Наближава голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ ще ни донесе мома или младеж! (Тема 6)

• 40 398
  • 482
  •   1
Отговори
# 240
  • Шумен
Здравейте момичета, тъй като при мен се очартава секцио. Да споделите опит: как се чувствате след операция,кърма има ли и колко струва. Опитвахме с моя доктор за естествено ама няма да стане…. все още нямам и назначена дата за секцио,въпреки че термина ми е на 29.09 Frowning1

# 241
И аз се включвам към питането за секцио!

До сега вс беше ок, но сега се оказа, че гледа с лицето към корема, а трябвало обратно. Та до последно не се знае, може нормално, нооо може и секцио.
От нормално опит имам, но за секцио ще чакам коментари.
Каква упойка слагат, как се чувствате след упойка и тн

# 242
Здравейте, родих секцио на 07.09 при Колева. Не трябва да се притеснявате за упоиката. Въобще не се усеща и след това няма странични ефекти. При мен възстановяването беше бързо. След 2рия ден не ме е боляло. Като първата вечер си изцяло в реанимация и те обслужват. Махането на катетъра аз не го усетих.

# 243
  • Wonderland
Здравейте,момичета вчера 13.09  в 17.06 се роди нашето второ чудо Валери, 2950 гр., 51 см.Heart
Раждането беше естествено,но тежко и за двама ни, надявам се бързо да се възстановим. Но колкото и тежко да е след като видиш и гушнеш бебчето си всяка болка и дискомфорт изчезват.
Пожелавам на всички останали леко раждане! Hug Heart

# 244
  • au bout du monde
Честито щастие! 💓
Когато си от починеш може ли да разкажеш повече? ☺️

Здравейте,момичета вчера 13.09  в 17.06 се роди нашето второ чудо Валери, 2950 гр., 51 см.Heart
Раждането беше естествено,но тежко и за двама ни, надявам се бързо да се възстановим. Но колкото и тежко да е след като видиш и гушнеш бебчето си всяка болка и дискомфорт изчезват.
Пожелавам на всички останали леко раждане! Hug Heart

# 245
Честита радост! Нека Валери расте здрав, силен и много обичан! А на мама бързо възстановяване!

# 246
Жив и здрав да е Валери. На теб бързо възстановяване.
Доста трябваше до сега бебета да се родят в групата, но си мисля, че майките не пишат Simple Smile

# 247
Честито, Цвети! ☺️ Добре дошъл на малкият Валери! 💙 Всичко ще бъде наред 🍀 Стискам палци бързо да се възстановите Simple Smile))

Темата позамря, тъй като доста от момичетата пишат основно във фейсбук, там всеки ден има по някое бебче обявено. Но на мен лично тук ми е много приятно, надявам се да продължим да списваме, макар и малко останали. 🤗

# 248
Честито, Цвети! Да ти е жив и здрав малкия юнак и да расте безгрижно! 🥰
Кой може да ме добави в групата във фейсбук? 😊

# 249
Здравейте мами, включвам се в темата. Мама съм на юнче, родено 2019 година, но се записвам и при вас с втората ми дъщеря, която се роди вчера сутрин 14.09.2021 със секцио. Казва се Мирай Дениз, с мерки 3160, 47 сантиметра.
Раждането и на първото и на второто ми детенце са в Истанбул, където живеем. В момента сме в болницата, чувстваме се добре.
Ако някой има въпроси съм насреща. Поздрави от нас, честито на всички настоящи мами и успех на всички, които все още чакат!

# 250
Честито на всички мами🌺
Да попитам тези от вас, които им остава седмица до термин (нормално раждане), качвате ли стълби, с партньора интимни ли сте или ще изчакате да видите до датата на термина?

# 251
  • au bout du monde
На мен ми остават 2 седмици.
Разхождам се парка(стълби нямам). Не съм спирала разходките, по 15 хил крачки правих. Също и упражнения от ютуб правя за нормално раждане.
Интимни бяхме преди 2 седмици, когато не ме болеше толкова таза.

# 252
Нито стълби качвам, нито пия/ям нещо, нито сме интимни. Първо защото не вярвам в първите твърдения, а второ, защото въпреки не много качените килограми с този корем ми е трудно да застана в каквато и да било поза, и да ми е приятно. По-скоро заради мъжа ми беше последния път, че горкия човечец 😁 но и двамата осъзнахме, че не ни е ок 🤷🏻♀😁
Имам точно седмица до термина, ама не иска да излиза това бебе и това е. Инато като майка си 😁

# 253
  • au bout du monde
Аз ги правя тези неща още от началото, а не да предизвика раждане☺️ опитвам се да съм активна още от самото начало. Дългите разходки ми се отразяват добре и физически и психически.

# 254
Живея на 3 ет. без асансьор, тъй че качвам стълби, гледам да се разхождам също. Но не правя нищо целенасочено, за да форсирам процеса - имам 5 дни до термин. Когато тогава.

Общи условия

Активация на акаунт