487024491_TE_item
Може ли като имате вече отзив от четката, да споделите тук какво може да се очаква от нея? Предварително благодаря!

# 436
А някой получил ли е подобно нещо уж от Габиели, на сайта им не откривам такава информация:

Новия офис там, ще обслужва само онлайн поръчки от Амазон.

Всички поръчки от amazon.co.uk вече трябва да се изпращат на новият ни адрес в Ирландия. Трябва да коригирате информацията по профила си, за която ще уведомим допълнително началото на другата седмица.
Тъй като партньорите ни в Ирландия нямат физическата възможност, да обработват всички пратки със системата на Габиели за сега, те са само ще ги приемат и снимат с телефон.

Ние, ще имаме архива с направените снимки за деня , за да може да ги проследяваме и да ви уведомяваме в нужда.

Условие към клиента е да ни известява за направените поръчки, като изпраща списък или директно препрати фактура от Амазон.

А самата обработката (въвеждането на пратките по профилите ще става, когато пратките пристигнат в България).

От Вас се изисква да пазите тракинг номерата си докато поръчките не се появят в профилите Ви.
А скоро, ще може да си ги регистрирате в профилите, като пратки за офис Ирландия, за което ще ви уведомим допълнително.

Плащатнето на транспортната услуга за тези пратки ще се извършва само по банков път срещу издадена от нас фактура, ако желаете такава. Заплащането, ще се прави няколко дни преди получаването на пратките.

Цената за транпспорт е 4 лв на кг.

Данни за контакт
Email: gabieliassist@gmаil.com

Телефон: 0898678100

________________________________________________________________________________

Информация за попълване на данни към офис Ирландия

Name: може да е име на фирмата ви и добавка към него “gabieli”

Telephone: 07411783500

Address:
ред 1: Self Storage Drogheda,
ред 2: Bolies

City: Duleek

County: Meath

(Postcode)Eircode: A92 DE40

Add delivery instructions:
Boles, Self-Storage Drogheda, Duleek, Meath, A92DE40

Property type: Business

Понеделник до Петък – 09:00 до 17:30

Събота и Неделя – Затворено за доставки

Офицялни празнични дни – Затворено

КОД за входна врата : 2001(NO*or #)
и текст към допълнителните инструкции:

Gate code is 2001 (NO * or #)
Please, leave all parcels on the pallet inside of the container with a big Amazon sign on it.
Just in front of the gate. Don’t forget to smile. You are on CCTV. If you need assistance, please ring 07411783500

Аз не съм получавала нищо такова. А дали е влязло в сила?

# 437
  • София
Момичета, на какъв размер отговаря 34 inch яке?

# 438
И аз това не съм го получавала. От кой мейл е изпратено? Изглежда като измама.

# 439
И аз това не съм го получавала. От кой мейл е изпратено? Изглежда като измама.

И на мен така ми изглеждаше първоначално, но малко по-горе една мама също потвърди, а днес ми потвърдиха и от Габиели.

# 440
  • Сф
Попадали ли сте на момичешки ботуши? Ровя в немския, ама не мога да сортирам по цена и само скъпи ми излизат.
32-33 номер търся

# 441
  • на Мелмак
Поръчах си тази сутрин яке, лазерен епилатор, арома овлажнител за въздух, масла, на ММ нещо си за една конзола. Вече ги чакам Wink

# 442
  • Бургас
etty775, кой епилатор поръча?

# 443
  • София
детските модели на Кларкс дали си отговарят на номера или са като за възрастни - тото.

Гледам този детски модел https://www.amazon.de/gp/product/B084HXB6G9/ref=ox_sc_act_title_ … 65PGVT5&psc=1 и размер 35 като го сложа в кошницата става на 32,5 - съвсем случайно го забелязах

# 444
Кога се очаква да има следващо намаление на складовите сделки? Какъв празник се задава?

# 445
Според мен ще е на Блек фрайдей, но не се знае, може да им хрумне и по-скоро...

# 446
  • гр. София
И според мен ще е на Black Friday. Седмицата преди това. Едва ли по-скоро.

# 447
Минавам да кажа, че получих доста складови неща. Всяко едно в перфектно състояние.
Робот за прозорци
115€ след намалението
https://www.amazon.it/gp/aw/d/B0823V9B63/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1

В момента го тествам и ще дам допълнително отзиви

# 448
Всички показвате складови сделки...явно скоро е имало намаление.

# 449
  • на Мелмак
etty775, кой епилатор поръча?

Поръчах от евтините, не хващам иначе добра оферта. Ако не съм доволна, ще го върна. Поръчвам до България.
Вчера и днес се разправях с връщане на яке, което беше изпратено с грешен размер. Изпратиха ми етикет за ДХЛ. От единия офис нямали все още опция за такова връщане, от другия офис - ДХЛ в България бил експрес и безплатно връщане не приемали. Доставката щяла да ми малко над 100лв. Писах на амазон, че сумата е висока. Докато ми отговорят, че е ок, минах през офис на Спиди, там девойката гледа, гледа, звъня на някой, нямало мейл, телефон и след въпроса й към мен - 'Защо решихте с нас да го изпращате?' й отговорих, че защото са транспортна фирма. Но Амазон не им отговаря на изискванията. Днес отидох до БГ пощи, там не можело с този плик, дадоха ми техен кашон и воала! Успях да го изпратя! Та хваля се и споделям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт