Термин Май 2022

• 39 996
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Теди цапа си ми вече 2ри ден. Днес е мнооого нищожно, но мен повече ме тревожи липсата на симптоми. Единствено вечер имам леки менструални като тежест в таза, но наистина леки, не знам ако не ги търсех с лупа дали щях да забележа. Притеснена съм доста, но в момента няма какво да направя

# 91
Здравейте,  Мами! Казвам  се Симона на 20 години от Русе и съм втора бременност! Вчера видяхме двете чертички и страшно много се вълнувам! Въпросът ми е дали някой някой знае цената за преглед при Зарзаланов и какво е вашето мнение за него? Благодаря ви предварително!!!

# 92
Теди цапа си ми вече 2ри ден. Днес е мнооого нищожно, но мен повече ме тревожи липсата на симптоми. Единствено вечер имам леки менструални като тежест в таза, но наистина леки, не знам ако не ги търсех с лупа дали щях да забележа. Притеснена съм доста, но в момента няма какво да направя

Забелязваш ли някаква промяна в гърдите, зърната?

# 93
Мойте гърди са огромни за съжаление мъжо не може да им се радва защото доктора забрани секс    никакво тежко и да си почивам повече.Имам като предменструални симптоми и гърдите ми надути и много чувствителни зърна .Няма какво да направим освен да се вардим и гледам да не се напрягам .1 година го чакам даже си мислех че не мога вече да забременея и когато най малко очаквах тогава се случи.

# 94
Момичета и аз нямам кой знае какви симтоми... сестра ми ми беше обяснявала, че при нея са били на по-късен етап, не още с теста. И предимно е имала умората (която вече усещам) и повръщането. Мисля, че е много различно при всяка, чела съм че 7,8ма седмица може да почне, пък етърва ми изобщо не е имала повръщане. За мен също е притеснително, но се опитвам да не го мисля, пък и ще става, каквото трябва да става. 🙏 На преглед съм чак на 22.09, че доки отсъства и ако го мисля от сега ще се побъркам.

# 95
Здравейте и от мен. Последения ми цикъл беше на 04.08.2021г.  На 07.09. правих ЧХГ и беше 276. Чакам преглед на 17.09. тъй като докторката ми каза, че няма смисъл по-рано. Каза ми да слагам сутрин и вечер Утрогестан по 3. За момента нямам кой знае какви симптоми. Няколко дни имах неразположения след обяд, но отшумяха, гърдите ми са се уголемили и се будя всяка нощ. Това е. Надявам се, че всичко ще е наред Relaxed

# 96
Neliana добре дошла и на теб.Двете вървим заедно. И моя цикъл беше тогава. Замисля да пробвам също да си преместя часа за в петък.

# 97
Момичета, няма как да очаквате симптоми като повръщане и гадене няколко дни след теста. Основните симптоми на бременността са същите като ПМС - болки в корема като предменструални, болки в кръста, едва сега към 6 г.с.започнаха да ме наболяват зърната, гърдите са си същите, не са пораснали въобще и като цяло едни симптоми изчезват, а други се появяват. Донякъде се радвам, че кръвното ми вече е по-ниско, защото бях с 90/140, сега съм 70/110, макар че ми се вие свят.  Много жени нямат дори никакви симптоми. Повръщане в толкова ранен етап може да се дължи или на вирус, или са внушение, или на лекарствата. Simple Smile Аз утре съм на първи преглед и все го мисля защо нищо не ме боли, всичко ли е наред, а ми няма как всеки ден нещо да ни боли.

# 98
Момичета, няма как да очаквате симптоми като повръщане и гадене няколко дни след теста. Основните симптоми на бременността са същите като ПМС - болки в корема като предменструални, болки в кръста, едва сега към 6 г.с.започнаха да ме наболяват зърната, гърдите са си същите, не са пораснали въобще и като цяло едни симптоми изчезват, а други се появяват. Донякъде се радвам, че кръвното ми вече е по-ниско, защото бях с 90/140, сега съм 70/110, макар че ми се вие свят.  Много жени нямат дори никакви симптоми. Повръщане в толкова ранен етап може да се дължи или на вирус, или са внушение, или на лекарствата. Simple Smile Аз утре съм на първи преглед и все го мисля защо нищо не ме боли, всичко ли е наред, а ми няма как всеки ден нещо да ни боли.

Стискаме палци за утре!!❤❤❤ Искам да ни зарадваш с мноооого добри новини!

# 99
Добре дошли, момичета! Salsera успех на теб утре, ще чакаме  да ни споделиш после 😊

Моята причина да се притеснявам от липсата на симптомите е миседа ми преди нялолко месеца. Тогава имах 2 дни ПМС още преди М, 1 ден умора после нищо. С успешната също минах много леко,само ПМС (но поне 2 -3 седмици ме държа) + умора и гадене единствено при миене на зъби...но някак усещаш, че минаваш през нещо по-различно като състояние. Иначе ЧХГто ме успокои 90-300-900 последно от днес, така че за момента ще се успокоя. Със симпроми или без щом чхг расте добре, би трябвало за сега всичко да е наред.

# 100
happy_5, ЧХГ-то ти е много добро. Сигурна съм, че всичко ще е наред Simple Smile
Cookie_1, благодаря Simple Smile Ние с теб май горе долу вървим по едно и също време

# 101
Аз не съм пускала ЧХГ и се чудя за утре но е понеделник и ще са пълни лабораториите и с този Ковид не ми се ходи.

# 102
Happy, супер ти е ЧХГ-то! Все така добре да върви! Hug
Теди, ако ти е притеснено и изследването ще те успокои, по-добре намери някоя по-малка и не толкова посещаема лаборатория и си пусни ЧХГ. Смятам, че нашето спокойствие сега е от първостепенно значение и за нас и за малчовците.

# 103
Ами да но мъжо ми вика че само се филмирам ако има да става ще става .С извънматочната ми нарастваше перфектно .

# 104
Ами да но мъжо ми вика че само се филмирам ако има да става ще става .С извънматочната ми нарастваше перфектно .

За мен също няма смисъл да пускаш ЧХГ, след като си била вече на преглед и чакаш втори такъв тази седмица. Ако пуснеш ЧХГ, задължително трябва да пуснеш още едно, за да има смисъл... тоест пак в бутаници в тия лаборатории, пък вече навсякъде правят ПСРи. Аз лично бях потресена ония ден, как двама младежи, ест. маската е под брадичката, чакаха на съседната лаборатория и една баба с внучето си чакаше и си говореше с тях. Стана ясно, че са за ПСР, защото имал съмнение единият. Някак е безотговорно, а бяхме 30 човека в това помещение. Тааа, по-добре се успокой и си изчакай часа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт