Термин Май 2022

• 39 887
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Всичко е наред момичета ами готвих ако може да се каже и късно се включвам .Каза да изчакам още 10 дни за пренатест аз държа на него а и той ме съветва че е голямо успокоение за майката .

В коя седмица си,и аз искам да си направя пренатест 🙂

# 631
За записването на ЖК говоря. То си е регистрация... 😂🤷🏼‍♀️ Иначе аз съм си записала вече 2 поредни часа за записване, предният ден при ЛЛ за направление, но не съм от София. Simple Smile При вас явно си е лудница...

О, да, в София е страшна лудница. Чака се с месеци за час, а като отидеш чакаш с часове, но при добрите доктори е така. Мен до 12 г.с. ще ме следи моя инвитро доктор, но след това трябва да си търся доктор за ЖК. Каза ми още от сега да действам, защото напливът е голям Joy

# 632
Здравейте, относно следенето и регистрацията аз ще бъда при Галя Богданова(1АГ Св.София). Записала съм час за края на месеца-10г.с +

# 633
Теди супер, успокоила си се вече 🙂

Salsera аз съм в Токуда и да не те излъжа, но мисля, че само 2 лекарки водеха ЖК (т.е по здравна каса) и Атанасова със сигурност не е една от тях. Тя мисля, че не записва нови бременни до края на годината, ама те винаги така казват май по телефона за нея и за Др Нашар. Запази си 1вия възможен час, от там нататаък тя е супер готина и ще се разберете да те вмъкне. Аз предния път не се следих там, започнах директно в 8ми месец да ходя на тонове и да се уговорим за раждане, но моя приятелка,която се следеше при една от лекарките в Токуда, отделно трябваше да ходи и при другата, която пък работи с НЗОК за да може да се води на регистър и ако трябва нещо болничен да взима.

# 634
Никъде не са ме записвали даже и изследвания не ми е пускал .Ще вида кво ще каже този в Плевен .По телефона съм точно в 10 с а доктора каза 9+4 аз не знам кога ми е оволацията но видяхме ръчички краченца и главичка каза че всичко е наред .Така ми се беше свило сърчицето

# 635
Никъде не са ме записвали даже и изследвания не ми е пускал .Ще вида кво ще каже този в Плевен .По телефона съм точно в 10 с а доктора каза 9+4 аз не знам кога ми е оволацията но видяхме ръчички краченца и главичка каза че всичко е наред .Така ми се беше свило сърчицето

При кой ще ходиш в Плевен?

# 636
При Янкулов във Авис медика той водеше първата ми бременост преди 14 г и Мин година ми откри извънматочната бременност .

# 637
Теди супер, успокоила си се вече 🙂

Salsera аз съм в Токуда и да не те излъжа, но мисля, че само 2 лекарки водеха ЖК (т.е по здравна каса) и Атанасова със сигурност не е една от тях. Тя мисля, че не записва нови бременни до края на годината, ама те винаги така казват май по телефона за нея и за Др Нашар. Запази си 1вия възможен час, от там нататаък тя е супер готина и ще се разберете да те вмъкне. Аз предния път не се следих там, започнах директно в 8ми месец да ходя на тонове и да се уговорим за раждане, но моя приятелка,която се следеше при една от лекарките в Токуда, отделно трябваше да ходи и при другата, която пък работи с НЗОК за да може да се води на регистър и ако трябва нещо болничен да взима.

Аз ще съм на платено, защото в момента не съм здравноосигурена, а и си представям колко се чака по ЗК. Утре ще звънна и ако няма часове за д-р Атанасова, ще  си избера друг доктор. Просто исках да е в болница, защото като пращат я на ендокринолог, я на кардиолог, я нанамсикво и не ми се обикаля цяла София, а ми става все по-трудно с това обикаляне, аз не съм шофьор, а мм няма възможност, все пак е на работа.

# 638
Момимета, аз съм пак тук с моите ненормални въпроси… Има ли друга като мен, която през деня ходи много често да пишка, а през нощта не?

# 639
Момичета, вчера отново бях на преглед и за жалост се видя, че едното бебче не се е развило - видя се само сакче, но много по-малко от другото и картинката е ясна. Знам, че това е често срещано, благодарна съм, че с другото всичко е наред, но ми е много мъчно Disappointed
Иначе се чу сърчицето, в 6+4г.с., но го измериха 6+1г.с. Другата седмица отново иска да ме види доктора, защо толкова на често не знам, не че не ми е приятно де

# 640
Ellie DD , много съжалявам, че не се е развило второто бебче. 😓 Наистина е доста често срещано -синдром на изчезващият близнак, но чисто емоционално, това което се преживява, няма как да си подготвен. Ноо, ти трябва да се събереш и да си спокойна заради другото бебче! 🤗🤗 Иначе ходи по-често при АГ, ако така ще се чувстваш по-спокойна. Аз самата още го правя. 🤷🏼‍♀️🍀❤

# 641
При мен нещата се променят. Както нямах кажи-речи никакви симптоми, днес се събудих с гадене. Както преди ставах по 5пъти на вечер-последните дни най-много по един...
Момимета, аз съм пак тук с моите ненормални въпроси… Има ли друга като мен, която през деня ходи много често да пишка, а през нощта не?

# 642
Момичета, един куесчън? 😂 Какво мислите за ранната ФМ, 11-12г.с.? Понеже по стечение на обстоятелствата сестрите разбраха иии едната ме съветва да направя ФМ и отделно нали БХС. Та съм в чуденка... днес мисля, ако се реша да ходя, да звъня? 🤔🤔

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 10:32 от Viole7a

# 643
  • София
Привет, привет Simple Smile кратък отчет и от моя преглед днес. Записах се за ЖК 10+1-  взе ми секрет, даде ми направление за кръвни изследвания, които чак след 2 седмици ще правя, тегло, обиколка, кръвно 90/60 ( толкова лошо ми беше, че нямах търпение да захапя една закуска с боза на крак).С килограмите и обиколката вървя много по-добре от предишната бременност Simple Smile
Следващ преглед в края на месеца- тогава направо за БХС и ще подготвяме болничните за работа, въпреки че още не съм казала. Фолиева киселина до 12г.с, след това витамини
И едно питане- опасно ли е да се прави снимка на зъбите? Преди да забременея ходих на зъболекар и каза, че имам малък кариес и да направя снимка. Иска ми се да си погледна пак зъбите преди да напредна с бременността.

# 644
Бърз отчет и от мен. Днес чухме Heart. Малко се поуспокоих вече.
Ellie съжалявам. Няма ли някакъв шанс просто да изостава малко второто?
nezabravka още преди години като ходих на зъболекар и трябваше да ми правят снимка, ми каза, че не е ОК ако съм бременна. От рентгена също ме питаха.

Общи условия

Активация на акаунт