Термин Май 2022

• 39 990
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
И аз не съм записана за ЖК ще вида кво ще каже доктора каза да се чуем на 4 а и аз нямам търпение да вида дали всичко е наред .Моя взе да казва на всички вече само мойте родители не знаят .Но на тях мислех като си направя пренатеста.
Сутринта закусих и таман си изпих хапчетата и ги повърнах и сега пак трябва да ги пия но да мине малко да не ми стане пак лошо .
Не бях повръщала цяла седмица

# 526
Здравейте, момичета Simple Smile И аз да се отчета. Днес си поспах доста и станах в много добро настроение и изпълнена с енергия. Всичко беше чудесно до преди малко, когато отвън започна да влиза ужасно силната миризма на лучена манджа (в кооперацията много го обичат явно) и започна отново да ми се гради. В момента закусвам едно от малкото неща, които организма ми понася-кисело мляко с овесени ядки, ябълка и канела. Пожелавам ви слънцето да се усмихне при вас и да си прекарате един прекрасен и разсейващ ден 🌞

# 527
Здравейте и от мен! Минавам да споделя, че вчера отново бях на преглед. Вече съм в 10 г.с и бебчето много е пораснало, даже го видяхме как мърда 😍 Много се притеснявах преди прегледа, но сега съм супер щастлива. По изчисления термина ми е 29 април, но заради по-дълъг цикъл и късно овулация съм за 5-6 май. При мен от седмица може би изчезна напрежението в гърдите, но си седят подути. Докторката каза, че няма от какво да се притеснявам и се надявам да е така. Записахме час за БХС и сега започват притесненията за там 😁 Общо взето след преглед си отдъхвам за 2-3 дни и после ме обхваща притеснението за следващия преглед. Ако така е докрая не знам как ще издържа 😁 Има ли и други паники като мен? Хахаха

# 528
kuklichkata, и аз съм така. Отивам на преглед, всичко е наред, успокоявам се и след 2, 3 дни ме почва пак паниката... Не знам как ще карам от преглед до преглед. 🤷🏼‍♀️ А сега съм чак на 19-ти 🤦🏼‍♀️, живот и здраве за записване вече. 😊 Има го и това, че нямам кой знае какви симптоми, но съм така от началото. Освен гадене и напрежението в гърдите, друго йок.

# 529
  • София
Здравейте момичета, вчера ми беше много лошо на мен- ужасно главоболие, толкова силно, че направо не мога да се успокоя да заспя, втрисане, гадене и болки в корема. От вчера следобед до днес не съм ставала от леглото. В 3 през нощта най-накрая станах да хапна малко. Днес ми е по-добре, но мисля да се пазя и да не излизам. ММ е поел детето от вчера и аз си почивам.
От днес съм вече в трети месец - щастливо ми е, знам че ще се справим с всичко.

# 530
Много силно се надявам неразположенията скоро да отминат. Много е неприятно, не съм очаквала да е така-едва си измих косата снощи, ароматът на шампоанът ще ме довърши, не знам с какво да изпера дрехите 3ти прах за пране опитвам, всичко ми мирише, а омекотителят го спрях тотално, ролонът ми също мирише ужасно, ако пък не сложа потта ми мирише на лук. Откачена история... 😀 Не знам да се смея ли или да плача вече.

# 531
kuklichkata, и аз съм така. Отивам на преглед, всичко е наред, успокоявам се и след 2, 3 дни ме почва пак паниката... Не знам как ще карам от преглед до преглед. 🤷🏼♀ А сега съм чак на 19-ти 🤦🏼♀, живот и здраве за записване вече. 😊 Има го и това, че нямам кой знае какви симптоми, но съм така от началото. Освен гадене и напрежението в гърдите, друго йок.

И при мен доста леко минава засега - нямам сутрешно гадене и повръщане, по-скоро вечер ми става тежко и гадно от 2 седмици насам. Постоянно съм гладна и в следващия момент не ми се яде 😁 Гърдите ме боляха, но вече не.

# 532
И мен не ме болят гърдите по календара съм 9+2 но това прилошаване и повръщане ме смазва и ме хваща само събота и неделя .Добре детето е голямо и не ме закача да се наспивам .И постоянно ми е студено не знам защо така .

