Термин Май 2022

• 38 776
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм с нискорискови мутации. Първоначално АГ каза фраксипан и натаспин, поради ниските тромбоцити не даде аспирин. Прати ме на хематолог. Проф. Паскалева отсъди, че съм нискорискова, тя е на мнение че няма нужда в момента от инжекции и остави само натаспин. Като се видим в понеделник, АГ може и да смени терапията.
Правих генетично изследване в Генника, пълен панел по препоръка на инвитро лекаря, но междувремнно позабременях. Пожелавам си да няма инжекции.

poohtedy, аз също съм с нискорискова мутация, но док ооще от деня на трансфера ми изписа Фраксипарин, който продължавам да си бия, вече съм в 5 г.с.+2 . Дори и да няма риск, повечето доктори искат да са сигурни и се застраховат. А и за нас е по-добре, може шанса да е минимален, но ако го има е по-добре да се избегне.

# 76
Момичета, има ли друга като мен, която изпитва симптоми само следобедните часове и вечер? Сутрин ставам бодра рано, рано… Нито подут корем, нито нищо… ии към 16:00 нататък се чувствам отпаднала, някаква тежест в корема изпитвам и все ме влече да си полегна…🤔

# 77
Cookie__1, и аз съм така. По принцип можех да спя много и до 10 без проблем. Еййй сега и да искам то е едно пишкане през 3 часа и вече към 7 съм кукуряк с мъжа ми, че се натискам до 8 поне. После съм си бодра, нямам корем... но за кратко. Имам чувството, че само сутрин съм в кондикция. От обяд се почва едно замаляване, все ми се спи, пък не вярвам да заспя, ако легна. И работя следобед по малко, нямам търпение да се прибера и да се завъртя около дивана. Ядем на две, на три, нищо не ми се готви, разсеяна съм...а бе изобщо не съм била така никога. 😂

# 78
Виолета, И аз точно така…. Само дето през нощта не ставам до тоалетна, но през деня ходя по 6-7 пъти, което за мен е нетипично…

# 79
Cookie__1, аз пък през деня пишкам не по-различно от обичайното. Странна работа! 🤔 Пропуснах за корема... и него от обяд си го нося подут 😂 и видимо си личи, а няма как толкова рано. Предполагам се дължи на задържане на течности, газове т.н.

# 80
Виолета, същата работа е и при мен. Сутрин имам чувството, че корема ми се е залепил за гърба и чак ми е невероятно, че предишната вечер съм била с подут корем, леко придърпване и болезнени гърди…. На сутринта нищичко…🤔 Започвам да се шашкам и към обяд като усетя, че започвам да се влача като парцал, ми олеква😀😀 Просто се чудя има ли такива като мен. Чета, че сутрин имате гадене, сънливост, а аз - с петлите…

# 81
Cookie__1, ами аз гадене имах в самото начало като разбрах и според мен е било на психическа основа. Два пъти повръщах, че ми ставаше зле докато си мия зъбите. И за първи път днес така ми се гади нещо през деня, но си хапнах без проблем. А иначе всяка сутрин се филмирам с моите гърди, защото не ме болят, пък вечер нямам търпение да си махна сутиена... Мъжа ми и той ми вика стига съм се филмирала, че и той покрай мен... но това с гърдите ми е от самото начало, знам, че в даден момент ще спрат да ме болят, ама като ти е най-яркият симптом и си се вкопчил в него 😂🤦🏼‍♀️

# 82
Cookie__1, ами аз гадене имах в самото начало като разбрах и според мен е било на психическа основа. Два пъти повръщах, че ми ставаше зле докато си мия зъбите. И за първи път днес така ми се гади нещо през деня, но си хапнах без проблем. А иначе всяка сутрин се филмирам с моите гърди, защото не ме болят, пък вечер нямам търпение да си махна сутиена... Мъжа ми и той ми вика стига съм се филмирала, че и той покрай мен... но това с гърдите ми е от самото начало, знам, че в даден момент ще спрат да ме болят, ама като ти е най-яркият симптом и си се вкопчил в него 😂🤦🏼♀

Нещо не те разбрах болят ли те гърдите или не…

# 83
Здравейте, бъдещи мами! Heart
Записвам се в темичката. На 30 години съм, след трансфер на 2 ембриона- резултата е видимо едничко (засега) плодно сакче с жълтъчно мехурче. На 14.09 съм на преглед за сърчице. Heart
Термин- 06.05 ( рождения ден на половинката).
Симптоми- ужасяващо гадене, почти нищо не мога да хапна. Sad Смуча Емил- таблетки, слагам свещички, активен въглен и хич не ми се искаше, но няма начин- Деган.
Гърдите ми са напрегнати, но покрай това повръщане (денонощно), не мога да усетя друг симптом. 😁
 Леко бременеене, банда! Heart

# 84
Cookie__1, ами аз гадене имах в самото начало като разбрах и според мен е било на психическа основа. Два пъти повръщах, че ми ставаше зле докато си мия зъбите. И за първи път днес така ми се гади нещо през деня, но си хапнах без проблем. А иначе всяка сутрин се филмирам с моите гърди, защото не ме болят, пък вечер нямам търпение да си махна сутиена... Мъжа ми и той ми вика стига съм се филмирала, че и той покрай мен... но това с гърдите ми е от самото начало, знам, че в даден момент ще спрат да ме болят, ама като ти е най-яркият симптом и си се вкопчил в него 😂🤦🏼♀

Нещо не те разбрах болят ли те гърдите или не…

Най-вече вечер... през деня не са толкова болезнени. 🤷🏼‍♀️

# 85
Момичета, има ли друга като мен, която изпитва симптоми само следобедните часове и вечер? Сутрин ставам бодра рано, рано… Нито подут корем, нито нищо… ии към 16:00 нататък се чувствам отпаднала, някаква тежест в корема изпитвам и все ме влече да си полегна…🤔

Аз съм същата, чувствам се наопаки, вместо сутрин гади ми се вечер 😁.
Сутрин изненадващо за мен съм изключително бодра,но вечер едва изкарвам вечеря и си лягам..

# 86
Момичета на вас прицапвали ви на мен по 1-2 капки на ден но все се е за притеснение .

# 87
Момичета на вас прицапвали ви на мен по 1-2 капки на ден но все се е за притеснение .
Какъв цвят?

# 88
* теди * , говори с АГ, ако не си. Притеснително е, но съм чела, че много жени го имат и е важно да не е червено и много. Може да ти изпишат нещо. Аз пия Дуфастон все още, който пиех всеки месец малко след ОВ за задържане. Доки каза, че до 3ти месец ще го пия.

# 89
Аз говорих с него на прегледа и ми изписа Утрогестан 3/2 и в четвъртък съм при него .Тъмно ми прицапва той ме успокои че е нормално матката се променя .И че били две но едното ще изчезне и е възможно да е от това било синдром на изчезващия близнак .

Общи условия

Активация на акаунт