Наближава голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ ще ни донесе мома или младеж! (Тема 6)

• 40 397
  • 482
  •   1
Отговори
# 255
Аз ги правя тези неща още от началото, а не да предизвика раждане☺ опитвам се да съм активна още от самото начало. Дългите разходки ми се отразяват добре и физически и психически.

Аз нямам предвид, че не се разхождам изобщо, минавам минимум по 5-6км на ден с цел активност, а не за предизвикване на раждане. Просто темата беше за раждането Simple Smile

# 256
  • au bout du monde
Не знам какво повече може да се направи. Аз въпреки всички разходки и упражнения и вдигане всекидневно на 10кг дете имам 0 разкритие в 38с и абсолютно никакви признаци за раждане. 😩

Днес ми дадоха дата за индукция, заради болката. Ако не издържа до тогава ще се обаждам за по-ранна дата. Така се надявах нормално да тръгне, а то на него хич не му се излиза. 😩 Аз от болки не издържам вече, снощи едва си мърда крака, едва се изкъпах и облякох.

# 257
И аз съм с постоянни болки и стягания от поне 3 седмици -  в 39г.с. и нищо, ни вест, ни кост. Малко почна да ми писва. Чак се изнервям. Казвам на мъжа ми, че някой мами с термини началото на Септември, родиха преди повече от месец, погачи организират, аз още мътя 😁Аз също утре ще коментирам темата за индукция с лекарката, та да видим какво ще каже. Само че при мен е първо раждане и  е знам как ще се приеме..

# 258
  • au bout du monde
И аз съм с постоянни болки и стягания от поне 3 седмици -  в 39г.с. и нищо, ни вест, ни кост. Малко почна да ми писва. Чак се изнервям. Казвам на мъжа ми, че някой мами с термини началото на Септември, родиха преди повече от месец, погачи организират, аз още мътя 😁Аз също утре ще коментирам темата за индукция с лекарката, та да видим какво ще каже. Само че при мен е първо раждане и  е знам как ще се приеме..

Аз бих чакала, ако мога.

Но на мен ми се сковават краката от болка и не мога да се движа.

# 259
И аз да се включа. Вече съм 40+1, нямам никакво разкритие, момичето не иска да излиза. Изкачвам стълби, чистя си, чувствам се много добре. Не знам кога ще реши да излиза 😁

# 260
Надежда, колко време ти казаха, че може да те изчакат да преносиш?

# 261
Не знам какво повече може да се направи. Аз въпреки всички разходки и упражнения и вдигане всекидневно на 10кг дете имам 0 разкритие в 38с и абсолютно никакви признаци за раждане. 😩

Днес ми дадоха дата за индукция, заради болката. Ако не издържа до тогава ще се обаждам за по-ранна дата. Така се надявах нормално да тръгне, а то на него хич не му се излиза. 😩 Аз от болки не издържам вече, снощи едва си мърда крака, едва се изкъпах и облякох.

И аз съм с дете, но 13 кг 😂 иии тичане по цял ден и нищо. Даже контракции нямам.
За разкритие мисля, че в петък ще ме проверят - с вагинален ехограф ли беше прегледа?
Моя мъж отказва от 2 м секс... Та не ми помага, а му обяснявам, че има шанс пак да пренося

# 262
Нищо не ми казаха, всеки ден трябва да ходя на тонове. Утре ще попитам

# 263
  • au bout du monde

И аз съм с дете, но 13 кг 😂 иии тичане по цял ден и нищо. Даже контракции нямам.
За разкритие мисля, че в петък ще ме проверят - с вагинален ехограф ли беше прегледа?
Моя мъж отказва от 2 м секс... Та не ми помага, а му обяснявам, че има шанс пак да пренося

Не, ръчно се проверява. 😁

# 264
Днес ме проверяваха за разкритие и беше доста болезнено... Може би си зависи от доктора

# 265
Аз май съм писала, ама с първата бременност преносвах и нищо не помогна Grin
Сега родих 2 дена преди термин. Раждането мина много добре, аз се възстанових бързо и го отдавам донякъде на постоянното движение и тренировки почти докрая.
Не съм изпитвала болка при преглед за разкритие, да не е най-приятното нещо, но не ме е боляло. Явно наистина си зависи от лекаря.

# 266
Момичета, някоя от вас сега накрая да е с нисък хемоглобин 🙄 110 ми е, в петък ще питам за хапчета.
Просто сега ново притеснение да не се наложи да преливат кръв 😔😔

# 267
Около 110 е и моя хемоглобин откакто си пускам кръвни изследвания изобщо. Сега пак е толкова, това НЕ налага пиене на желязосъдържащи лекарства и НЕ налага кръвопреливане. При мен. При теб - както прецени лекарят ти, щом имаш опасения може да ти изпише нещо.
Просто си проверявай нещата, не изпадай в паника за всяко нещо.

# 268
Около 110 е и моя хемоглобин откакто си пускам кръвни изследвания изобщо. Сега пак е толкова, това НЕ налага пиене на желязосъдържащи лекарства и НЕ налага кръвопреливане. При мен. При теб - както прецени лекарят ти, щом имаш опасения може да ти изпише нещо.
Просто си проверявай нещата, не изпадай в паника за всяко нещо.

Благодаря 🌺
Наистина сега на финалната права ме е обзела паника.
Дано всичко е ок при всички ни мами и бебчета 🙏

# 269
  • au bout du monde
Днес ме проверяваха за разкритие и беше доста болезнено... Може би си зависи от доктора

И мен ме боли. Зависи шийката колко е високо. Така ми обясниха.

Общи условия

Активация на акаунт