# 533
Добро утро на всички! Настроенията при мен много се сменят. Вчера вечерта бях толкова щастлива и еуфорична, а днес сутринта се събудих ужасно тъжна и със скапан настроение. И почнах да се замислям пак какво ме чака. Дъщеря ми беше много не спокойно дете и първата година, че и нагоре нямаше никакъв сън за мен, бях изтощена много и ме хваща някакъв страх, силно се надявам да е по-спокойно второто.
Още е рано, но вие какво мислите за кърменето? Кърмих първото си дете 1г и 8 мес и се радвам, че успях, надявам се, че съм и дала добър старт, колкото и изтощително да беше. . Второто също се надявам да успея да си го кърмя дълго време.
От вчера имам някаква болка  ниско долу вляво, надявам се да е нормално.
Моя младеж го кърмих до 2г. Сега живот и здраве, смятам пак така да процедирам.

# 534
  • София
Здравейте, в осма седмица съм и на мен ми се реве. Вече за втори път съм в болница с повръщане изписаха ме и след три дни пак 😞  Системи, деган инжекции, не знам какво...НИЩО не помага, като ходя да пишкам урината ми смърди на ацетон и не се трае. Казаха ми да пия вода, да ама, колкото повече пия, толкова ми се повръща.... ВСИЧКО ми мирише, нищо не понасям. Не знам какво да правя.... това не е живот...направо се инвалидизира човек. Съседката по легло ми даде Антиметил хваща ме за четири часа и това е..... 😞 Пожелавам си да мине този период по – бързо, че това не е ок

# 535
Здравейте, в осма седмица съм и на мен ми се реве. Вече за втори път съм в болница с повръщане изписаха ме и след три дни пак 😞  Системи, деган инжекции, не знам какво...НИЩО не помага, като ходя да пишкам урината ми смърди на ацетон и не се трае. Казаха ми да пия вода, да ама, колкото повече пия, толкова ми се повръща.... ВСИЧКО ми мирише, нищо не понасям. Не знам какво да правя.... това не е живот...направо се инвалидизира човек. Съседката по легло ми даде Антиметил хваща ме за четири часа и това е..... 😞 Пожелавам си да мине този период по – бързо, че това не е ок
Много гадно, дано минава бързо. Ето затова момичетата без симптоми трябва да се радват и да се наслаждават на бременността, защото много жени нямат този късмет.

# 536
Здравейте, в осма седмица съм и на мен ми се реве. Вече за втори път съм в болница с повръщане изписаха ме и след три дни пак 😞  Системи, деган инжекции, не знам какво...НИЩО не помага, като ходя да пишкам урината ми смърди на ацетон и не се трае. Казаха ми да пия вода, да ама, колкото повече пия, толкова ми се повръща.... ВСИЧКО ми мирише, нищо не понасям. Не знам какво да правя.... това не е живот...направо се инвалидизира човек. Съседката по легло ми даде Антиметил хваща ме за четири часа и това е..... 😞 Пожелавам си да мине този период по – бързо, че това не е ок
Бързо да се оправяш и само хубаво да предстои

# 537
Аз трябва да съм на преглед след 3седмици, за да започнем следенето. Днес пак главоболие, гадене, спи ми се, лежи ми се и много ме тресе. Наболява ме корема , ама първата бременност беше така до края на втория месец. Надявам се скоро да спре цялото неразположение ... Тати и каката ме оставят поне да си почивам уикендите.

# 538

Това, че урината ти мирише на ацетон не е добре. Пусни си кръвни изследвания и урина., задължително кръвна захар. Какви са тия доктори да не реагират??? Ацетон в урината може да е свързан със сериозна дехидратация (пий вода, колкото и да ти е трудно), неправилно хранене или липса на хранене, високопротеинова диета, гестационен диабет....Честото повръщане може да е вследствие от някое от тях, а не причина. Направо не знам какви доктори има вече....Обърни си внимание, ако трябва смени болницата...

# 539
В коя болница си на системи

Общи условия

Активация на акаунт