Термин Май 2022

• 39 903
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте отново и от мен. Все още безсимптомна, като се изключат сънливостта и болката в зърната от студеното.
Според мен всеки трябва да съобщава на който и когато си го усети. Аз определено не съм суеверна. Коментара на nezabravkAAA малко ме озадъчи в края си.. Какво, ще се окаже, че само аз продължавам да тренирам след узнаването за малката точка? По препоръка ли се пазите? На мен лекарката не ми каза,че трябва да спирам. Напротив-хубаво било, само да не държа висок пулс и да не правя изолирано корем преди втори триместър.

# 616
Лили чудесни новини имам приятелка със същия случай в Плевен щяха да и махнат бебето та отиде в София и там разбраха че е всичко наред .
Аз съм утре на преглед стискайте палци всичко да е наред !!!

# 617
  • София
Здравейте отново и от мен. Все още безсимптомна, като се изключат сънливостта и болката в зърната от студеното.
Според мен всеки трябва да съобщава на който и когато си го усети. Аз определено не съм суеверна. Коментара на nezabravkAAA малко ме озадъчи в края си.. Какво, ще се окаже, че само аз продължавам да тренирам след узнаването за малката точка? По препоръка ли се пазите? На мен лекарката не ми каза,че трябва да спирам. Напротив-хубаво било, само да не държа висок пулс и да не правя изолирано корем преди втори триместър.

Кокосче, имах в предвид че с тези неразположения, по цял ден гадене и болки въобще не мога да си помисля да имам сили да тренирам, не че някой ми е забранил. Заради девойките, които са в това положение  го написах за стимул.

# 618
Така е. Пожелавам на всички с каквито и да било неразположения и страхове съвсем скоро да се избавят от тях и да се наслаждават на една безпроблемна и приказна бременност и леко раждане!

Кокосче, имах в предвид че с тези неразположения, по цял ден гадене и болки въобще не мога да си помисля да имам сили да тренирам, не че някой ми е забранил. Заради девойките, които са в това положение  го написах за стимул.

# 619
Selinna, пробвай с хомеопатия. Надявам се да ти помогне, на мен за много неща ми е помагала. Аз нямам повръщане, само леко гадене, което минава като хапна нещо. Ям често, през 2 часа, но задължително по малко. Не се насилвай, яж само от което ти е добре - солети, сухари, аз пия вода с лимон, ти ще си усетиш.

Коксче, на мен ми казаха да забравя за всякакви упражнения по време на бременността. Матката и без това се съкращава, няма нужда допълнително да я притискаме. По-добре ги замени с разходки в парка.

# 620
Как сте днес, момичета ? Simple Smile

# 621
Аз съм пред кабинета със свито сърце дано всичко е наред

# 622
Всичко ще бъде наред! Пиши после да се похвалиш! Днес за регистрация ли си?
Аз съм пред кабинета със свито сърце дано всичко е наред

# 623
И аз не знам не съм влязла още ще ми каже после сигурно дано само всичко е наред .

# 624
Теди , всичко точно ли е? 🙏😊

# 625
Всичко е наред момичета ами готвих ако може да се каже и късно се включвам .Каза да изчакам още 10 дни за пренатест аз държа на него а и той ме съветва че е голямо успокоение за майката .

# 626
Радвам се, че всичко е минало добре! 😊 Регистрираха ли те вече? 🤔

# 627
Момичета, каква е тази регистрация за която говорите? Някой има ли, който се е записал да се следи за ЖК при д-р Мария Атанасова в Токуда? Писах им преди една седмица и никакъв отговор. Утре ще звъня направо на рецепция. Знам, че за добрите доктори много се чака, а времето си тече. За тези от вас, които са в София - къде се/ ще се следите?

# 628
За записването на ЖК говоря. То си е регистрация... 😂🤷🏼‍♀️ Иначе аз съм си записала вече 2 поредни часа за записване, предният ден при ЛЛ за направление, но не съм от София. Simple Smile При вас явно си е лудница...

# 629
Радвам се за теб Теди Simple Smile Това записване на ЖК не става ли към 12 седмица? И аз си мислех за Пренатест, но ще видим, ако нещо ме притесни на БХС тогава.

Общи условия

Активация на акаунт