Наближава голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ ще ни донесе мома или младеж! (Тема 6)

• 40 392
  • 482
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз преносих 8 дни Simple Smile Родих на 14.09, нормално след секцио ☺ “Подкарах” раждането с рициново масло (беше ми последен вариант). Всичко мина светкавично бързо, но не го препоръчвам на никой, наистина трябва да е като краен вариант.

# 271
  • au bout du monde
Аз преносих 8 дни Simple Smile Родих на 14.09, нормално след секцио ☺ “Подкарах” раждането с рициново масло (беше ми последен вариант). Всичко мина светкавично бързо, но не го препоръчвам на никой, наистина трябва да е като краен вариант.

Честито! 💓

Какво точно го прави това масло- пи ли го?

# 272
Честито, много се радвам, надявам се да сте добре с бебчо. Рязкажи, когато имаш сили Simple Smile
Честито и на Цвети!!
Спокойни първи дни ви желая

# 273
Здравейте момичета Flowers Hibiscus

Влезнах в 39г.с. и започнах да се притеснявам. Имам неболезнени конктракции, доста болка ниско долу и все се надявам да помага това, но като чета май не е гаранция Grinning Правя едно кратко клипче сутрин и вечер и след него болките се засилват.

Мен вагинални прегледи за разкритие ме болят зверски, с дъщеря ми бях при друг лекар, а тогава пренасях и ме преглеждаха и още 2ма, така че не знам дали е до лекар или просто физиологично Blush

Хемоглобин скоро не съм изследвала, при мен се вдигна с Б12 2 пъти седмично и месо всеки ден, надявам се още да го поддържам.

# 274
40-та г.с приключва с датата на термина ли? Примерно, аз имам 5 дни до термин, ако една г.с. е 7 дни, значи се водя вече в 40-та ли?
Така и на свикнах да ги броя тези седмици и са ми объркани...
Утре съм на лекар аз, че да видим какво ще каже.
Защо се притеснявате, че вървите към финала, а бебето си чака? Аз не се притеснявам, че се бави... Повече ме притеснява прегледа за разкритие 😁 в кръга на шегата де..

# 275
Аз днес бях на преглед за разкритие. Изобщо не ме боля. Може би зависи от лекаря. Все едно преглед с вагинален ехограф. По-скоро ме боли сега, но не знам дали от прегледа или от това, че бебето ме натиска. Аз за съжаление имам също 6 дни до термин, но никакво разкритие, бебето също не е слязло в таза. Надявам се да слезе, иначе ще се наложи секцио.. 😔

# 276
  • au bout du monde
Аз си взех чай от малинови листа и го почвам. Правих разходка и сега ще направя разни упражнения.

Надявам се да тръгне нормално преди деня за индукция.

# 277
Аз си взех чай от малинови листа и го почвам. Правих разходка и сега ще направя разни упражнения.

От къде го взе този чай, ще взема да изпробвам всичко, днес съм на 9км разходка 😂

# 278
  • au bout du monde

От къде го взе този чай, ще взема да изпробвам всичко, днес съм на 9км разходка 😂

Поръчах го от Амазон.

# 279
https://apteka.framar.bg/30074615/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD … D0%BC%D0%B5%D0%BD
Това ли е момичета?
Някой да сподели после дали има ефект и след колко време? 🌺
Някой назад питаше за преносване - до 7, 10 дни мисля, чв се изчаква, ако всичко е ок.
Все пак бебето продължава да расте, водата намаля и не е много окей да стои над седмица след термина мисля, нооо все пак затова са лекарите да следят

# 280
Хайде още едно Септемврийче да се запише тук.
Днес, в 9.45 сутринта се роди дъщеричката ми Леа 🥰 56см висока, 3,600. Успех на всички, които очакват ❤ Няма друг такъв дар и радост наистина 👶

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 12:30 от morhpo

# 281
Здравейте, дами! Аз съм от декемврийките, но ми стана интересно да надникна при напредналите, докато проучвам места за раждане и т.н. Надявам се нямате против само набързо да се включа Simple Smile)))

Честито първо на всички мами, бъдете здраво, щастливо и сияйно семейство, дечицата да имат здраво и незабравимо детство!

Виждам, че коментирате чай от малина, тук мога до помогна. Преди да забременея пиех, защото уж помага за удебеляване на лигавицата, където се закрепва ембрионът. Купих си насипен, от Зоя. Даже зайчето ми си похапваше от него Grinning https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D1%81%D1%83% … %D0%BD%D0%B8.6409

Успех на всички и леко раждане, нека всичко е наред!

# 282
Привет и от мен:) Преди малко се връщам от доктора - имам 3 см. разкритие. Проверката не беше болезнена при мен. Докторът ми каза, че очаква тези дни да родя 😯 днеска-утре... А него няма да го има.
Снощи бях с болки в кръста, но съвсем поносими, по-скоро като напрежение и тъпа лека болка, отколкото нещо нетърпимо. Даже при цикъл повече ме е боляло.
Днес пак имам еднократни някакви подобни усещания, че не знам..

# 283
  • au bout du monde
morpho, честита дъщеря! 💓
Как мина раждането, разкажи повече☺️

Мира, не се притеснявай, може изобщо да не е толкова скоро.

# 284
  • София
morpho, честита радост и от мен!
Като си в настроение дай подробности, всичко по план ли мина, как се чувстваш в болницата?
Аз постъпвам в неделя, ти вече ще обикаляш коридорите Simple Smile

Мира, успех!

Общи условия

Активация на акаунт