Наближава голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ ще ни донесе мома или младеж! (Тема 6)

• 40 449
  • 482
  •   1
Отговори
# 105
Мили мами, тази нощ/сутрин в 5.46 се роди Божидар, третата ми благословия. Появи се неочаквано, 14 дни преди термин. Всичко мина наред и това е второто ми успешно вагинално раждане след цезарово.
Пожелавам на всички ви леко раждане, независимо по кой начин!!!!

# 106
  • au bout du monde
Честито! Да е жив и здрав!

А как започна самото раждане? Контракции или водите изтекоха?

# 107
Мили мами, тази нощ/сутрин в 5.46 се роди Божидар, третата ми благословия. Появи се неочаквано, 14 дни преди термин. Всичко мина наред и това е второто ми успешно вагинално раждане след цезарово.

Честито 🎉
Да сте здрави с бебчо, бързо възстановяване!
При възможност споделете как мина висчко, контракции води и тн. Предполагам на всяка от нас ще й е от полза

# 108
Честито, бъдете много здрави и щастливи цялото семейство 🌹🌹🌹

# 109
  • Wonderland
Naturallly , честито! Heart Бъдете живи и здрави! Hug И бързо възстановяване! Flowers Hibiscus

# 110
Честито! Бъдете живи и здрави и много щастливи! Бързо възстановяване!

# 111
Честито! Да расте жив и здрав, и с много късмет в живота! Бързо възстановяване на теб!

# 112
Много благодаря на всички, ами накратко, в понеделник бях на доктор и ми казаха, че няма никакви сигнали за раждане, тъй като около плодните води не са намалели а шийката на матката не беше скъсена. Освен това момичетата ми си дойдоха около и след термин.
Вчера бях на разходка, качвах стълби, но аз това си го правя често, и вечерта не можах да заспя, често ми се пишкаше и при едно от пишканията си продължи да тече. Започнаха да ми изтриват водите поетапно към 1 часа. През деня имах чат пат лека контракция, но нищо особено и системно. И през нощта след водите засилиха. Изкъпах се, събрах багажа и към болницата. С нищо не бях готова. Приеха ме с 4 см, на 6-7 ми сложиха епидурална. Не ми подейства особено този път. Към 5.15 започнах да напъвам и в 5.46 родих. Божидар изплака, беше прекрасно. После за съжаление плацентата не искаше да излиза и ме приспаха за малко, за да я извадят. Имам 2 вътрешни кончета, нямам разкъсвания. След мен роди една мама 4 кг за един час и се справи прекрасно! Беше супер свежарка.
Успех на всички, от сърце ви пожелавам да гушнете бебетата си когато му дойде времето. Аз не мисля, че нещо е помогнало... Съдба. С предишното раждане првносих 2 дни и ми спукаха мехура. Тогава нищо не усещах от епидуралната, даже напъвах супер мн време поради липсата на усет. Сега си усещах всичко Joy

# 113
@Naturallly, Честита рожба! 💙 Бъдете живи и здрави цялото семейство 🍀
Много полезно, че ни сподели за раждането 🤗
При всяка мама доста различно протича този процес. Положителната нагласа и спокойствието са доста важни така като чета разказите на вече родилите жени.

# 114
ЧЕСТИТ ДА ти е Божидар.  Майка героиня си с 3 дечица. Да са ти живи и здрави.

# 115
  • София
Честито, Naturally, страхотно раждане ♥

# 116
Честита рожба, Naturally. Трети Божи дар. Направо е разкошно! Бързо възстановяване и много гушкане 😊

# 117
Честита радост! Много хубаво име сте избрали 💙
Желая много здраве и безгрижни дни на малкото човече, а на мама бързо възстановяване и спокойствие ☺️

# 118
А някой да е изпитвал нещо като постоянна болка в целия корем? От снощи ме боли, едва мърдам с милиметри, не е като контракции, а една постоянна тъпа болка, дори усещам повче да е в горната част на стомаха. Чудя се на какво се дължи, вчера повървях повече  и ме боля кръста много, дали е от това? Моя док ми каза, при чести регулярни контракции или изтичане на води да му се обадя, ако не, последни тонове на 8ми и секцио на 17-ти....Дано устискам дотогава, пих ношпа и магнерич и малко поотмина, но още има болка и дискомфорт..

# 119
Честито, да е жив и здрав Божидар! Heart и благодарности за разказа, много е полезно да прочетеш, особено като нямаш опит Blush

Общи условия

Активация на акаунт