Термин Май 2022

• 40 194
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Да ви споделя че преди да разбера че съм бременна си правих цитонамазка която показа че имам възпаление Ендоцефалит .Но докато ми излезе резултата разбрах че съм бременна и доктора каза че до 3 месец не мога да започна лечение.Сега си нямах работа и започнах да чета из нета за това възпаление и ми настръхна главата какви последствия носи за бременноста. Пренатестовете дали наистина хващат всички аномалии че ще откача докато започна лечение.А на другия доктор забравих да кажа от вълнение като чух сърчицето и всичко просто излетя.

# 331
Теди, в сходна ситуация съм. Аз правих Фемофлор +, за да се подготвям за снимка на тръбите. На мен ми лъсна Уреаплазма, и междувременно позабременях. Моето АГ каза, че нищо не може да ми даде сега. Иначе в нета пише също страшни неща.

# 332
Не знам какво ще правим направо ще откача а съм чак на 21.10 на преглед ще се мъча да се свържа с доктора по вайбар поне .

# 333
Теди не се плаши толкова, ако четем постоянно в нета ще се побъркаме, не всичко, което пише там, значи, че ще се случи. Виждам че си доста притеснена, не само от това, но и други неща. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред! 😊

# 334
Да знам че е така но от всичко ме е страх не си го искам ще се мъча да съм по спокойна.

# 335
Мина моя преглед днес, отговаря си точно на деня 7+4г.с. Чухме сърцето и другата седмица ще ходя за записване.

# 336
Теди аз по принцип съм страшно притеснителен човек, даже хипохондричка бих казала и съм изпадала в страшни кризи именно заради четене в нета. За това спрях да чета, спрях да гледам новини и се чувствам доста по-спокойна.
Понеже вие сте доста по напред от мен от към седмици, кога ви се появиха по-сериозни симптоми, понеже аз съм в 5-та гестационна седмица и освен болките в гърдите, леки бодежи долу от време на време и лека умора, друго нямам и не се чувствам много бременна все още, някак не мога да го почувствам, вие как сте?

# 337
Теди аз по принцип съм страшно притеснителен човек, даже хипохондричка бих казала и съм изпадала в страшни кризи именно заради четене в нета. За това спрях да чета, спрях да гледам новини и се чувствам доста по-спокойна.
Понеже вие сте доста по напред от мен от към седмици, кога ви се появиха по-сериозни симптоми, понеже аз съм в 5-та гестационна седмица и освен болките в гърдите, леки бодежи долу от време на време и лека умора, друго нямам и не се чувствам много бременна все още, някак не мога да го почувствам, вие как сте?
Радвай се! И аз в 5г.с. имах същите симптоми. И вече от следващата….. Гадене от всичко, ям насила, за да си изпия лекарствата, които често веднага ги повръщам, умора, подут корем, непоносимост към миризми и все такива екстри…. Аз исках да ви попитам има ли и други, които през деня пишкат често, а през нощта я станат веднъж, я не?

# 338
Здравейте момичета!
Вчера бях на първия си преглед и вече съм много по-спокойна. Точицата си е на мястото и има сърчице.
За боядисването - на мен ми се налага, заради бели коси, но се боядисах последно с безамонячна. Бързо се отмива, но мисля така да я карам поне до 12 седмица, ще го правя по-често.
Последните два дена не ми се гади толкова много, но за сметка на това мноого ми се спи.

# 339
Daisy0707, не всяка бременна има симптоми като замайване, гадене, повръщане и липса на апетит. Братовчедка ми с никоя от двете си бременности не усети нищо от това. Супер си беше през цялото време.

Иначе аз май точно пета и шеста се чувствах най-зле и то не през цялото време.

Момичета, днес по обед задрямвах на няколко пъти и при всяко заспиване се задушавах и се събуждах от задух. Сякаш 'забравям' да дишам. Отвратително беше.
Нямам наднормено тегло.

Теди, спокойно. Всичко ще бъде наред.
На мен с първото ми излезе положителен резултат за токсопласмоза. И аз така се наплаших от всичко, което прочетох, та докато ми излязат следващите изследвания само че не пометнах от притеснения. Оказа се, че някога съм имала... имах антитела.

# 340
Не е задължително да имаш други симптоми, моите са същите, като твоите. Със сина ми като бях бременна даже и толкова нямах.

# 341
На мен само сутрин ми е лошо после не .Нощим не ставам до тоалетна през деня ходя по често .Хода на работа иначе аптен ще откача в къщи .Гърдите ми са двойни и малко ми е подут корима.А имате ли газове .Откакто доктора ми изписа нош па ми спря зацапване то .ОФ добре сте вие иначе ще побелея още повече. Защото съм паника и най вече затова държа на пренатеста все пак ще ми е някак си по спокойно .А и след този Ковид как да не ние страх . Само не знам ако ни задължат за ваксините.Аз съм с антитела и ме е страх от ваксина .

# 342
Аз и с първата бременност бях така и ако сега пак е същото значи съм голяма късметлийка, ще видим.
А иначе за ковид, нито имам антитела, нито съм ваксинирана, много се колебаех, но така и не се ваксинирах. Сега като съм бременна още повече, евентуално в последния триместър, дано да успеем да се опазим.
Иначе и аз си идвам на работа нормално, сега ни разреждат заради тоя ковид и от понеделник до сряда ще съм вкъщи онлайн и ще откача сигурно.

# 343
Аз имах с предната бременност симптоми, но сегашните са различни. Явно не може да се разчита на предишен опит Joy
Относно ваксините, на мен това ми е основно притеснение, защото забременях в месеца, в който ми поставиха втора ваксина. По принцип, знам, че препоръчват да се изчака 3 месеца след ваксинация. Сега се притеснявам нещо да не съм навредила. Обаче не мога да върна времето,станалото-станало. Продължавам напред и се надявам на най-доброто. Heart

# 344
  • София
Аз добре, че съм само хоум офис иначе с това гадене не знам как бих оцеляла. Днес даже успях и да подремна 2 пъти през деня.
Тази седмица ми е критична явно, дано по намаляват гадните симптоми.
За пишкането съм обратното през деня нормално, а вечер ставам 4 пъти поне.
Всяка сутрин се събуждам с позиви за повръщане- не ми е Ок така, а съм толкова деен и енергичен човек.

Общи условия

Активация на акаунт