Термин Май 2022

• 40 103
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Аз всяка сутрин се събуждам почти точно в 6:00 да пишка, вечер ми се приспива много рано... Гаденето от време на време се появява, предимно следобяд-привечер, особено ако не съм яла скоро. Четох, че стомахът като в празен може да се получи така. Затова гледам да хапвам по малко по-често, въпреки че не ми се яде особено.

Да ви питам, как сте с килограмите? Аз в 6 г.с. съм качила 500-600 грама и приложението ми казва, че наддавам под нормите Thinking

# 346
Daisy0707 направо си си късметлийка. Много малко жени познавам, които да нямат тези отвратителни симптоми. Всъщност като се замисля само братовчедка ми и ти... Smile

И аз вечер ставам по 4/5 пъти. Явно организмите ни подготвят за нощните ставаници когато бебето се появи LaughingLaughingLaughing

За килограмите - аз качих 8 кг непосредствено преди да забременея (т.е. бях 58 когато разбрах за бременността) и сега съм 61.800... Все още не съм излезнала извън нормите, но ме е страх какво ме очаква по-нататък. Не прекалявам с вредните храни в последния месец. Гледам да ограничавам въглехидратите и въпреки това имам усещането, че се раздувам като балон. И като си представя, че съм едва във втория месец си умирам от ужас да не стане като с първата ми бременност - тогава качих 33кг. Tired Face От 49/50кг станах 83кг... Вярно, че още с раджането изгубих 10кг и останалите 20кг си отидоха от самосебе си за две години, но си спомням колко тежко и трудно ми беше.

# 347
Ох и аз се притеснявам за тези килограми, миналата бременност качих 20 кила, от 50 бях станала 70. Сега съм 48 и се опитвам да внимавам какво ям.

# 348
  • София
И мен темата с килограмите ме плаши най-много. Предишната бременност 27кг, ми гладно си ми беше наистина, хапвах си доста, особено че цял живот гладувам, за да съм слаба.
Сега съм 54,5 - качила съм 1,5-2кг, а съм в 8г.с
Сутрин задължително тестено иначе ми е много лошо, на обяд и вечер гледам повече плодове и зеленчуци, супички.
Месо пък въобще не ми се яде

# 349
А, и друго се сетих да ви питам. Какви витамини пиете? Във вторник съм на първи преглед, в края на 6 г.с. и тогава ще ми кажат със сигурност, ама се чудя не трябваше ли да почна по-рано... Фолиева киселина си пия.

# 350
А, и друго се сетих да ви питам. Какви витамини пиете? Във вторник съм на първи преглед, в края на 6 г.с. и тогава ще ми кажат със сигурност, ама се чудя не трябваше ли да почна по-рано... Фолиева киселина си пия.
Фолиевата се почва по-принцип няколко месеца преди забременяването.

# 351
  • София

Витамини след 12 г.с чак ми каза на мен

# 352
Аз в 8+4 г.с.  съм на същите килограми-55.За сега нямам промяна в апетита, даже на сила сутрин ям по един банан, защото цял живот не закусвам, но сега хапвам,  защото пия кафе(което между другото ми се услажда много последните седмици)Добре, че доки каза по едно на ден е позволено, това ми е единственият "лош"навик, който не съм спряла.

# 353
Аз съм свалила последната седмица и в момента съм 53кг, но е разбираемо - от всичко ми се гади и ям насила. Обикновено съм винаги гладна и се храня през 2 часа, както и през нощта, ако се събудя, а сега напълно обратното. Надявам се скоро да отмине този период, защото е много лошо да се насилваш….

# 354
Аз огладнявам рязко и жестоко и ми става лошо. Проблемът е, че не знам дали е от бременността или от това, че боря висока захар и от 1 седмица почти не ям любимите въглехидрати. И така...ям през 3 часа и все съм гладна. Чудя се как не съм свалила кг. След 1 седмица съм на ендокринолог, да се надяваме да измиси нещо. Ако успея да се абстрахирам от глада, от врем на време чувствам и умора. Но общо взето болежките ниско долу и в кръста ги няма вече.

# 355
Момичета, в 5 г.с съм , видяхме само плоден сак. Обаче два три дена вече когато ходя до тоалетна ( особено по голяма нужда) забелязвам 2-3 капки розово зацапване. Когато казах на доктора , той не обърна особено внимание. Аз не мога да се успокоя... Имате ли някакви препоръки ?

# 356
Добро утро момичета! Таи сътрун се събудих и болката в гърдите ми е изчезнала, мноого съм притеснена… На вас изчезвала ли ви е? Чудя се дали да не посетя лекар.

# 357
Аз почти нямам симптоми от няколко дни. Днес реших да отида на лекар. Разума казва, че всичко е наред, но притеснението ми го има.

# 358
Аз до сега нямам никакви симптоми нито нещо ме е боляло, нито ми се е гадило. Другата седмица съм на втори преглед, дано всичко е наред и вместо да се притеснявам, да се радвам, че съм от късметлийките.

# 359
Където и да чета пише, че е нормално симптомите да се появяват и изчезват и не е повод за притеснение. Стискам палци всичко да е наред с всички! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт