Лежащи мами - 48

• 62 348
  • 852
  •   1
Отговори
# 690
Ще се справим Диди малко остана .Важното е да сме спокойни .Всичко ще е наред .

# 691
Трябва ми добър доктор за проследяване до края на бременноста във Втора  клинична база Плевен .

# 692
Някое момиче да е раждало нормално след ЕТКО?

# 693
ЗдрАвейте, лежащи мами! Преди няколко седмици писах , че съм с много скъсена шийка-7мм в 20г с, лежах в болница и уж се беше закрепила , но след това последва едно голямо повръщане и вчера на прегледа доктора каза че шийката се държи единствено на серклажа. Вече съм в 25г с. Има ли мами изкарали по- дълго благодарение на серклажа? Как се развиха нещата при вас?

# 694
ЗдрАвейте, лежащи мами! Преди няколко седмици писах , че съм с много скъсена шийка-7мм в 20г с, лежах в болница и уж се беше закрепила , но след това последва едно голямо повръщане и вчера на прегледа доктора каза че шийката се държи единствено на серклажа. Вече съм в 25г с. Има ли мами изкарали по- дълго благодарение на серклажа? Как се развиха нещата при вас?

При слагането на серклажа шийката ми беше 8мм в 21 г.с. От тогава до сега излизам само за прегледи и основно лежа. Вече съм в 32 г.с и вчера я измериха 26 мм, но през корема. Има значение как се измерва. Най точен е вагиналния преглед. Стискам палци!

# 695

При слагането на серклажа шийката ми беше 8мм в 21 г.с. От тогава до сега излизам само за прегледи и основно лежа. Вече съм в 32 г.с и вчера я измериха 26 мм, но през корема. Има значение как се измерва. Най точен е вагиналния преглед. Стискам палци!

При мен с вагиналния ехограф каза, че се държи само на серклажа, което доста ме притесни. Само лежа и до тоалетна.Надявам се да устискам до по големи седмици.
На вас пожелавам успех☺

# 696
Здравейте момичета, от понеделник живот и здраве влизам в 36 г.с. и доктора каза да спирам всички лекарства, та въпроса ми е вие как спряхте утрогестана от раз или постепенно.

# 697
Пеперуда, секцио или есетествено планувате?
Интересувам се, че и аз пия много хапчета и след 2 дена влизам в 36-та, а не сме го коментирали още 😁 но за съжаление не мига да ти помогна с Утрогестана, слагам го вагинално.

# 698
И аз го слагам вагинално 2х2. За нормално раждане се гласим ако всичко е наред разбира се. Аз спирам всички лекарства с изключение на л тироксина, натаспина и витамините.

# 699
Аз съм още с дози 3х2.
Ако на следващия преглед имам информация за моя утрогестан ще пиша 😊

# 700
Здравейте,имам една опаковка choriomon в срок на годност ,останал от моята бременност.
Ако някоя от вас има нужда,да ми пише Подарявам го,за София може и лично предаване.

# 701
Здравейте момичета, от понеделник живот и здраве влизам в 36 г.с. и доктора каза да спирам всички лекарства, та въпроса ми е вие как спряхте утрогестана от раз или постепенно.
Точно днес се чудех, кога се спира. Обикновено е постепенно и за около седмица до десет дни, но във вашия случай, явно няма такова време
 Аз съм в 30 г.с.+3 дни и на своя глава го намалям - схемата ми е вагинално по 2 на вечер, а сега ги слагам по 2 през вечер.

# 702
cray, може ли да попитам защо се спира постепенно, евентуално ако си запозната? 😊 Какви са рисковете, ако се спре от ряз..

# 703
Не знам дали в толкова напреднала седмица има значение дали е рязко или не. Обикновено при поставяне в първи триместър се спира постепенно, защото заради рязкото спиране на прогестерон може организмът да се заблуди и да последва аборт. Специално при скъсяване на шийка не знам дали има значение.

# 704
Да и аз самостоятелно стигнах до такива изводи горе долу, стана ми интересно, затова питах 😁 Особено вече като сме 36-37 седмица, бебоците са си готови за излизане така или иначе 😊 Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт