Термин Май 2022

• 40 135
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, изпитвате ли болко ниско долу? Локализирани ли са? Аз имам такива предимно отляво, дали е повод за притеснение?

# 106
Момичета, изпитвате ли болко ниско долу? Локализирани ли са? Аз имам такива предимно отляво, дали е повод за притеснение?

Ниско долу имам периодично, като ПМЦ, за кратко. Спазми са от разширяващата се матка, доколкото съм запозната.  Ако е нещо по продължително и силно, звънни на АГ.

# 107
Ами да но мъжо ми вика че само се филмирам ако има да става ще става .С извънматочната ми нарастваше перфектно .

За мен също няма смисъл да пускаш ЧХГ, след като си била вече на преглед и чакаш втори такъв тази седмица. Ако пуснеш ЧХГ, задължително трябва да пуснеш още едно, за да има смисъл... тоест пак в бутаници в тия лаборатории, пък вече навсякъде правят ПСРи. Аз лично бях потресена ония ден, как двама младежи, ест. маската е под брадичката, чакаха на съседната лаборатория и една баба с внучето си чакаше и си говореше с тях. Стана ясно, че са за ПСР, защото имал съмнение единият. Някак е безотговорно, а бяхме 30 човека в това помещение. Тааа, по-добре се успокой и си изчакай часа. Simple Smile
Виолета, наистина ли навсякъде правят PCR? Имаме една близка лаборатория на Кандиларов (последно ходих края на юли), в която ми потвърдиха, че не правят. Дано не се е променило нещо, че ще стане доста неприятно... Rolling Eyes

# 108
Ами да но мъжо ми вика че само се филмирам ако има да става ще става .С извънматочната ми нарастваше перфектно .

За мен също няма смисъл да пускаш ЧХГ, след като си била вече на преглед и чакаш втори такъв тази седмица. Ако пуснеш ЧХГ, задължително трябва да пуснеш още едно, за да има смисъл... тоест пак в бутаници в тия лаборатории, пък вече навсякъде правят ПСРи. Аз лично бях потресена ония ден, как двама младежи, ест. маската е под брадичката, чакаха на съседната лаборатория и една баба с внучето си чакаше и си говореше с тях. Стана ясно, че са за ПСР, защото имал съмнение единият. Някак е безотговорно, а бяхме 30 човека в това помещение. Тааа, по-добре се успокой и си изчакай часа. Simple Smile
Виолета, наистина ли навсякъде правят PCR? Имаме една близка лаборатория на Кандиларов (последно ходих края на юли), в която ми потвърдиха, че не правят. Дано не се е променило нещо, че ще стане доста неприятно... Rolling Eyes

Ами питайте директно като ходите, защото при нас уж само на няколко места правят, а се оказа, че там където не правеха, явно са почнали. Аз не бих рискувала да се бутам сега, но последните месеци колко ЧХГта направих... 😂 по 2,3 на месец. Последният път 4. Горките ми венички не приличат на себе си вече. 🤦🏼‍♀️

# 109
Теди според мен също не се занимавай с ЧХГ. Ти мисля беше вече 6+ ако не се лъжа и чхг-то ще ти е доста голямо и по всяка вероярност вече не расте двойно...та най-много да се филмираш допълнително 😊

Иначе лабораториите имат часови диапазон, в който правят само ковид тестове. Примерно в кварталната Цибалаб мисля беше от 10:30 - 12:30. А и сега е лудница по лабораториите заради започването на учебната година. Пълно е с деца за изследвания за ясла и детска

# 110
Да и аз това си мисля каквото стане божа работа.
И моя ми вика че много го мисля и се шашкам .

# 111
Благодаря, момичета, за информацията. Аз не заради ЧХГ, честно казано, а заради други изследвания, които си правим, включително и на малкия все там пускахме изследвания. Дано не са променили практиката иначе ще трябва да се чудя къде да ходим да се изследваме оттук насетне. Дано и не се налага скоро. Пък ако се наложи, както препоръчвате, ще звъним предварително.

# 112
Ние искарахме Ковид февруари месец .Сега август се писахме за ваксини но нещо ме човъркаше и накарах мъжо да си пуснем за антитела и носители .Имаме повече антитела след боледуването на него му излезе че е носител още защото го изкара много тежко .И отказах ваксините било е на посока аз съм била бременна на не съм знаела.Даже на 17 август бях на гинеколог и цитонамазка си правих .Не съм и подозирала този месец най малко очаквах .

# 113
Здравейте аз съм на 27г. Имам момченце на 5г родено на 27.05.16 преди 3 дена научих, че си имам 2 чертички видях в нета някакъв календар и излезе, че на 11. 05. 22г или на 12.05 ще е термина... Правих си 2 теста за по сигурно... 🤣 Ходих на преглед на същия ден казаха, че съм в 3та, 4та СЕДМИЦА ИМАЛО ПЛОДНО Сакче + това си имам кистичка 4,5мм на десния яичник, последен цикъл на 4.08 до 8.08 сега септември имах закъснение 9, 10 дни и понеже цикъла ми беше нередовен всеки месец юли дори не беше ми дошло.. Та истинско чудо пробвах с теста със сода и уриина и шупна и си казах, че това са глупости е да ама пусто любопитство купих си 2 теста и се оказаха положителни.... 😇 И ЧЕСТНО КАЗАНО много се притеснявам дали всичко ще е НАРЕД, преди 2 седмици бях болна с температура треперих много пих парацетамоли и терафлу повръщах заради тврафлуто.... вдигнах матрака, пуших цигари... Дали всичко ще е наред много искам да чуя сърчице и да се успокоя много ме е страх.. Да не стане нещо МНОГО ГО ИСКАМ! 😐

# 114
Всички сме така всеки се притеснява аз и тежко вдигах на работата даже не съм о подозирала че съм бременна и алкохол и цигари .Дано всичко е наред

# 115
А как се чувствате вмомента..? Аз от време на време имам лека болка вътре долу като придърпване.. Понякога кръста и предменструални, но за малко около 2, 3мин. И минава изписаха ми бузколизин заради кистата да не ме боли... И също така чувствам често глад, но като ям ми е гадно в устата не ми е вкусно не ми се яде нищо..

# 116
Момичета ако всичко е наред как става да получавам болничен от самото начало защото работата ми е тежка .

# 117
Момичета ако всичко е наред как става да получавам болничен от самото начало защото работата ми е тежка .
От самото начало не знам дали ще стане, говорете с АГ-то си.
Имате право на 180 дни болничен за общо заболяване, преди 45-те дни преди термин, след това се минава комисия.

# 118
Ще го разпитам с големия ми син работех до последно но бях на 22 и не съм се и замисляла че може да стане нещо .Но сега ме е страх като кървя още от начало но то може и от тежината като не съм се вардила сега ме замества съпруга .

# 119
Аз пък да ви споделя…. От днес ме болят по-малко гърдите и по-точно зърната. Дали има място за притеснение?

Общи условия

Активация на акаунт